Bana da çabuk geciuor gibi geliyor ya havalar iyi bı kaç gündür bahçe çiçek falan uğraşıyorum nasıl akşam oluyor çocuklarla anlamıyorum ☺bı an önce doğsa da bı sevsek tabiki yine vaktinde doğsunda amanKızlar nasılsınız çok az kaldı inşallah sayılı gün çabuk geçiyor
Benimde bazen adet ağrısı gibi oluyor ama geçiyor geçmezse Dr giderim yorulunca daha çok belirgin oluuorKizlar annem bana artik ayına girdikce hafif adet olacakmisim gibi sancilar olur o bisey degil dedi acaba bu kramp dedigniz 6 aydan 7 aya gecerken olan hafif sancilarmidir
Bunu duyacağım günlere inşşşalllllllahhhhhGeçiyor genellikle, ben doğumdan sonra emzirme bitince diyet yapıp kilo vermiştim, her gören senin belin ne kadar indeymiş dedi
Gunleri saatleri sayıyorum :) inşallah zamanında gelir bebislerKızlar nasılsınız çok az kaldı inşallah sayılı gün çabuk geçiyor
Yok ya bacağına falan giriyo ya kasılıyo. Baya kaskatı kesiliyo. Ondan bahsettmiştimKizlar annem bana artik ayına girdikce hafif adet olacakmisim gibi sancilar olur o bisey degil dedi acaba bu kramp dedigniz 6 aydan 7 aya gecerken olan hafif sancilarmidir
Bende takip ediyodum :)) mart annelerine geçtim şimdiArkadaşlar 2020 mart yada şubat annelerine bakıyorum bazen çok heycanlı bir grup şuan doğumlar gazlar 3 cü doğumum da olsa çok heycan geldi bana
Ya rahatsız hissetmek basit canım ya. Bayaaaa ağlayarak uyanıyorum. Huzurla uykumdan uyanmak istiyorum yaaaBu ara ben de aynıyım . Rahat uyuyamıyorum. Kramplar çok belirgin değil ama çok yerden minik minik rahatsız hissediyorum
Kışı yaşadık ,biraz da yazı yaşayalım mınnoslarlaBende takip ediyodum :)) mart annelerine geçtim şimdi
Yok ya bacağına falan giriyo ya kasılıyo. Baya kaskatı kesiliyo. Ondan bahsettmiştim
Benim eşimi kayinvalidem hep kundaklayarak yatirmis cok rahat uyurdu diyor , bende kizimda deniycem bakalım umarim iyi uyur benim kizimdaselam kızlar,
sizler kundak kullanacak mısınız? ben düşünüyorum ama birde sizlere sorayım dedim.
Bende kundak alacağım bebekler ellerinden çok korkuyor uyurken rahat uyusun korkmasın ağlamasın istiyorum bizleri de kundak yapmışlar bi problem olmamıştırselam kızlar,
sizler kundak kullanacak mısınız? ben düşünüyorum ama birde sizlere sorayım dedim.
Çok şükür benimde şeker yükleme normal çıktıKızlarrr şeker yükleme testim normal ama tsh kontrolum yüksek geldi yarın ilaca başlıcam :) bu kramplar, uyusmalar ve hatta devam eden bulantı büyük ihtimalle o yüzdendi ki benim 2 ay önce baktigim tsh degerim 1in de altındaydı. Her trimesterde kontrol ettirmeyi ihmal etmeyin demeye geldim
Bende biraz kullanmayı düşünüyorum bi kaç ay falanselam kızlar,
Ben her ay bastırıyorum değerlerime çünkü gebelik basında tsh yüksek çıkmıştı ve ilaca başladım, sonra düzeldi şuan 1.5 civarı, en düşük dozu yarim kullanıyorum ama yinede çarpıntı oluyor aradaKızlarrr şeker yükleme testim normal ama tsh kontrolum yüksek geldi yarın ilaca başlıcam :) bu kramplar, uyusmalar ve hatta devam eden bulantı büyük ihtimalle o yüzdendi ki benim 2 ay önce baktigim tsh degerim 1in de altındaydı. Her trimesterde kontrol ettirmeyi ihmal etmeyin demeye geldim
Merhabalar, doktorlar yarim kundak oneriyorlar, sadece kol kısmı bağlı, ayak kısmı serbest olmalı. Ben kizima hic kundak yapmadım ama örtüsü ile sarıyorduk, yeterli oluyordu. Eltim tam kundak yapmıştı, kızında kalca çıkığı oldu, sonradan düzeldi ama cok şükürselam kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?