• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Acaba nobet usuluyle calisanlar icinde gecerlimi yani nobete kalmicak tamam ama o 7.5 saatteb bhsediorm ben devletteym ve gunlk 12 saat is yernde oluyorm
Merhaba siz devlette hangi kurumda çalışıyorsunuz ben adliyede çalışıyorum günde sekiz saat çalışıyoruz ama tabi nöbetçi olduğumuz zamanlar tam beşte çıkamıyorum iş olduğu İçin 7 hatta sekiz 9 ü bile buluyor eğer yasal olarak varsa ben de kalmayayım fazladan ayrıca gerçekten yasal olarak günde 7,5 saat mi çalışıyor hamileler🤔

657 sayılı memurlar Kanununa baktım günlük çalışmada 7,5 saat diye bir şey yazmıyor zaten çocuk ilkokul çağına başlayana kasar işçi anneye yarım gün çalışma yarım maaş tüm haklar yarım şeklinde hak tanınmış ama malesef memur anneye 2020 yılına giriyoruz hala o hak gelmedi yani anlamadığım şey işçi anne anne de memur anne anne değil mi!!!

657 sayılı memurlar Kanununa baktım günlük çalışmada 7,5 saat diye bir şey yazmıyor zaten çocuk ilkokul çağına başlayana kasar işçi anneye yarım gün çalışma yarım maaş tüm haklar yarım şeklinde hak tanınmış ama malesef memur anneye 2020 yılına giriyoruz hala o hak gelmedi yani anlamadığım şey işçi anne anne de memur anne anne değil mi!!!
Memurların gunluk calısma süresi zaten 7.5 u aşmıyor diye mi düşünduler ki .gercı her memurun farklı

Kanunen hak var da ,kaç ozel sektor firması bunu uyguluo real de tartışılır..

Merhaba siz devlette hangi kurumda çalışıyorsunuz ben adliyede çalışıyorum günde sekiz saat çalışıyoruz ama tabi nöbetçi olduğumuz zamanlar tam beşte çıkamıyorum iş olduğu İçin 7 hatta sekiz 9 ü bile buluyor eğer yasal olarak varsa ben de kalmayayım fazladan ayrıca gerçekten yasal olarak günde 7,5 saat mi çalışıyor hamileler🤔
Gumrukteyim ben sınır kapisinda.bugun baya arstrdm ama bole bi bilgiye rastlayamdm ackcasi

Gazdan da net görünmüyor bilgin olsun 😬 benim son gittiğimde çok gazım vardı. Görüntü seninki gibi. Doktor söyledi 8. Hafta gibi gaz çok olur diye.
Aaa evet gazim da vardi aslinda hatta doktor karnima bastirdikca yukari dogru gaz hareket ediyor dedim doktora o da olabilir dedi ama gazdan net olmuyor goruntu demedi belki kendisi de bilmiyordu. Inslah 1 hafta sonra netlesir goruntum benim de alttan muayne istemiyorum ya.

Aaa evet gazim da vardi aslinda hatta doktor karnima bastirdikca yukari dogru gaz hareket ediyor dedim doktora o da olabilir dedi ama gazdan net olmuyor goruntu demedi belki kendisi de bilmiyordu. Inslah 1 hafta sonra netlesir goruntum benim de alttan muayne istemiyorum ya.
Canım benim tup bebek,tup bebek dr um6.haftada alttan muayene ettı.bunun faydası dıs gebelık fln flnsa daha net goruyo . Eger zararı olsaydı o sekılde bakmazdı diye duunuyorum

Kızlar ayın 7sinde doktora gitmiştim kesenin içi dolu gibiydi ama tam görünmedi. 10 gün sonra gel dedi. Yarınamı randevu alsam pazartesiyemi

Kızlar ayın 7sinde doktora gitmiştim kesenin içi dolu gibiydi ama tam görünmedi. 10 gün sonra gel dedi. Yarınamı randevu alsam pazartesiyemi
Eğer özelse yarin alsan kontrol olur ucret vermezsin, pazartesiye alsan yeniden ücret ödersin. Devlet ise fark etmiyor. Ben olsam yarın giderdim herhlde :) 8 gün olmuş olucak zaten

Back
X