- 26 Ekim 2018
- 2.047
- 1.555
- 83
- 34
İNŞALLAH SAĞLIKLA GELSİN BEBİŞLERRRRBende erkek hissediyorum canım bakalım ne hayırlısı inşAllah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İNŞALLAH SAĞLIKLA GELSİN BEBİŞLERRRRBende erkek hissediyorum canım bakalım ne hayırlısı inşAllah.
BENMKİDE BEN DEMESEM 9 AY DOKUNMİCAKTIM SANA DİYOBizimde bi iki hafta dayanmamız lazım ne yapak koca durmuyor![]()
Dr da olduğuna dair bir belge götürürsen gitmeyebilirsin :)Kızlar , ozelde calısıyorum .ayda bir gun dr kontrol ıznımız var galıba .o gun tamamen mi izinlı oluyoruz yoksa dr a gıdıp iie gerı mı donuyoruz ? Bılgısı olan yazabılır mı tskler
Dr da olduğuna dair bir belge götürürsen gitmeyebilirsin :)
Ayrıca 1 kez değil riskli bir durum var ise her kontrol için hakkınız var
Yasa açıkça hamile kadınlara periyodik kontrolleri için ücretli izin verileceğini söylüyor. Bununla ilgili bir sınırlama da getirilmiş değil. Hamile işçi doktorun gerekli gördüğü sıklıkta periyodik kontrole gidebilir ve işçinin bu periyodik kontroller için ücretli izinli sayılması gerekir
BENMKİDE BEN DEMESEM 9 AY DOKUNMİCAKTIM SANA DİYOAMA 12 HAFTA Bİ DOLSUN DA BEN YOLDAN ÇIKARTIRIM ONU
Aynen öyle herşeyin Hayırlısıevet evet insanların yorumlarıyla fikirlerin değişmediğini düşünüyorum ben kalbimizdeki illaki bir fikir yatıyor ve yaşarken gelişiyor :)
benim 12 haftalık. :)
Bizimki de sabrı kalmadı ama insan korkuyor ya bişey olursa diye.Helal olsun dayanıklıymış bizimki gün sayıyor bence de yoldan çıkart bi sen
![]()
AYNEN VALLA yoksa çocuk doğduktan sonra dengeler hep şaşıcakHelal olsun dayanıklıymış bizimki gün sayıyor bence de yoldan çıkart bi sen
![]()
12den sonra serbest diye bibliyorum düşük durumu vs yoksaBizimki de sabrı kalmadı ama insan korkuyor ya bişey olursa diye.![]()
Dr a mı yazdırıyorum canım o belgeyı ?Dr da olduğuna dair bir belge götürürsen gitmeyebilirsin :)
Arabada kaldi inince alip ataym canimYAA YERM ULTRASON ATSANA CANMMM
Ay bncde degl yeterki saglkli olsn ve bnde kendmi iyi hssedeym de.kiz haberi almis olamnin mutlulgnu yasiormcanım ben meyve yiyorum gün içindede yiyorum. Ama sabah kusma ile başlayıp aksamda kusma ile günü kapatıyorum.
Ben buna rağmen 2 kg aldım nasıl oldu anlamıyorumsen vermişsin sağlıklı olsunda kg vermek bence sıkıntı değil.

Aylik muayensine gelmistir gibi bir belge vermesi yeterli. Kanunen zaten gitmeyebilirsin maasini odemek zorundalarDr a mı yazdırıyorum canım o belgeyı ?
İşyerınde hersey canımı sıkıo stress sokuo dellenıyorum.
Oooo hadi hayirli olsunn benimde yarin tahminim var bakalimAy bncde degl yeterki saglkli olsn ve bnde kendmi iyi hssedeym de.kiz haberi almis olamnin mutlulgnu yasiorm![]()
Hayrlsyla gonlunden gecen olsun insallahhh canimmOooo hadi hayirli olsunn benimde yarin tahminim var bakalim![]()
Maşallah onaBu da bizden teyzeler![]()
Maşallah minnağaBu da bizden teyzeler![]()
Amin canım inşallahBende yaptırmayı düşünüyorum hatta doğum fotosu ve hastane süslemesi de istiyorum inşallah bir sıkıntı çıkmaz![]()
Yok ya birşey olmaz deneyen biri soluyor size 2 hafta önce başladıkBizimki de sabrı kalmadı ama insan korkuyor ya bişey olursa diye.![]()