Bence de erkek gibi sanki nub teorisi tutuyor gibiVALLA BİZİMKİDE BELLİEki Görüntüle 2559059
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de erkek gibi sanki nub teorisi tutuyor gibiVALLA BİZİMKİDE BELLİEki Görüntüle 2559059
Evetayni ben de sizinki gibi oldu.ama o ikili tarama olmuyor ikili tarama icin bir de kan veriyorsunuz.Bende yaptırmayı düşünmüyorum ama Dr gel yined e ense kalınlığına bakalım dedi 3 hafta sonra
Evet benim karnimdan baktı belki ondandırCanim benim de karindan goruntum net olmadi doktorum vajinal bakmam gerek uzuvlarina organlarina diyince mecbur oyle goruntulendi haliyle baya net oldu
Evet bazi insanlarda boyle net olmayabilirmis normalmis kuzumEvet benim karnimdan baktı belki ondandır![]()
Yani işte aslında taramayı yaptirmicaz ama ense kalınlığında Allah korusun bı sıkıntı olursa o zaman yaptırırız dedi drmEvetayni ben de sizinki gibi oldu.ama o ikili tarama olmuyor ikili tarama icin bir de kan veriyorsunuz.
Tabi ki tercih sizin. rabbim tum bebeklerimizi saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin hepimize teker teker inslalahYani işte aslında taramayı yaptirmicaz ama ense kalınlığında Allah korusun bı sıkıntı olursa o zaman yaptırırız dedi drm
Amin canım inşallah hepimiz sağlıcakla alalım bebislerimizi rabbim hepsini korusun inşallahTabi ki tercih sizin. rabbim tum bebeklerimizi saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin hepimize teker teker inslalah![]()
AA RESMEN ÖLÇÜMLERİMİZ AYNI ÇIKMIŞ..BEN 10 HAFTALIK GİTTGİMDE 9+3 ÇIKMŞTIM YAKALAR DEDİ HOCA. BAKALIMM..Ya ama benimki hiç belli değil özel e gidiyorum aslında hastane de yeni ama benimki de böyle
ASLINDA NUBA 11-12 USG İLE BAKILIYOMUŞ ÇIKNTI VAR DİYO BAKAN AMA BEN KIZ İSTEDİGM İÇN BELKİ GÖREMİYORUMBence de erkek gibi sanki nub teorisi tutuyor gibi![]()
Bende işte kız mı acaba diyorum erkek bebekler kemik yapısı daha belirgin oluyormuş kizlar daha geç netleşiyor Muş acaba doğru mu gönlüm kızdan yana ama hayırlısı kızım da var oğlumda nasip neyse o olacak sağlıklı olsunlar daAA RESMEN ÖLÇÜMLERİMİZ AYNI ÇIKMIŞ..BEN 10 HAFTALIK GİTTGİMDE 9+3 ÇIKMŞTIM YAKALAR DEDİ HOCA. BAKALIMM..
EVET YA USG GÖRNTÜSÜ İYİ BİZMKİNİN ŞÜKÜR HATTA HAREKET ETTİĞİNİ GÖRNCE HEMEN RENKLİYİ AÇTI ORDAN İZLEDK![]()
Hadi bakalım cinsiyet tahmini gelecek mi acabaBende sinir oldum 2 de randevu ameliyata gitmiş 1 saat sonra çıkacakmış şimdi.bekleeee of ya hiç sevmiyorum beklemeyi![]()
valla evet sağlıklısı hayırlısı neyse o olsn tabi ama ilk bebegimn kız olmasını hep istiyodumm .. ben 16 yaşımdayken annem bana kardeş yaptı onun eli ayağıydım hep bu yüzdn bi kızm olsnda kardeşi olnca annesne yardm etsn benm gibi diyorumm yoksa cinsiyet ayrımından değilBende işte kız mı acaba diyorum erkek bebekler kemik yapısı daha belirgin oluyormuş kizlar daha geç netleşiyor Muş acaba doğru mu gönlüm kızdan yana ama hayırlısı kızım da var oğlumda nasip neyse o olacak sağlıklı olsunlar da![]()

azck daha sabret canm bakalm sana cinsyt tahmn edilcekmii bana doktr erkek olablir demiştiBende sinir oldum 2 de randevu ameliyata gitmiş 1 saat sonra çıkacakmış şimdi.bekleeee of ya hiç sevmiyorum beklemeyi![]()
Gönlümüzdeki versin inşallah rabbim hayırlısıylavalla evet sağlıklısı hayırlısı neyse o olsn tabi ama ilk bebegimn kız olmasını hep istiyodumm .. ben 16 yaşımdayken annem bana kardeş yaptı onun eli ayağıydım hep bu yüzdn bi kızm olsnda kardeşi olnca annesne yardm etsn benm gibi diyorumm yoksa cinsiyet ayrımından değil![]()
![]()
Ben aslında kg almaktan hiç hoşlanan bir profil değilimGelsin kilolar dolsun gobisler de hamile olduğumuz anlaşılsın demi ya![]()
Benim de 3.hamileligim. 1 kızım var, birde kaybım var.3. Cuyu bekleyen bı tek benim galiba ..![]()
O haftada bakılmıyor en son 13+6 diye biliyorum. 11 ve 14 hafta arası bakılıyor çünkü.KIZLAR BİŞEY SORUCAM BEN DE 15.HAFTADA GİTTĞĞİMDE DESMKİ HOCAM YİNE BAKSANZ ENSE KALNLĞNA BURN KEMİĞİNE FALAN NORMLMİ DİYE .. GERÇİ BEN YAPTIRMAK İSTEMEDİĞİM İÇİN BAKICAGINI ÜMİT EDİYORUM