• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
bende a

vicennadaki doktordan çok memnun sayılmam çok yoğun oluyo özel olmasına rağmen kapıda bir saat bekliyorsun randevulu gitmene rağmen şuan ona gitmiyorum kontrolleri devlette yaptırıyorum 7. ay itibarıyla gideceğim belki daha iyi memnun kalacağim bir hastane bulursam orayı da tercih edebilirim doktor tavsiyesi olan varsa istanbul anadolu yakası değerlendirebilirim
Bende anadoluyakasinda doktor arıyorum, aslında önceki doktorumdan çok memnundum onun için gittim özel sigorta yaptırdım ve şimdi öğrendim ki artık onu kabul etmiyormuş uzuldum. Bende medicalpark, medicana yada medistate arasında kaldım hepsini gezicem herhlde :)

Mrb anneler bende haziran sonu gibi doğum yapacağım nasipse inşallah
Bir oğlum var 4 yaşında :KK36:
Onda hiç bulantı vesaire yaşamamıştım Ama bunda oluyor Midem çok gaz yapıyor çok rahatsız ediyor Allah'tan ki çıkarmıyorum Gerçi çıkarsam rahatlarım belki ama bu sefer de bir şey yiyip içemem Allah öyle olanların yardımcısı olsun Çok Zormuş gerçekten
Ayrıca tüp bebek annesiyim Oğlum da tüp bebek kardeşi de ondan kalan donmuş embriyo transfer edildi

Mrb anneler bende haziran sonu gibi doğum yapacağım nasipse inşallah
Bir oğlum var 4 yaşında :KK36:
Onda hiç bulantı vesaire yaşamamıştım Ama bunda oluyor Midem çok gaz yapıyor çok rahatsız ediyor Allah'tan ki çıkarmıyorum Gerçi çıkarsam rahatlarım belki ama bu sefer de bir şey yiyip içemem Allah öyle olanların yardımcısı olsun Çok Zormuş gerçekten
Ayrıca tüp bebek annesiyim Oğlum da tüp bebek kardeşi de ondan kalan donmuş embriyo transfer edildi
Sağlıkla kucağına alirsin inşallah ;)

Eklentiler

• IMG_20191125_114452~2.webp
    IMG_20191125_114452~2.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 76
Bende öğlen gidicem ikili testi hemen yaptımı randevu mu veriyorlar eşimde yaptırmayalım dedi dün ben kararsızım allah korusun sıkıntı olsa aldırmayacağız nasılsa diyor bilemedim bende..
Ben yaptirmadim ikili testi sadece kontrol etti ultrasonda organlarina vs bakti canim

Boyle bi goruntusu var teyzeleri icimden kiz geciyor ama doktor bu goruntu kizda da boyle erkekte de boyle gorunur dedi 10 gun sonra bakalim tekrar cinsiyet icin dedi

Eklentiler

• 20191125_182309.webp
    20191125_182309.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 65
Back
X