• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Her gün yeni bir sey oluyor vücudumuzda bugün bulan tim azaldı uyku hali çoğaldı ölü balık gibi bakıyorum. Kızlar ben daha bebegimu ve kalbini duyamadim en son 6+3 te gittim sadece kese vardı bu cuma 7+5 te gideceğim ınş kalp sesini duyarım hem tedirginim hem de hamileliğin verdigi sitres iyice yoruyor beni
bende cumartesi gideceğim inşallah kalp atışlarını duyarız bebişlerimizin ben de ölü balık gibi bı uykum gelıyor işte bayılcak gibi oluyorum uykudan Allah sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin yavrucuklarımızı

Merhabalar kızlar, ben ne zamandır buraya bakamıyorum çünkü baş dönmesinden kalkamıyorum demiştim ya meğer hamilelikten değilmiş otolit taşlarım oynamış. Doktor onu yerleştirip 7 gün rapor verdi ama hem o yerleştirme olayından hem de hamilelikten sersem gibiyim.
Cok gecmis olsun canim iyiki farkedilmis te daha uzun sure cekmek zorunda kalmamissin

Peki insan kaynaklarına verecegımız hamıle oldugumuzu gosteren raporda ne kadarlık hamıle oldugumuz yazıyor mu , ben transfer suruecınde kist tedavısı goruyom diye uydurup ıkı hafta rapor almıstım,yalanım ortaya cıksın istemıyorum 🙈

Peki insan kaynaklarına verecegımız hamıle oldugumuzu gosteren raporda ne kadarlık hamıle oldugumuz yazıyor mu , ben transfer suruecınde kist tedavısı goruyom diye uydurup ıkı hafta rapor almıstım,yalanım ortaya cıksın istemıyorum 🙈
Yazıyor bizim iş nöbeti olduğu için 24. Haftadan sonra nöbet tutmuyoruz bunu belirtmek için rapor veriyoruz insan kaynaklarına mesela

Belli olsun canim kimseye hesap vermek zorunda degilsin ki. Tutmama ihtimali uzerine psikolojim etkilenecegi icin gercegi soyleyemedim dersin😎

Back
X