- 8 Ağustos 2017
- 1.510
- 1.008
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy valla bende geçen kudurdum resmen paçanga paçanga diye. midemin bulanmadığı bir zamandı aslında ama 2 tane yedim sonra çok koktu yiyemedim kalanınıKızlar çok özür dileyerek bir şey diyeceğim.canı çekecekler daha fazla okumasın
Canım dehset derecede paçanga böreği istiyor dayanmıcam yicem galiba bir şey olur mu acaba pişmiş pastırma?
İyiye gideceğimize daha da kötü oluyoruz anlamadım ki şuanda acayip midem bulanıyo sakız çiğniyorum iyi gelir inşAllah.Al benden de okadar iyiydim 2 gündür sadece sabahları kusuyorum su bile içsem çıkarıyorum ya
Ben fitil kyllandim antibiyotikti vajinal akinti icin . Doktorlar biliyor canim hamilelikte kar zarar tespiti yapip ona gore veriyor allah korusun dusuk tehlikesi olabiliyor bazi durumlarda cunkuGunaydin kizlar benim geniz akintisi ve genital akıntı artık yesil renge dondugu icin dun drum antibiyotik verdi. 3kutuda vitamin cesitleri verdi. Dun antibiyotik ictim ve 2 saat sonra dehset bir bicimde kustum. Gebeyken antibiyotik bile yan etki cok yapiyor sanirim. Sizde de akinti nedeniyle antibiyotik baslayan oldumi.?
Sakiz denicm bem de iyiye gidecez diyodum ama fenayimİyiye gideceğimize daha da kötü oluyoruz anlamadım ki şuanda acayip midem bulanıyo sakız çiğniyorum iyi gelir inşAllah.
kızımda doğuma kadarprogesteron iğnesi kullanmıştım şimdiyse düşük riskim vardı baslarda hapını vermişti doktor 15-20 gün kullandım sonra bıraktım şimdi kullanmıyorum umarım gerek olmaz çünkü bana çok yan etki yapıyor bende işlerimi yavasca kendim yapmaya çalışıyorum ağır bişey yapmamak gerek ama yemek yapmak zorundayım kızım var yanımda kimse yok yani kalan eşimde işe gidiyo baskalarına da mecbur olmak istemiyorum kızımda yatalak gibiydim annem baktı 9 ay şimdi şekeri tansiyonu baska hastalıkları var kendine zor bakıyo gelemez plesenta eğer yapışma vs gibi sorunlar yoksa kendiliğinden yukarı çıkıyor belki bu gebeliğimde benimde asağıda olabilir çarşamba dr gidicem o zman anca öğrenebilirim umarım sorunsuzca geçer herkesin hamileliği bebişleri sağlıkla kucağımıza alırız en büyük arzum sağlıklı doğması...Kanamam yok cnm tup bebek benim ilaclar igneler koruyordur belki.sen igne kullandin mi hic progestan falan
Agir kaldirma dedi dr yavas yavas islerimi yapiyorm yat demedi surekli bidahaki gittigimde sorayim.insallah duzelmistir![]()
bebiş içerde hareket ediyordur cnm bende hareketleri ufaktan hissediyorum bazen oluyor oyle :)Meehabalar şiddetli baş agrisi yüzunden mesajlari okuyamiyorum ama bugun cok ilginc bisey hissettim oturur pozisyonda karnim titriyor gibi tecrubeli olanlar nedir bu bilgisi olan var mi
gewçmiş olsun ilaçları düzenli kullan gecer inşallah birde bol su iç en önemlisi o ayakları sıcak tut havalar soğuduYanma; kesik kesik tuvalete çıkmak; aşağıda ateş hissi; ayaklarda üşüme; halsizlik
Evet ya geçer dediler allahtan sadece sabahları kusma ve bulantı var birde gece yatarken biraz oluyor idare ediyorum ayva ye bulantıya iyi geliyorİyiye gideceğimize daha da kötü oluyoruz anlamadım ki şuanda acayip midem bulanıyo sakız çiğniyorum iyi gelir inşAllah.
bişey olmaz bence ye hemen :) bende salam sosisten uzak duruyordum dün akşam canım salam çekti yedim valla :) sucuk pastırma en azından fermente ediliyor sen yine de iyice pişir öyle ye yoksa bebişin canı hep çeker yemezsen öyle oluyo sürekli istiyorsun :)Kızlar çok özür dileyerek bir şey diyeceğim.canı çekecekler daha fazla okumasın
Canım dehset derecede paçanga böreği istiyor dayanmıcam yicem galiba bir şey olur mu acaba pişmiş pastırma?
Bana iyi gelmedi şuan kusmamak için direniyorum ama boşa gibi iyi olcam diye seviniyodum ama daha da kötüyüm iki gündür.Sakiz denicm bem de iyiye gidecez diyodum ama fenayim
Ne zaman olacağı belli olmuyor ki benim ayva yok şuan evdeEvet ya geçer dediler allahtan sadece sabahları kusma ve bulantı var birde gece yatarken biraz oluyor idare ediyorum ayva ye bulantıya iyi geliyor
Bana fitilde verdi onu henux yapmadim. Hem geniz hem genital akinti olunca antibiyotik ve fitil verdi. Antibiyotik icicem dedigimde hrrkes tepki veriyor ne yapacağımı sasirdimBen fitil kyllandim antibiyotikti vajinal akinti icin . Doktorlar biliyor canim hamilelikte kar zarar tespiti yapip ona gore veriyor allah korusun dusuk tehlikesi olabiliyor bazi durumlarda cunku
Evet canım gerçekten öyle bende yemeğe çalışıyorum haftada bir balık deniyorum en azından sabah harici iyiyim çok şükür..dayancaz sabretcez biraz daha napalım..benim bebiş de öyle ya yediğim şeye göre tepki veriyor sanki benimde tuhafıma gitmişti ayva yiyince hakaret ediyor resmen hoşuna gitti sanırımkızlar bulantı bende tam geçti diyorum birden yine oluyo günü gününe uymuyor yani, en fazla 16 haftaya kadar devam eder muhtemelen biraz daha dişimizi sıkacagız sizi rahatsız etmeyen yemekleri yemeye çalışın kendinizi baska yemekler yemek için zorlamayın ben gecen gün (o gün pek bulantım yoktu) balık almış eşim bende balıktan biraz huylanmıştım kokusu çok kötü geliyordu yinede pişirdim öğürerek fırına attım bebek için faydalı diye biraz yemeyi denedim ama nerden yedim çok fena oldum kusamadım da demekki yemek istemeyınce zorlamamlıyız kendimizi bu ara kafayı mantıya taktım hergün ver yerim o derece :) bebişler tat alıyor bence şöyle ki; mantı yıyınce kıprasmaya başlıyor birde çikolata hoşuna gidiyo ama balık yediğimde hiç tepki vermemişti :)
Akşam eşine söyle alsın bari gelirken iyi geliyor dene derim canımNe zaman olacağı belli olmuyor ki benim ayva yok şuan evde![]()
Ben iğne oluyorum. Doktor dedi ki enfeksiyondan bebek düşer. O yüzden şu ilacın ufak bi zararı bu sonucun yanında hiçBana fitilde verdi onu henux yapmadim. Hem geniz hem genital akinti olunca antibiyotik ve fitil verdi. Antibiyotik icicem dedigimde hrrkes tepki veriyor ne yapacağımı sasirdim
Süt içemıyorum ben de ,içtiğim an süt kusuyorumAl benden de okadar iyiydim 2 gündür sadece sabahları kusuyorum su bile içsem çıkarıyorum ya
Canım sucuk salam pastırma gibi işlenmiş gıda yememı soylemıstı doktorum ve tavuk ta yeme dedı hormonlu diye.gercek organık tavuk bulabılıyorsan ye dedi de bulunmuoKızlar çok özür dileyerek bir şey diyeceğim.canı çekecekler daha fazla okumasın