• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ben hissediyorum ama ikinci hamilelik yani daha erken hissetmeye başladım bide tecrübeli olunca ayirt edebiliyorsunuz bebek hareketi olup olmadiğini bana pek kimse inanmiyor ilk kizimda 12 şimdiyse 10. Hafta itibariyle hissetmeye başladım ama cok hafif hissediyorum gazdan bile az hissediliyor hatta dun oynamadi hic merak ettim sevdiği biseyi yedim yattim oynamaya başladı 😁 jelibon sevmem sagliksiz olduğu için de yemezdim ama canim çekiyor bu ikinci yiyisim ikisinde de ayni tepkiyi verdi hareketlendi bundan sonra oynamadiginda jelibon yiyip yatacagim 😁
Dimi canıım hani komik geliyor diyorum hissedemem ama diyorum sonraa hissediyorum da 🙈 çok gariip bişeeey hele gene sol yanımda bi toplanır taş gibi oluyor orası 2 dakika sonra böyle seyirme gibi bişey oluyor o sertlik gidiyor 🙈🙈😂

Bilmiyoruz. 12. Haftada bacaklarımdan boşaldı kan. Rahim ağzım açılmıştı. Doktor kanın basıncı ile açılmıştır dedi. Yattım 10 gün. 4 gün tuvalete bile kalkmadım. Bebekte kesede kanama yoktu. Şimdi damla damla devam ediyor. 2 farklı hastaneye gittim. Bebeği etkilemediğini söylediler. Son gittiğimde rahim ağzım da kapalıydı. Ama rahim ağzına yakın birikmiş kan varmış onu atıyorsun dedi doktor. Açıkçası ilk gittiğimde bebeğim gitti diye gitmiştim. Kanamam aşırıydı çünkü 10 dk içinde en büyük pedi doldurup bacaklarımdan akmıştı. Ama işte Allah büyük. O kadar olaya rağmen benimle. Şükür.
Cok gecmis olsun canim yaa

Mune Mune sayfanın en başına tablo gibi yapmak istiyoruz ama ilk mesajı yazan arkadaşımız maalesef ki bebeğini kaybetti :KK43: bunu ona yaptırmak düşüncesizlik olur.ilk sayfada bir yere bizim adlarımız listelerimiz cinsiyetleri vs gibi diğer arkadaşlardaki gibi tablomuz olsa harika olacak. teşekkür ederiz Mune Mune
Allah sabır versin:( hayatım o zaman M mertur arkadaşınız içinde uygunsa bu konuyu içinizden biri devralsın, aranızda topiği devralmaya gönüllü biri varsa o kişi ve mertur Kazen Kazen beye mesaj atsın, topik devrini Kazen bey yapıyor çünkü.

Kizlar bugun perinatologa gittim detayli ultrasonda ölçtü Bebegin tum organlarini bir sorun yok dedi.gayet saglikli gorunuyormus icin rahat olsun dedi.nifty test ve ikili test icinde eger bir sorun cikarsa duzeltmek icin mudahele edilemezmis sadece riskli yada degil diyebilirmis.bende yaptirmadim test .sizce yanlis mi yaptim .yaptirmalimiydim.Birde cinsiyetini ogrendik net erkek 😀

canim bende yaptırmayı düşünmüyorum ense kalınlığına bakacak doktor. Doğru mu yanlış mi ben de bilemiyorum ama

Dimi canıım hani komik geliyor diyorum hissedemem ama diyorum sonraa hissediyorum da 🙈 çok gariip bişeeey hele gene sol yanımda bi toplanır taş gibi oluyor orası 2 dakika sonra böyle seyirme gibi bişey oluyor o sertlik gidiyor 🙈🙈😂
Benimkisi o şekilde olmuyor herkeste farkli olabir toplanma seklinde değilde kipirdaniyor pit pit diye hissediyorum
Bende toplanma olmuyor minik minik pitlar seklinde oluyor yani içerde kipramalarini hissediyorum hatta dun gece kizim elini koydu o da hissetti cok güzel bir duygu

Kızlar doktor bana royal d3 vitamini verdi damla şeklinde ama kapağında sprey başlığı var günde bir damla yazıyor üzerinde , neyse kullanalı 4 gün oluyor ben 3 gündür o spreyi bi tane fıslatıyodum damlaMadığı için ama bi fısta nerden baksan 8-10 damla vardır ilk 3 gün öyle kullandım bence çok fazla oldu bugün akıllandım damlatmaya çalıştım soracağım şu ki şuan bi işkillendim bişey olur mu ya ?
Ben de d3 e basladim. Gunde 20 damla bakalim insaAllah duzelir degerim

Kızlar aile hekimine gitcem şimdi haber vermeye hamileliği testerinide yaptır dedi doktorum hangileri yapılır kan sayımı b12 d vitamini başka
Canım alt ast yapıyorlar kan değerleri bakılıyor tsh Kan üre azotu idrar tahlili şeker kolestrol çoğunu kendi istiyor aile hekimi tsh önemli diye biliyorum onu da ister illa

Ayy çok heyecanlı valla kızlar çikolataa ye de git canıım hareketlenir görürsünüz 🙏🏻 bi de hareketlerini hisseden var mı ben çok zayıf olduğum için karnımın sol tarafında zaten bebişim hep hissetmiştim oraya toplandığını hissediyorum bi de arada tatlı bişiler yiyince seyirme oluyor doktorum erken hissedersin çok zayıfsın demişti ama bu kadar beklemiyordum ❤🤷🏻‍♀️🙈
Aaaaa ilk defa duydum çikolata yiyince hareketleniyor mu ? Ben bol bol yerim o zaman 😃 gerçekten öyle bişey var mı şaşırdım hemde sevindim 🙂

önceki sayfalarda ben tabloyu yaparım hep bilgisayar başındayım diyen bir arkadaş vardı. o arkadaş yazabilir mi?

ben calıstığım icin bütün gün bilgisayar basındayım yapabilirim aslında ama nasıl yapıldığını bilmiyorum bide galiba baslık sahibi yapabiliyomus sadece
işte buldum.canım sen yapabilirsen ve mertur arkadaşımızda kabul ederse topik devri yapılıp Kazen tarafından tablo oluşturulabiliyormuş.

Benimkisi o şekilde olmuyor herkeste farkli olabir toplanma seklinde değilde kipirdaniyor pit pit diye hissediyorum
Bende toplanma olmuyor minik minik pitlar seklinde oluyor yani içerde kipramalarini hissediyorum hatta dun gece kizim elini koydu o da hissetti cok güzel bir duygu
Canım ben 40 kiloyla hamile kaldım kusmalardan 39a düştüm şuan 42 kiloyum ama hala yemekten vazgeçemiyorum 🤦🏻‍♀️ bu denli olduğum için hissediyorum ben toplanmasını 🙈

Aaaaa ilk defa duydum çikolata yiyince hareketleniyor mu ? Ben bol bol yerim o zaman 😃 gerçekten öyle bişey var mı şaşırdım hemde sevindim 🙂
Evde yeme ama hastaneye giderken falan ye eveet canıım çikolataayaa tahammül edemiyorlar 😂😂 çevremde kaç kişi öyle gördü bebişinin hareketlerini cinsiyetini bazı bebekler anne karnında çok kalpazan oluyor ya ondan hem işe yarıyor 🙈

Sağlık ocağı beni ocak ayında çağırdı aşı yapılacakmış sizi de aradılar mı? Demir hapina başladım kabızlık vardı zaten daha çok yapar demişlerdi ay çok şükür kurtuldum ters etki yaptı bende sanırım tuvalete çıkmak ne güzel şeymiş 🤭🤣

Kızlar ya kendi doktorum bana toz vermişti iğrenç ya içemiyorum zaten midem bulanıyor multivitamini 200 lira verdik bide..ikili test yaptığım dr tanıdıkdi başka dr yaptı yani bunu içme dedi ayriyetten demir hapı magnezyum ve decavit diye birşey yazdı napim ben bilemedim herkes birşey diyor toz olanda demir çok düşük ayriyetten demir hapı icmen gerekiyor diyor herkes

Back
X