• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Benimde oldu acaba alerjimmi var bişeye die düşündüm hastada değilim toz da yok. 10 kez 25 kez canım cıkıo du bu ara gecti bakalım
Hamilelik nezlesidiye bişey varmıs canım .2.ayda baslıyormus 1-2 haft suruyormus sanırım bu olabilir ,ıns benım de gecer ,yoruldum hapsırmaktan 😑

8

Manyak varya bu insanlar artık 🤯 salak karı kızın kendine faydası yok kıskanıyorlar varya ben bunu anladım. Biz uzaktayız kayınvalidemler belki gelebilirler dicem bende ben kendime zor bakıyorum benden hizmet beklemiyceksen buyur gel. Yemek bile yapamıyorum dicem. İnşallah da gelmezler. Zaten aclıktan uyuyamadım bide bunları okudum sinirlendim. Gitme kız gitme. Gelmesinde. Boylelerine mesafe en iyisi. Arsız karı
Öyle valla ya daha anlatsam ağzınız açık kalır da neyse çocuk olunca barışcam sanmasın kimse dedim yani istemiyorum çünkü uğraşamam ben kimseyle benim kendime hayrim yok dediğin gibi acımıyorlar işte hiç allaha havale ediyorum yapanları

Bana fitilde verdi onu henux yapmadim. Hem geniz hem genital akinti olunca antibiyotik ve fitil verdi. Antibiyotik icicem dedigimde hrrkes tepki veriyor ne yapacağımı sasirdim
Antibiyotiklerin turleri var canim doktoruma ben sormadan bu gebelikte kullanilabilen b sinifi antibiyotik demisti kullandim enfeksiyon falan kalmadi sukur.yoksa enfeksiyon dusuk tehditi dmekmis

Kızlar 😔 bende bugun cöktüm bi anda yine istifar ettim. Tarhana corbası içtim içmez olaydım 😔 normalde pek sevmem. Normalde ben istifar edemem hayatım da 1 yada 2 kere etmişimdir. Cok kötüyüm cok zorladı kasıklarım cok agrıdı korkuyla yatıyorum.
Gecmıs olsun gecsınler inşaallah hepimizden 🙄 aynı seyı dun aksam ıcmeyı unuttuğum prilam ilacı yuzunden bugun sabah ıctıgım bı bardak su mahvetti. Dırek lavabo ve karnım yerinden cıkacak gbydı. Eger dedım bu ılac olmasa ben surunuyorum 🙈.Allah yardım etsin bıtecek gb Oluyordu şok oluyordum hapmı tutuyor bu kadar guclu benı diyordum bırakıyım diyordum ki dun gece unuttugum için içmemiştim. 😑Ama devam ediyormuş

teşekkür ederim sanada hayırlı olsun aynı gün doğum gözüküyor :) bende yaptırdum ultrasonda bişey çıkmadı kanı bekliyorum cuma çıkacak
Merhaba ikili testi nerede yaptirdiniz ve fiyati nedir ? Birde ultrasonda cinsiyetini gorebildiniz mi . Yarin bende perinatologa gidicem cok merak ediyrm

canim ikili test nasıl yapılıyor biraz Bilgi verir misin? Karindan ultrasonla mi? stresyapıyorum da, bir de ense kalınlığı bakıldı mi?
Hiç stres yapma normal muayne oluyorsun ya ultrasonla karından bebeğin arkasını dönmesini bekliyorlar ense kalınlığı ölçülüyor aynı günde gidip kan veriyorsun okadar..benim normal dedi burun gelişimi güzel dedi kanda daha çıkmadı.

Kızlar ya bel mi.kalca mi bilemedim sol tarafım berbat ya daha şimdiden varmı ağrı çeken.. Bu arada benim bulantı hapı onyzd diye birşeydi bitti almadım kaç gündür kusuyorum sabah su bile içsem genelde herkes prilam içiyor sanırım onun fiyatı ne benimki biraz pahalıydı

Back
X