Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşAllah canım inşAllah destekleriniz için sağolun 3 lü test de çok yanlış çıkıyomuş diyorlar ama doktor isterse yaparız.İnşallah olmayacak sen canını sıkma bebeğine yazık. Doktor bir risk görürse elbette başka teste yönlendirir daha uygun testler de vardır eminim. Ama bence sorun yok diyecek. Belki üçlü tarama da yapalım haftası gelince der o kadar.
Olsun canım çok zor gerçekten nasıl böyle bişey diyebiliyorlar kolayca ya inşallah size güzel haberler vericem bende ❤AMİN CANM BENM ATLAMIŞIM SENİN YAZDIKLARINI ŞMDİ GÖRDÜM..BEN İNANIYORUMKİ GÜZEL OLUCAK HERŞEY MERK ETME SEN..BENM TEYZEMİ SÜRÜNDÜRDÜ DOKTORLAR RİSKLİ ALDIR DİYE O ALDIRMADI VE SONUÇ YEMYEŞİL GÖZLÜ SARI SAÇLI Bİ KIZI VAR GAYETTE SAĞLIKLII...
doktorlar hep bir pay bırakıyor, sorumluluk onlarda kalmasın dıye,risk almıyorlar, iyi düşün hersey ,iyi olacka Allahın ıznıyle hepimiz için :*Olsun canım çok zor gerçekten nasıl böyle bişey diyebiliyorlar kolayca ya inşallah size güzel haberler vericem bende ❤
Bu kaygı hali zaten çağın malesef hastalıgı. Ozellikle bu ev hanımlarında ve sürekli herşeyi okuyup araştıranlarla alakalı die düşünüyorum. Ben ilk buraya üye oldugumda bebek istiyordum neler neler okudum ama insan aadece kötüyü alıyor içinden ve kendine uyarlıyor. Çeşitli gebelik takip programları indirdim tabi ordada forumlar var. Riskli gebelik ler düşükler rahim agzında acıklık olanlar baktık sürekli kendimde arıyorum herşeyi. Bi dur dedim artık kendi kendime. Olacaksa bu bebek her şekilde olacak eger olmayacaksa bir toz tanesinin etkisiyle bile olmayacak. Herşeyi sildim. Kk da bile sadece bu gruba bakıyorum naptı kızlar die olumsuzla başlıosa yada içinde üzgün işareti varsa okumuyorum bile. Bebek de bizden etkilenecek stresli kaygılı hallerimizden çünkü. Eger sizde boyle şeyler yapıosanız kendinize onlem alın. Ben artık haber dahi izlemiyorum ciddi anlamda hep bir kaos anlatılıyor hep kötü şeyler. Kendimi bu şekilde düzelttim. Stresim azaldı sakinledim. Bebegimle konuşuyorum biraz alt taraftan karnım belirdi sanki, onunla mutlu oluyorumkaygı çok bende de sürekli olumsuz şeyler dikkatimi çekiyor. mutlulukla geçireyim istiyorum yok o kafa hep dolu
Evet üzülmeyelim die cok dillendirmiyorlar inanın. Ben sevmeye başladım karnımı boyle bi kaç haftadır kabullendim yani hamileliği eşimde yapıo yatıo karnıma öpüyor konuşuyor kızım die tabiTabi ozaman normal oda seni düşünüyor demekki üzülme diye buda güzel birşey sen yine konus sev ihmal etme herşeyin başı dua ve sevgi..allah büyük hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımiza alırız inşallah canım![]()
başta bebeğim benim değilmiş gibi davranıyordum ki o kadar istedim bu bebeği. her an düşcek tavrıyla hiç bir şey bakamadım alamadım.kötü hereşeyi okudum.burda hep düşükler vs gözüme taklıyordu.sonra yıldım.manyak gibiydim artık dedim napıyosun.olmayanı da oldurcaksın çocuğu da strese sokuyorsn.ben de siz gibi yaptım.kötü şeyler okumuyorum.iki canlı olduğumu kabullendim ona göre yaşıyorum.bazen sadece bebeğimle yaşayacağım günleri düşünüp mutlu oluyorum.hayat çok korkunç ve çok fazla dert var çünkü.en azından şu 9 ay harika geçsin istiyorum. endişe hep olacak ama minimuma indirmeye çalışıyorum.Bu kaygı hali zaten çağın malesef hastalıgı. Ozellikle bu ev hanımlarında ve sürekli herşeyi okuyup araştıranlarla alakalı die düşünüyorum. Ben ilk buraya üye oldugumda bebek istiyordum neler neler okudum ama insan aadece kötüyü alıyor içinden ve kendine uyarlıyor. Çeşitli gebelik takip programları indirdim tabi ordada forumlar var. Riskli gebelik ler düşükler rahim agzında acıklık olanlar baktık sürekli kendimde arıyorum herşeyi. Bi dur dedim artık kendi kendime. Olacaksa bu bebek her şekilde olacak eger olmayacaksa bir toz tanesinin etkisiyle bile olmayacak. Herşeyi sildim. Kk da bile sadece bu gruba bakıyorum naptı kızlar die olumsuzla başlıosa yada içinde üzgün işareti varsa okumuyorum bile. Bebek de bizden etkilenecek stresli kaygılı hallerimizden çünkü. Eger sizde boyle şeyler yapıosanız kendinize onlem alın. Ben artık haber dahi izlemiyorum ciddi anlamda hep bir kaos anlatılıyor hep kötü şeyler. Kendimi bu şekilde düzelttim. Stresim azaldı sakinledim. Bebegimle konuşuyorum biraz alt taraftan karnım belirdi sanki, onunla mutlu oluyorum ❤güzel düşünelim güzel olsun. Herşey Allah tan iyilikte kötülükte.
Süper bak. Birazda bebegi cok istediğimizden de kaynaklı bu durumlar. E anne oluyoruz sonucta biraz olacak endişe tatlı tatlı üstesinden gelecegiz inşallah.başta bebeğim benim değilmiş gibi davranıyordum ki o kadar istedim bu bebeği. her an düşcek tavrıyla hiç bir şey bakamadım alamadım.kötü hereşeyi okudum.burda hep düşükler vs gözüme taklıyordu.sonra yıldım.manyak gibiydim artık dedim napıyosun.olmayanı da oldurcaksın çocuğu da strese sokuyorsn.ben de siz gibi yaptım.kötü şeyler okumuyorum.iki canlı olduğumu kabullendim ona göre yaşıyorum.bazen sadece bebeğimle yaşayacağım günleri düşünüp mutlu oluyorum.hayat çok korkunç ve çok fazla dert var çünkü.en azından şu 9 ay harika geçsin istiyorum. endişe hep olacak ama minimuma indirmeye çalışıyorum.
kız mı netleşti mi canım ,yoksa eşin mi kız istiyor?:)Evet üzülmeyelim die cok dillendirmiyorlar inanın. Ben sevmeye başladım karnımı boyle bi kaç haftadır kabullendim yani hamileliği eşimde yapıo yatıo karnıma öpüyor konuşuyor kızım die tabi ☺![]()
Amin canım inşAllah❤doktorlar hep bir pay bırakıyor, sorumluluk onlarda kalmasın dıye,risk almıyorlar, iyi düşün hersey ,iyi olacka Allahın ıznıyle hepimiz için :*
Alinca söylersin cnmDAHA BUGÜN YAZDI ALMADIM HENÜZ CANM
Kizimi hatirlamiyorum o zamanlar pek bi bilgiye de sahip değildim simdi tecrubeliyiz ikinci bebek oluncaO zaman ne olcak acaba :)) benim 2.gebelikte sadece tek ilişki olduğu için iyi biliyorum. Yumurta catladiktan sonraydi ve erkekti bakalim bunda ne olcak :)
Merhaba hayırlı olsunkızlaar günaydııın
kullanıcı adımı değiştirdim, yabancılamayın
konu sahibi oldum, çizelgeyi yarın sabah hazırlıycam.
istediğim bilgiler;
tahmini doğum tarihi
şehir (isterseniz hastanelerimizi de yazabiliriz)
kaçıncı çocuk
isterseniz kilolarımızı da yazabiliriz.
ben diğer sayfalara bakarak bunları buldum, eklemek çıkartmak istenilenleri ve bu bilgileri bu mesajıma cevap olarak yazmanızı rica ediyorum![]()
Biz eskidik sanirim haftada bi ancaydi ☺ bende hamile kalacagima ihtimal vermemistim ama demek ki nasipte varmis Allah yolladi ☺Bende duydum öyle birşey ama tam gününü bilmiyorum ne zaman tuttu adet bitti bikac günsonra gün aşırı denedik biz![]()
Ama biz daha 6 aylık evliyizBiz eskidik sanirim haftada bi ancaydi ☺ bende hamile kalacagima ihtimal vermemistim ama demek ki nasipte varmis Allah yolladi ☺