Bende ilk oğlumda hep erkek hissettim hiç kız ismine koz kıyafetne gitmedi aklım öyle de oldu:)) 2. De hep kız hissettim ama onunda erkek olduğunu öğrendik onu kaybettm ... şimdi bunda o yüzden kızı tutturamıycaz kesin erkek dedm :) rüyama hep kız girdi oğlumda hep sordukca kız dedi o yüzden bi kafam karıstı ama sonuç değişmedi :))) hayırlısı olsun sağlıkla gelsin tek isteğim burüyadan ziyade hissedilenler doğru çıkıyor ilk gebeliğimde erkek hissediyordum 3. aya gelemeden kalbi durdu kurtaj oldum erkekmiydi bilemedim hiçbi zman kızımdada hamileliğimde hep kız hissettim kız oldu bu sefer erkek hissediyorum bakalım tutucakmı :) erkek bebeklerin cinsiyeti daha önce belli oluyor kızımda 5. ayda ayrıntılı ulrtasonla kesinleşmişti doktorlar kıza benziyor ifadesini kullanıyolardı erkekte çıkıntı belli olunca kesinleşiyor :) bende sizim gibi düşünüyorum sağlıkla doğsunda kız erkek hiç farketmez kayıp yasayan anneler aynı fikirde sanırım :)
ben niye rahatim arkadaşlar? onceden de bulantim, kusmam, tiksinmem falan yoktu ama bi iştahsizlik falan vardi yani. ne bileyim göğüslerim falan acirdi, :ben burdayim, anne" falan derdi belirtilerle. niye rahatim ben?