• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar benim bulabtilarim bir haftadır yok gibi istahim daha iyi koku hassasiyetim azaldı tiksinmem de kendimi hamile gibi hissetmiyorum böyle olan var mi bu haftalarda adete göre 9+3 ultrasonsa ise 8 haftalik
ben aşırı bulantı kusma yasamadım ama 10 gündür hiçbir belirtim yok. gayet normal yemek yiyorum ama bebiş iyi biliyorum (insallah) daha yeni ultrasona girdim cünkü :)

Kızlar benim bulabtilarim bir haftadır yok gibi istahim daha iyi koku hassasiyetim azaldı tiksinmem de kendimi hamile gibi hissetmiyorum böyle olan var mi bu haftalarda adete göre 9+3 ultrasonsa ise 8 haftalik

Ben baştan beri hiç bir belirti yaşamadım. Ne tiksinme ne bulantı o yüzden normal canım. Herkesin bünyesi farklı.

Bende en son 6+2 de girdim 12 gün geçti en son gittiğimden beri
hepimizde korku ve heyecan var, hepimiz aynı seyleri yaşıyoruz aslında. 10 güne kadar yani 12. hafta; beta hcg degerlerimiz düşmeye başlıyomuş ve vücut artık embriyoyu kabul ediyormus o yüzden belirtiler de yavas yavas kayboluyormus :)

hepimizde korku ve heyecan var, hepimiz aynı seyleri yaşıyoruz aslında. 10 güne kadar yani 12. hafta; beta hcg degerlerimiz düşmeye başlıyomuş ve vücut artık embriyoyu kabul ediyormus o yüzden belirtiler de yavas yavas kayboluyormus :)
Öyle sanırım annelik eli göğsünde bi ömur iyiler mi diye düşünmek demek sanirim

Aglicam gercekten. Aksamlari erkenden yatmaktan usandim sosyal hayat diye bisi kalmadi okadar doluyorki genzim sadece uyuyunca rahatliyorum :KK43: allah hepimize kolaylik versin insallah
Bu genizin olduğunu nasıl anlıyorsunuz canım bende sabahları sarı sarı kusuyorum 😕

Kızlar geniz akıntısı varsa tuzlu su falan çekin denediniz mi? Birde grip veya boğazla iligili bir sıkıntım olunca ben süte bal zencefil tarçın yapıyorum çok iyi geliyor deneyin derim zencefil baya kuvvetli temizliyor geçmiş olsun allah şifa versin hepimize çok şükür bende yok..

Hem de plesanta oluşuyormuş. Bebek korumaya alınıp kandan beslenmeyi bırakıyormuş :)

Allah yardimcin olsun canim hala aynisin demek. Ben bile yorgun hissediyorum Allah saglikla atlatmani nasip etsin.
Aallah razi olsun tek kapim dua .ucan kustan dua istiorum cok yorldum allahin gucune gitmesin ama son 2 aydir psikoljk olarak bittim.msjmi okuyan hamis arkadslarmdanda dua istiorum

Back
X