2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
gece uyuyamayıp gündüz sürekli uykuluyum ben... Bişey sorucam alakasız, bebek geldiğinde eşinizin ailesi falan size de hediye alır mı ? ben hiç bilmem bu tür şeyleri. bilgisi olanlar gelenekleri anlatırsa sevinirim :KK70:
Ben gündüz zor ayaktayım akşam bi geliyo uyku ertesi gün öğlene kadar uyuyabilirim.
Benim ailem hediye almıştı ama eşim ve ailesnden bişey görmedim ☺️

Iki uc gundur devamli kusuyorum, ne yesem sindiremiyorum nefesimi skistirip reflu yapiyor sanki gogsumde tas oturmus gibi, boyle gazla dolup cikaramiyor gibi ve cikarsamda kussamda rahatlayamiyorum. Rennie flnda kar ermiyor, var mi boyle birsey yasayan:KK43: bitki cayida denedim normalde ise yarardi resmen artik halsiz dustum. Mide bulantisi ilacim bile kar etmedi, hele soyle hafif yatmaya kalkiyim sanki daha da skisiyorum.

Iki uc gundur devamli kusuyorum, ne yesem sindiremiyorum nefesimi skistirip reflu yapiyor sanki gogsumde tas oturmus gibi, boyle gazla dolup cikaramiyor gibi ve cikarsamda kussamda rahatlayamiyorum. Rennie flnda kar ermiyor, var mi boyle birsey yasayan:KK43: bitki cayida denedim normalde ise yarardi resmen artik halsiz dustum. Mide bulantisi ilacim bile kar etmedi, hele soyle hafif yatmaya kalkiyim sanki daha da skisiyorum.
Canim sabahlari ac karnina patatesi rendeleyip suyunu sık ve ic. Benim mide yanmam dayanilmaz hal almisti su bile mideme varinca sanki yaraya dokunup yakiyordu. 3 gun dene bunu. InsaAllah iyi gelir tabi refluyle alakaliysa. Simdi de cig patatesi isirarak yiyebilirsin bana iyi geliyor

Kızlar bugün endiselendim göbek deligimin etrafında bir acı oluştu bugün iğne batması gibi ince bir sizi oturunca iyi ama eğilince vs acıyor neden olmuş olabilir

Aynıyız cnm acile gittim normal olucak şeyler bunlar dedi 2 çocuğumda da yaşadım ama böyle değildi dün gece 1litre süt içtim Banamısın demedi gastrit var bence yediklerimize dikkat edersek birde yemekten sonra 1 saat yatmamak gerek bu günlerde geçici inşallah

Çok teşekkür ederim elledigimde de acıyor dokunamadım sadece göbek deliği. Bugün çok eğilme kalkmalı bir gündü zorladım mi yoksa dedim ama acı beni korkuttu
[/QUOTE]
Benimde oldu sol kasıgım bugün o nasıl bir acıma dedim dayadı biyerini 😃 ovalarken uzandım geçti çok şükür doktor hareketlerini takip et birde leke su haricinde korkma dedi 3 cü de olsa evhamlı analarız 😃

Merhabalar hanımlar nasıl geçiyor günler alış verişler başladı mı 🤩 şuan çoğu yerde bebek arabalarında indirim , kampanyalar var aklıma siz geldiniz hamilelikleriniz ilerlerdi bir bakıp değerlendirin isterseniz 😉
Evet canm az önce lcw dan birkaç bişey sipariş verdim bakalım nasıl gelicek.

Back
X