2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar nasılsınız çok az kaldı inşallah sayılı gün çabuk geçiyor
Bana da çabuk geciuor gibi geliyor ya havalar iyi bı kaç gündür bahçe çiçek falan uğraşıyorum nasıl akşam oluyor çocuklarla anlamıyorum ☺bı an önce doğsa da bı sevsek tabiki yine vaktinde doğsunda aman

Kizlar annem bana artik ayına girdikce hafif adet olacakmisim gibi sancilar olur o bisey degil dedi acaba bu kramp dedigniz 6 aydan 7 aya gecerken olan hafif sancilarmidir
Yok ya bacağına falan giriyo ya kasılıyo. Baya kaskatı kesiliyo. Ondan bahsettmiştim

Bu ara ben de aynıyım . Rahat uyuyamıyorum. Kramplar çok belirgin değil ama çok yerden minik minik rahatsız hissediyorum
Ya rahatsız hissetmek basit canım ya. Bayaaaa ağlayarak uyanıyorum. Huzurla uykumdan uyanmak istiyorum yaaa

Kızlar gunaydın hayırlı haftalar ,aylık hamılelık fotosu cekıyor musunuz hatıra kalır , değişim fotolardan barız bellı olıyor

selam kızlar,

sizler kundak kullanacak mısınız? ben düşünüyorum ama birde sizlere sorayım dedim.

Kızlarrr şeker yükleme testim normal ama tsh kontrolum yüksek geldi yarın ilaca başlıcam :) bu kramplar, uyusmalar ve hatta devam eden bulantı büyük ihtimalle o yüzdendi ki benim 2 ay önce baktigim tsh degerim 1in de altındaydı. Her trimesterde kontrol ettirmeyi ihmal etmeyin demeye geldim

Çok şükür benimde şeker yükleme normal çıktı TSh kaç çıkmış sizin

Ben her ay bastırıyorum değerlerime çünkü gebelik basında tsh yüksek çıkmıştı ve ilaca başladım, sonra düzeldi şuan 1.5 civarı, en düşük dozu yarim kullanıyorum ama yinede çarpıntı oluyor arada

selam kızlar,

sizler kundak kullanacak mısınız? ben düşünüyorum ama birde sizlere sorayım dedim.
Merhabalar, doktorlar yarim kundak oneriyorlar, sadece kol kısmı bağlı, ayak kısmı serbest olmalı. Ben kizima hic kundak yapmadım ama örtüsü ile sarıyorduk, yeterli oluyordu. Eltim tam kundak yapmıştı, kızında kalca çıkığı oldu, sonradan düzeldi ama cok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…