• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Canım ben 40 kiloyla hamile kaldım kusmalardan 39a düştüm şuan 42 kiloyum ama hala yemekten vazgeçemiyorum 🤦🏻‍♀️ bu denli olduğum için hissediyorum ben toplanmasını 🙈
Bunun kiloyla hic alakasi yok agri eşiğinle alakali bir durum bende zayifim 47 kg hamile kaldim ilk çocuğunda kizimdada erkenden hissediyordum ve Doğumum cok agrili oldu sezaryen oldum benimle ameliyat olup ayaklananlar vardi ama ben 3 gün ayağa kalkamadim o kadar hissediyordum ki sancimi , normalde de vucudumdaki herşeyi cok hissederim aslina bakarsan iyi bir özellik değil agri eşiği yuksek insanlar cabuk hissetmiyolar normali 16 hafta sonrasi hissetmek hatta nazi kadınlar 20. Hafta sonrasi hissediyor kiloyla hic ilgisi yok çocuk zaten içinde senin yağ tabaka sinin dişinda değil ki kilolu insan hissedemesin ☺

Selam kizlar isten eve gelince hic hali olmayan ve cuvak gibi yatan bir benmiyim?
Cok erken sanki bukadar yorulmamiz icin 😁
Ben evde olup birşey yapmama rağmen yani sadece yemek mutfak toplama yapiyorum yinede çok yorgun hissediyorum sabah yataktan kalkarken bile öyle uyusugumki... Normal mi bu yorgunluk bilmiyorum ☺

Back
X