• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bana Dr prilam i bı tane iç dedi ilk kendim iki baslamisdim bire düşürünce iki gün mahvoldum kafamı dahi kaldiramadim bulantidan o gün 3 e çıkardım iki yatmadan bı de sabah aliyorum o halde bile bazen yine çok kötü oluyorum ikinci kutuyu Alicam yarın .
Bugün tüm gün midem bulandı ya ha geçti ha geçicek diye ilaçta kullanmak istemedim geldik 3 aya geçer diyorlar ama bakalım hepimizin Allah yardımcısı olsun.

Teşekkür ederim beni unutmamışsın 🥰 ben aranızdan ayrıldım şimdi hepinizin hamileliği ilerlediği ve beni sorduğun için yazıyorum .
8 haftalıkken bebeğimi kaybettim 😔
Kaç gündür hep merak ettim canım ama yazamadım bi türlü çok üzüldüm canım hem de sana hatırlatmış oldum çok özür dilerim geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin sana 😞

Bende oyleym 6 yili devrdim evlilkte en cok o zoruna gdio ztn.bana da annem bakti allah razi olsun smdide memlekettwn geldi 2 aydr yanmda o olmasa ortada kalrdm kizim 5 yasnda oda bana muhtac.benmki haftada ario ben knsmiom hastym.diom anneme veriom hep tahammil edemiorm doldurmalarna armzda 900 km var ama ordn bile gucu yetio.ki ilk gebelgmde ust katmda otryodu 1 tas corba yapmslgi yoktur 9 ay kustum bliodu.velhasil kmse annen gibi olmyo rbbm bizi bi an once saglgmza ve saglkla bebeklermze kavustrsun herkesi evne yuvasna bagslasin.onu bana beni ona muhtac etmesin.kocalarmza da idrak yetenegi versin
Bende 10 yillik evliyim benimde 5 yasinda bi kizim var ikimize de Allah bagislasin. Bence tamamen vicdan meselesi... Vicdani olan komsun bile olsa o halini bilse bi tas corbayi esirgemez ama vicdan yoksa ne yapsan nafile... Allah kimseye muhtac etmesin bu hamileligimde yanimda annem yok seker tansiyon var hep hasta anca kendine bakabiliyo bende idare etmeye calisiyorum oldugu kadar baya da uzakmissiniz biz yakiniz ayni semtteyiz esimle bu yuzden bazen tartisiyoruz gecenlerde tutturdu anneme gidelim diye benimde mide bulantilarim cok sigaradan tiksiniyorum kayinvalide evde sigara icer esime dedim annen evde sigara iciyo ben orda duramam fenalasirim eger annene dersenki balkonda ic o zman gidelim dedim cunku ben desem dinlemiyo biliyorum oglu derse yapar belki. Esim ben oyle diyemem dedi bende o zman gelemem sen git dedim hamile halimle yanimda sigara icicek biliyorum yapmisligi var umursamiyo kadin dusunmuyor. Oyle tartistik ben gelemem sen git diyince illa gelcen yapti bende gitmicem dedim basima gelecekleri bile bile lades olmak istemiyorum artik...

Supurge zor ya benim de kalcamda agri var mumkun degill yapamam.Ne guzel ailenle ayni yerdesin onlar gelince toplarlar zaten😍
Ben yapıyorum canım öyle böyle dün süpürdüm bugün vileda attım zar zor yapmaya çalışıyorum eşim evde olsa yapıyor ama hafta sonları da çalışıyor bazen.

Bende 10 yillik evliyim benimde 5 yasinda bi kizim var ikimize de Allah bagislasin. Bence tamamen vicdan meselesi... Vicdani olan komsun bile olsa o halini bilse bi tas corbayi esirgemez ama vicdan yoksa ne yapsan nafile... Allah kimseye muhtac etmesin bu hamileligimde yanimda annem yok seker tansiyon var hep hasta anca kendine bakabiliyo bende idare etmeye calisiyorum oldugu kadar baya da uzakmissiniz biz yakiniz ayni semtteyiz esimle bu yuzden bazen tartisiyoruz gecenlerde tutturdu anneme gidelim diye benimde mide bulantilarim cok sigaradan tiksiniyorum kayinvalide evde sigara icer esime dedim annen evde sigara iciyo ben orda duramam fenalasirim eger annene dersenki balkonda ic o zman gidelim dedim cunku ben desem dinlemiyo biliyorum oglu derse yapar belki. Esim ben oyle diyemem dedi bende o zman gelemem sen git dedim hamile halimle yanimda sigara icicek biliyorum yapmisligi var umursamiyo kadin dusunmuyor. Oyle tartistik ben gelemem sen git diyince illa gelcen yapti bende gitmicem dedim basima gelecekleri bile bile lades olmak istemiyorum artik...
Okadar iyi anliyorum ki...kendni prensesni ve karnindaki melegi dusun.ben hep ole yapiyorum.onun dsnda kmse de umrmda degl.rbbm annenede rbbm sifa versin.1 senedr bende ayriyim memlektmden annemden ama eli hala ustmde allah razi olsun..bi cogumuzun derdi ayni aslinda.allah iyi insan olup iyi evlatlar yetstrmeyi nasp etsin.gerisi hikaye gercekten

Sende kayinvalideden dertlisin 😕 haklisin anne o sekilde anlatmayinca hep kendinden ornekler verip bizde hamileydik herseyi yapiyorduk derse kocalarda bizim naz yaptigimizi dusunur... Ben akillandim artik uzak duruyorum mesafeliyim ilk hamileligimde annem bakmasina ragmen bi suru laf etti dogumumda bile bi gece bakmisligi yok iyiki annem varmis o da olmasa napacaktim bilmiyorum bazi kayinvalideler gercekten olmasa daha iyi cunku var hali bile yok zaten ben demiyorum gelsin bana baksin ama insan olan bi arar hal hatir sorar esim hamile oldugumu soylemis 1 ay gecti bir defa aramadi bende salak gibi hasta oldugunda gidip bakiyordum iste sonradan akillandim artik o nasilsa bende oyleyim... Kendini hic yipratma o nasil davraniyorsa sende oyle ol ben zmaninda cok yiprandim keske diyorum simdi...
Aynı dert bende var ya valla eşimle bir sıkıntı yok ve ben ayni apt ama bana yapmadığını bırakmadı bende şimdi konuşmuyorum kusura bakmasın kimse valla cekemiycem sinirli hamilelik geçirmek istemiyorum bizim annelerimiz cekmis de nolmus taç mi takmışlar kusuyorum ben burda tekim acımadı doğunca da nah gelir sever

kızımda doğuma kadarprogesteron iğnesi kullanmıştım şimdiyse düşük riskim vardı baslarda hapını vermişti doktor 15-20 gün kullandım sonra bıraktım şimdi kullanmıyorum umarım gerek olmaz çünkü bana çok yan etki yapıyor bende işlerimi yavasca kendim yapmaya çalışıyorum ağır bişey yapmamak gerek ama yemek yapmak zorundayım kızım var yanımda kimse yok yani kalan eşimde işe gidiyo baskalarına da mecbur olmak istemiyorum kızımda yatalak gibiydim annem baktı 9 ay şimdi şekeri tansiyonu baska hastalıkları var kendine zor bakıyo gelemez plesenta eğer yapışma vs gibi sorunlar yoksa kendiliğinden yukarı çıkıyor belki bu gebeliğimde benimde asağıda olabilir çarşamba dr gidicem o zman anca öğrenebilirim umarım sorunsuzca geçer herkesin hamileliği bebişleri sağlıkla kucağımıza alırız en büyük arzum sağlıklı doğması...
Bende oyle cnm tekim yapiyorum bi sekilde umarim duzelir bir an once insallah cikar yukari bi cnm amin insallah saglikli bi sekilde kucagimiza alalim

Teşekkür ederim beni unutmamışsın 🥰 ben aranızdan ayrıldım şimdi hepinizin hamileliği ilerlediği ve beni sorduğun için yazıyorum .
8 haftalıkken bebeğimi kaybettim 😔
Ben de profiline bakiyordum ama sormak istemedim tahmin ettim. Rabbim yerini doldursun en hayirli zamanda cok gecmis olsun😕

Okadar iyi anliyorum ki...kendni prensesni ve karnindaki melegi dusun.ben hep ole yapiyorum.onun dsnda kmse de umrmda degl.rbbm annenede rbbm sifa versin.1 senedr bende ayriyim memlektmden annemden ama eli hala ustmde allah razi olsun..bi cogumuzun derdi ayni aslinda.allah iyi insan olup iyi evlatlar yetstrmeyi nasp etsin.gerisi hikaye gercekten
Amin cnm oglum olursa guzel yetistirmek istiyorum gelinim rahat etsin hatta bana dua etsin diye 😊 bizler iyi bir anne olalim insallah...

Aynı dert bende var ya valla eşimle bir sıkıntı yok ve ben ayni apt ama bana yapmadığını bırakmadı bende şimdi konuşmuyorum kusura bakmasın kimse valla cekemiycem sinirli hamilelik geçirmek istemiyorum bizim annelerimiz cekmis de nolmus taç mi takmışlar kusuyorum ben burda tekim acımadı doğunca da nah gelir sever
Zaten oglunu sevse boyle davranmaz ben oyle dusunuyorum oglunu sevmeyen torununu da sevmez kizimi hic gormese aramaz sormaz venim annem bir hafta gormesin duramaz gelir ama kv aylardir gelmedi aramadi sormadi aman uzak olsun daha iyi boyle yakinken yaptiklarini unutmuyorum ama benim safligimdandi kendime hata buluyorum en guzeli onun yaptigi gibi deger vermemek hakedene hakettigi gibi davranicaksin yoksa eziliyorsun

Ay çok amin valla bende öyle diyorum beni çok ağlattı yani ben yapmam
Oglunu sevip aliyoruz anasina bakmiyoruz 😁 anasina bak kizini al diye bir soz var anadina bak oglunu al da olmaliymis 😁 aileyle de evleniyorsun baslarda farkinda olmuyorsun ben esimle yasiycam onlarla degil diyorsun ama oyle olmuyor aile gercekten onemli tabi is isten gecince anliyorsun...

Gece gece kayinvalide dedikosu yaptik 😁😁 keske iyi olsalarda yapmasak... İyi kaynanalara bakip ozeniyorum keske benimkide boyle olsaydi diye.. Kayinvalidemle anne kiz gibi olmak isterdim ben zor durumda o bana yardimci o zor durda ben ona yardimci... Malesef olmadi eskisini getir yenisini gotur de yapamiyoruz degistiremiyoruzda kaderimize razi olacagiz artik 😀

Ay canım güldürdün beni ya son yazında 🙂 aynı apartmandasınız hiç mi sormuyor seni bizde öyle aynı apt ben hergün ini yorum yeme içme bir inmezsem arıyor soruyor.

Ay canım güldürdün beni ya son yazında 🙂 aynı apartmandasınız hiç mi sormuyor seni bizde öyle aynı apt ben hergün ini yorum yeme içme bir inmezsem arıyor soruyor.
Yok ya nerde kaç kere yaptı eşimin hatrına sustum iyi de olunmuyor çünkü tırlak kafadan takmış durumda bana oyuzden eşimde istemiyor konuşmuyorum bende valla uzak dursun yani

Gece gece kayinvalide dedikosu yaptik 😁😁 keske iyi olsalarda yapmasak... İyi kaynanalara bakip ozeniyorum keske benimkide boyle olsaydi diye.. Kayinvalidemle anne kiz gibi olmak isterdim ben zor durumda o bana yardimci o zor durda ben ona yardimci... Malesef olmadi eskisini getir yenisini gotur de yapamiyoruz degistiremiyoruzda kaderimize razi olacagiz artik 😀
Evet ya öyle oldu ama herkes dertli yani iyi olsaydı beni kızı yerine koysaydı bende ona öyle olurdum herşey karşılıklı gerçekten ama şuan kafam rahat etti kendi yaptı valla muhattap olmuyorum çocuğa yansıyor herşey.. kendi annem acıyor bana birtek bir de eşim çok şükür..

Yok ya nerde kaç kere yaptı eşimin hatrına sustum iyi de olunmuyor çünkü tırlak kafadan takmış durumda bana oyuzden eşimde istemiyor konuşmuyorum bende valla uzak dursun yani
Sana zararı varsa bişey diyemem canım ama aynı apt olup nasıl konuşmuyorsunuz

8
Çıkmıyorum kendi de ınmiyor bizde baya olaylar patladı çünkü oyuzden sinir krizi geçirtti bana bu halimde temizlik iş bekliyor benden
Manyak varya bu insanlar artık 🤯 salak karı kızın kendine faydası yok kıskanıyorlar varya ben bunu anladım. Biz uzaktayız kayınvalidemler belki gelebilirler dicem bende ben kendime zor bakıyorum benden hizmet beklemiyceksen buyur gel. Yemek bile yapamıyorum dicem. İnşallah da gelmezler. Zaten aclıktan uyuyamadım bide bunları okudum sinirlendim. Gitme kız gitme. Gelmesinde. Boylelerine mesafe en iyisi. Arsız karı

Back
X