Benim de TSH 2.17 çıkmış normal sanırımBen her ay bastırıyorum değerlerime çünkü gebelik basında tsh yüksek çıkmıştı ve ilaca başladım, sonra düzeldi şuan 1.5 civarı, en düşük dozu yarim kullanıyorum ama yinede çarpıntı oluyor arada
Evet 2.5 altında olsun istiyorlar. Benim ilki 4.95 tiBenim de TSH 2.17 çıkmış normal sanırım
Benim ilk testte 1.15 ti şimdi 2.17 olmuş yükselmişEvet 2.5 altında olsun istiyorlar. Benim ilki 4.95 ti
Normal sınırda olduğu icin cok önemli degil ama yine 1 ay sonra baktırmak gerekBenim ilk testte 1.15 ti şimdi 2.17 olmuş yükselmiş
Sağlık ocağında her ay bakmıyorlar em son ilk gebelik öğrendiğimde bakılmıştı.Ya birde bugün sağlık ocağına kadar baya yürüdüm uzak kalıyo evden hava da sıcaktı İzmir havası WC girdim afedersiniz peçete koymuştum peçete nemli gibiydi parça parça ıslaktı su olmasından korktum.Kontrolüme de daha var ama terledim sanırım diye düşünüyorum.Normal sınırda olduğu icin cok önemli degil ama yine 1 ay sonra baktırmak gerek
Terdir diye dusunuyorum, zaten biraz akıntı olması normal, su olması icin süreklilik gerekir, yani en azından bende oyle olmustu, Yinede şüpheleniyorsan, takip et bi süreSağlık ocağında her ay bakmıyorlar em son ilk gebelik öğrendiğimde bakılmıştı.Ya birde bugün sağlık ocağına kadar baya yürüdüm uzak kalıyo evden hava da sıcaktı İzmir havası WC girdim afedersiniz peçete koymuştum peçete nemli gibiydi parça parça ıslaktı su olmasından korktum.Kontrolüme de daha var ama terledim sanırım diye düşünüyorum.
Şuan takip ediyorum ama öyle bariz bi ıslaklık yok akıntı hep var zaten ama bu akıntı gibi değildi zaten şefaf nemli hafif ıslaklıktı.Sizin nasıldı doktor da gelse bir bardak falan gelir demişti amaTerdir diye dusunuyorum, zaten biraz akıntı olması normal, su olması icin süreklilik gerekir, yani en azından bende oyle olmustu, Yinede şüpheleniyorsan, takip et bi süre
Ya benim doktor hiç kontrol edelim demiyor gerçi bu 3. Doktorum tsh’a ilk doktor bakmıştı normaldi ama üzerinden kaç ay geçti kontrol montrol yok bizde ..Kızlarrr şeker yükleme testim normal ama tsh kontrolum yüksek geldi yarın ilaca başlıcam :) bu kramplar, uyusmalar ve hatta devam eden bulantı büyük ihtimalle o yüzdendi ki benim 2 ay önce baktigim tsh degerim 1in de altındaydı. Her trimesterde kontrol ettirmeyi ihmal etmeyin demeye geldim
3.12Çok şükür benimde şeker yükleme normal çıktıTSh kaç çıkmış sizin
İlk bakıldığında kaç çıkmıştıBen her ay bastırıyorum değerlerime çünkü gebelik basında tsh yüksek çıkmıştı ve ilaca başladım, sonra düzeldi şuan 1.5 civarı, en düşük dozu yarim kullanıyorum ama yinede çarpıntı oluyor arada
Benim de normal hatta 0.9du, açıkçası ben de beklemiyordum bugün 2 kez kontrol ettirdim laboratuvarda ama yükselmiş :/ normalde her trimesterde bakılması lazım, tiroid bozukluğu da seker hastalığı gibi gebelikte normale göre artabiliyorYa benim doktor hiç kontrol edelim demiyor gerçi bu 3. Doktorum tsh’a ilk doktor bakmıştı normaldi ama üzerinden kaç ay geçti kontrol montrol yok bizde ..
Canm benim sağlık ocağında baktılar şeker yüklemesi yapılırken istersen bi sor sağlık ocağındaYa benim doktor hiç kontrol edelim demiyor gerçi bu 3. Doktorum tsh’a ilk doktor bakmıştı normaldi ama üzerinden kaç ay geçti kontrol montrol yok bizde ..
çok yüksek değilmiş inşAllah düşer ilaçla benimde 2.17 çıkmış
Sağlık ocaklarına güvenemiyorum Ya ilk orada yaptırdım 2,87 çıktı sonra özele doktora gidiyordum bide burada yaptır dedi kanlar beklediği için yanlış çıkabiliyor dedi doktor özelde yaptırdım 1,6 çıktıCanm benim sağlık ocağında baktılar şeker yüklemesi yapılırken istersen bi sor sağlık ocağında
bu hafta sağlık ocağına gidicem şeker yüklemesi için ama onada güvenemiyorumCanm benim sağlık ocağında baktılar şeker yüklemesi yapılırken istersen bi sor sağlık ocağında
Sağlık ocağına gidicem yükleme için o zaman söylerim bakarlar da işte dediğim gibi sağlık ocağına güvenemiyorum ilk tshım orada yanlış çıktıktan sonra .Benim de normal hatta 0.9du, açıkçası ben de beklemiyordum bugün 2 kez kontrol ettirdim laboratuvarda ama yükselmiş :/ normalde her trimesterde bakılması lazım, tiroid bozukluğu da seker hastalığı gibi gebelikte normale göre artabiliyor
Bilmiyorum da canım benim doktorum ilk testleri sağlık ocağında yaptırmıltı mesela bi yanlışlık lık olmuştur o zaman demekki mecbur yaptırıyoruz artık napalım.Sağlık ocaklarına güvenemiyorum Ya ilk orada yaptırdım 2,87 çıktı sonra özele doktora gidiyordum bide burada yaptır dedi kanlar beklediği için yanlış çıkabiliyor dedi doktor özelde yaptırdım 1,6 çıktı
Ilk gebeligimde baya baya geldiğini anladım küçük 1 bardak kadar vardı ama sonra kesildi, sızıntı seklinde devam etti 2 ay kadar. 2.gebeliktede yine aynı çok geldi ama durmadı, her adim attığımda geldi boşaldıŞuan takip ediyorum ama öyle bariz bi ıslaklık yok akıntı hep var zaten ama bu akıntı gibi değildi zaten şefaf nemli hafif ıslaklıktı.Sizin nasıldı doktor da gelse bir bardak falan gelir demişti ama
4.95 cikmistiİlk bakıldığında kaç çıkmıştı
Ablamda sağlık ocaginda doktor, o da diğer testler değil ama tsh yanlis çıkabiliyor dedi. Bende hep hastanede baktiriyorumSağlık ocaklarına güvenemiyorum Ya ilk orada yaptırdım 2,87 çıktı sonra özele doktora gidiyordum bide burada yaptır dedi kanlar beklediği için yanlış çıkabiliyor dedi doktor özelde yaptırdım 1,6 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?