22. Haftada 497 gram. Sizlerde durum nedir??Arkadaslar bebeğiniz kaç haftada kaç gram
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
22. Haftada 497 gram. Sizlerde durum nedir??Arkadaslar bebeğiniz kaç haftada kaç gram
Bende önceki bebeğim gelişme geriliği yüzünden kaybettim o yüzden korkuyorum22. Haftada 497 gram. Sizlerde durum nedir??
Allah korusun bişey olmaz inşallah aklına kötü şeyler getirmeBende önceki bebeğim gelişme geriliği yüzünden kaybettim o yüzden korkuyorum
Ben gündüz zor ayaktayım akşam bi geliyo uyku ertesi gün öğlene kadar uyuyabilirim.gece uyuyamayıp gündüz sürekli uykuluyum ben... Bişey sorucam alakasız, bebek geldiğinde eşinizin ailesi falan size de hediye alır mı ? ben hiç bilmem bu tür şeyleri. bilgisi olanlar gelenekleri anlatırsa sevinirim![]()
Bizde de kayinvalide sadece bebege altin takar. Eşler hediye alir. Ailem de bebege yapacak bileklik yapacak insaAllah.Ben gündüz zor ayaktayım akşam bi geliyo uyku ertesi gün öğlene kadar uyuyabilirim.
Benim ailem hediye almıştı ama eşim ve ailesnden bişey görmedim![]()
Her ay kontrolmu ediyorsunuz değerleriniziHamilelikte en yüksek 2.5 olmasını istiyor doktorlar, o yüzden doktorla görüşmek gerekiyor yinede
Canim sabahlari ac karnina patatesi rendeleyip suyunu sık ve ic. Benim mide yanmam dayanilmaz hal almisti su bile mideme varinca sanki yaraya dokunup yakiyordu. 3 gun dene bunu. InsaAllah iyi gelir tabi refluyle alakaliysa. Simdi de cig patatesi isirarak yiyebilirsin bana iyi geliyorIki uc gundur devamli kusuyorum, ne yesem sindiremiyorum nefesimi skistirip reflu yapiyor sanki gogsumde tas oturmus gibi, boyle gazla dolup cikaramiyor gibi ve cikarsamda kussamda rahatlayamiyorum. Rennie flnda kar ermiyor, var mi boyle birsey yasayanbitki cayida denedim normalde ise yarardi resmen artik halsiz dustum. Mide bulantisi ilacim bile kar etmedi, hele soyle hafif yatmaya kalkiyim sanki daha da skisiyorum.
19 haftalıkken 386gr. 22 haftalıkken 600 gr. Ayın martın 13 de gitcem Bakalim haraketleri biraz daha sertleşti büyüyolarArkadaslar bebeğiniz kaç haftada kaç gram
20+5 te 390 gram di benimkiArkadaslar bebeğiniz kaç haftada kaç gram
Aynıyız cnm acile gittim normal olucak şeyler bunlar dedi 2 çocuğumda da yaşadım ama böyle değildi dün gece 1litre süt içtim Banamısın demedi gastrit var bence yediklerimize dikkat edersek birde yemekten sonra 1 saat yatmamak gerek bu günlerde geçici inşallahIki uc gundur devamli kusuyorum, ne yesem sindiremiyorum nefesimi skistirip reflu yapiyor sanki gogsumde tas oturmus gibi, boyle gazla dolup cikaramiyor gibi ve cikarsamda kussamda rahatlayamiyorum. Rennie flnda kar ermiyor, var mi boyle birsey yasayanbitki cayida denedim normalde ise yarardi resmen artik halsiz dustum. Mide bulantisi ilacim bile kar etmedi, hele soyle hafif yatmaya kalkiyim sanki daha da skisiyorum.
Rahim genişliyor korkma cnmKızlar bugün endiselendim göbek deligimin etrafında bir acı oluştu bugün iğne batması gibi ince bir sizi oturunca iyi ama eğilince vs acıyor neden olmuş olabilir
Çok teşekkür ederim elledigimde de acıyor dokunamadım sadece göbek deliği. Bugün çok eğilme kalkmalı bir gündü zorladım mi yoksa dedim ama acı beni korkuttuRahim genişliyor korkma cnm
Evet her ay bakılıyor, ilk 4.95 'di, şimdi 1.85 e düştüHer ay kontrolmu ediyorsunuz değerlerinizi
Evet canm az önce lcw dan birkaç bişey sipariş verdim bakalım nasıl gelicek.Merhabalar hanımlar nasıl geçiyor günler alış verişler başladı mışuan çoğu yerde bebek arabalarında indirim , kampanyalar var aklıma siz geldiniz hamilelikleriniz ilerlerdi bir bakıp değerlendirin isterseniz
![]()
22 haftalıkken iyiymiş maşAllah canm benim 21+6 da 496 grmdı.19 haftalıkken 386gr. 22 haftalıkken 600 gr. Ayın martın 13 de gitcem Bakalim haraketleri biraz daha sertleşti büyüyolar![]()