- 31 Mart 2011
- 1.059
- 1.122
- 333
12de tahmin yurütuyorlar gb ama 14 16. Haftada sanırım kesin soyluyorlar. Bu bebeğe görede degısıyor galiba. Bazıları saklıyormuş gostermıyormuş.Ay
Aynen öylekaçıncı haftada tam belli oluyor ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12de tahmin yurütuyorlar gb ama 14 16. Haftada sanırım kesin soyluyorlar. Bu bebeğe görede degısıyor galiba. Bazıları saklıyormuş gostermıyormuş.Ay
Aynen öylekaçıncı haftada tam belli oluyor ki
Ağzın bal yesin inşallah hayırlı sağlıklsı ile9çok erken tahmn içn ama kız bbeklerin kemkler daha geç gelişrmş ultrasonda daha geç belirginleşirmiş bence kız..
Aynen bende baktım anlamı güzelAynen birde erkek bebegı emzırdım ruyamda ve gogsumden resmen süt fışkırdı hatta.
Ondada tabırde bereket diyordu. Artık hayırlısı☺
Gunaydın benım bogaz enfeksiyonu yuzunden antibiyotik verdıler ve kurtuldum bı daha yastmasın Allah. Kusmadım ama iltihabı soktu afedersin balgam attım. Ama kötu etkı yapsa vermezdi ogun bugun dur ıyı bebegım. Gecmıs olsun canım.Gunaydin kizlar benim geniz akintisi ve genital akıntı artık yesil renge dondugu icin dun drum antibiyotik verdi. 3kutuda vitamin cesitleri verdi. Dun antibiyotik ictim ve 2 saat sonra dehset bir bicimde kustum. Gebeyken antibiyotik bile yan etki cok yapiyor sanirim. Sizde de akinti nedeniyle antibiyotik baslayan oldumi.?
Cok gecmis olsun canim. Benimde inanilmaz balgam dolu bogazim tiksindigim icin o kusmama sebeb oluyor. Dun antibiyotik sonrası cok kotu oldum kullanmak dert kullanmamak dert. Normalde midem rahatsiz zaten ilac kullanamayan biriyim. Ama gebelikte saolsunlar vitaminler dolu. Nasil olcak bakalimGunaydın benım bogaz enfeksiyonu yuzunden antibiyotik verdıler ve kurtuldum bı daha yastmasın Allah. Kusmadım ama iltihabı soktu afedersin balgam attım. Ama kötu etkı yapsa vermezdi ogun bugun dur ıyı bebegım. Gecmıs olsun canım.
Valla sırf onun için içiyormŞuan bebeklerimiz aşağıda o yüzden idrar torbasına baskı yapıyor normal cnm bol su için iltihap hemen gider varsa![]()
Evet canm ilk haftalar daha çok hissediliyo ben artk alştım sendede öyle olucakAz önce göğüs uçlarıma doğru böyle bi çekilmemi diyim yanmamı damarları hissettim resmen kısa süreli sürdü bunu yaşayan oldumu acaba ? Büyümesini kabullendim artıkama damarlarım çekiliyormuş gibi oldu epeyi acıttı .
Kız gibi ama emn olamadm canm yaaBurda tüm halleri var ☺
Benimde canım kizimda var oğlumda ama bende çok merak ediyorumInşallahkızım da oğlum da var ama insan merak ediyor yine sağlıklı olsunda
![]()
Bende 12+1 de gittim canım söylemedi 16. Haftada dedi.12+2 ken doktora gitcem 2 li test için devlet hastanesine numara aldım cinsiyet söyler mı acaba![]()
Benim de içime hep kız doğuyor bakalım bi kaç hafta sonra öğreniriz inşallahKız gibi ama emn olamadm canm yaa![]()
üşümekte mideyi kötü yapıyor sıcak tut kendini karnını canımKızlar ben dün çok kötü oldum ya tam bulantılarım azaldı derken dün iki kere kustum ve başım felaket ağrıdı.![]()
Bilmiyorum ki canım ya baya kötü oldum .üşümekte mideyi kötü yapıyor sıcak tut kendini karnını canım
Al benden de okadar iyiydim 2 gündür sadece sabahları kusuyorum su bile içsem çıkarıyorum yaKızlar ben dün çok kötü oldum ya tam bulantılarım azaldı derken dün iki kere kustum ve başım felaket ağrıdı.![]()
Yiyebilirsin cnm pişiyor sonuçta bende gece cacık çekti ilk defa evde olan bişeyi aşerdimKızlar çok özür dileyerek bir şey diyeceğim.canı çekecekler daha fazla okumasın
Canım dehset derecede paçanga böreği istiyor dayanmıcam yicem galiba bir şey olur mu acaba pişmiş pastırma?