• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bunlar verdikleri siz ne içiyorsunuz benim kafam karıştı

Eklentiler

• 20191126_181554.webp
    20191126_181554.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 24
  • 20191126_181548.webp
    20191126_181548.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG-20191127-WA0008.webp
    IMG-20191127-WA0008.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 24
Ne için miş bunlar sorsaydın... bana Demir ve d vitamini verdi onları kullanmaya başladım 4 gündür
Toz olan multivitamin hepsi içinde varmış takipli gittiğim kendi doktorum.verdi..diğer doktorun verdiği kan hapı yine vitamin ve magnezyum verdi ayriyetten neden kan hapı vermemiş dedi bunları iç onun yerine dedi bende tozu içiyorum zorla..gittiğimde kontrole bitmiş olcak zaten içemiyorum diycem midemi bulandırıyor bitek vitamini içmiyorum hapı aynı diye

Toz olan multivitamin hepsi içinde varmış takipli gittiğim kendi doktorum.verdi..diğer doktorun verdiği kan hapı yine vitamin ve magnezyum verdi ayriyetten neden kan hapı vermemiş dedi bunları iç onun yerine dedi bende tozu içiyorum zorla..gittiğimde kontrole bitmiş olcak zaten içemiyorum diycem midemi bulandırıyor bitek vitamini içmiyorum hapı aynı diye
[/QUOTE
Farklı doktor olunca böyle karışıyo kafa ya bende de aynısı oldu

Ben canımı yolda bulmuşum gibi davranırım 😅 o yüzden bana çok koymadı. Mesela hamilelik öncesi de ne zaman hastaneye gitsem yatış verirler doktor azarlar der bu zamana kadar nerdeydin canını yolda mı buldun😅🤭 iğne falan korkmuyorum hamilelik süresince o kadar iğne oldum ki popom elek oldu.
Bende alışkınım cnm tüp bebek annesi olduğum için artık herşey normal geliyor bana şimdi geldiö sabah aç karna gel dedi kan için

Canım alt ast yapıyorlar kan değerleri bakılıyor tsh Kan üre azotu idrar tahlili şeker kolestrol çoğunu kendi istiyor aile hekimi tsh önemli diye biliyorum onu da ister illa
Sabah aç karna gel dedi aşı ve takip günlerini yazdı cnm

Sağlık ocağı beni ocak ayında çağırdı aşı yapılacakmış sizi de aradılar mı? Demir hapina başladım kabızlık vardı zaten daha çok yapar demişlerdi ay çok şükür kurtuldum ters etki yaptı bende sanırım tuvalete çıkmak ne güzel şeymiş 🤭🤣
Sağlık ocağına gidip kayıt açtırmanız gerekiyor zaten canım gebe olduğuunuz için ben gitmiştim 20. Haftanızda gelin dedi 🙏🏻

Kızlar ya kendi doktorum bana toz vermişti iğrenç ya içemiyorum zaten midem bulanıyor multivitamini 200 lira verdik bide..ikili test yaptığım dr tanıdıkdi başka dr yaptı yani bunu içme dedi ayriyetten demir hapı magnezyum ve decavit diye birşey yazdı napim ben bilemedim herkes birşey diyor toz olanda demir çok düşük ayriyetten demir hapı icmen gerekiyor diyor herkes
Decaviit çok iyi canıım benim ablamda kullanmıştı araştırabilirsin 🙏🏻

Sağlık ocağına gidip kayıt açtırmanız gerekiyor zaten canım gebe olduğuunuz için ben gitmiştim 20. Haftanızda gelin dedi 🙏🏻
Kendileri aradı hemen beni randevu verdi işte bir hafta sonrada dahiliyeye gidip triodlere baktırcam hipotiroid var bakalım ilacı yükseltmişti işe yaradı mı her ay baktır dedi

Kendileri aradı hemen beni randevu verdi işte bir hafta sonrada dahiliyeye gidip triodlere baktırcam hipotiroid var bakalım ilacı yükseltmişti işe yaradı mı her ay baktır dedi
Git git canım unutma bizimde ocağa denk geliyor zaten 20. Haftamız o hafta hepimiz sağlık ocağına dökülürüz 😂

Tamam canım toz almayın sakın ya çok kötü ben heyecandan sormadım da ne yazdın diye bulantı var suyla ilaç iğrenç oluyor 🤢
Bulantı bende de var canıım sabah başlıyor akşam 6ya 7 ye kadar 🙄 sonra geçiyor e gece de uyuyamıyorum 2 yastık kafamda öyle uyumaya başladım hafif hafiif 🙏🏻
Bu sabahta beynimde bi sıcaklıkla uyandım hissettim yani burnum kanıyordu 5 10 dk. Kanadı durdu. Hamilelikte damarlarda çatlama oluyormuş sizlerde oldu mu hiiç

işte buldum.canım sen yapabilirsen ve mertur arkadaşımızda kabul ederse topik devri yapılıp Kazen tarafından tablo oluşturulabiliyormuş.
evet canım ben hala gönüllüyüm. mertura ve kazen beye mesaj attım. bakalım ne zaman dönüş olur. yanlız bu çizelgeyi hazırlamayı bilmiyorum deneme yanılma yapıcam bir süre :KK71:

Back
X