- 31 Mart 2011
- 1.059
- 1.122
- 333
Gecmıs olsun yaaBen dünden beridir çok kötüyüm baş ağrısından ölüyorum resmen parol içmek istedim içemedim yediklerim hepsi çıktı acile gitmeyi düşünüyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmıs olsun yaaBen dünden beridir çok kötüyüm baş ağrısından ölüyorum resmen parol içmek istedim içemedim yediklerim hepsi çıktı acile gitmeyi düşünüyorum![]()
Benim sata göre hep 3 4 gun farketti canım. Bu da olagan bişey yanılma payı var. 2 haftaya kadar normal karşılanıo. 2 hafta geri yada ileri olabiliyor. Doktor gerek görürse degiştiriyor sat tarihini zaten.Canım cok sevındım saglıkla devam etsın ıns. Sat a gıre de 11+ 4 mü peki ? Benım int de sata gore gebelık hesabında ultrasondakıne gore 4-5 gun herıdeydı ,bu ne demek oluyor bılıyor musun,atıyorum,sata gore int de 7+6 iken gıtmıstım ama ölcumde 7+1 çıkmıştı,sonra degısır mı ki bu durumkptu bişey mi bılen var mı ?yarın da gıdecegım ınsallah guseldir hersey..
Ben kullandim biraktim midemi çok kotu yapti simdi başka bi şey bakiyorumKizlar decavit kullanan var mi memnunmu?
Demi sende mi nuba baktın. Paralel olunca kız oluyormuş hafif egim varsa erkek. Yine takdiri ilahi. Birde doktor bana cok küçük daha dedi benim önümdeki kıza erkek dedi. Devlet hastaneleri kızı soylemiyorlar genelde biraz gec soyluyorlar. Ama ben ultrasonu tutunca dedim kız bu yumuk elliOY MAŞALLAHH BİNLERCCEEE KEZ... BENCEDE KIZ BU CİMCİME![]()
![]()
Çok geçmiş olsun allah şifa versin canım..etrafımda hiç yok oyuzden bilmiyorum ama en iyi kullanım dozunu falan yine dr söyler oyuzden dr dinle derim sonuçta bizlerden iyi bilirler..İçinizde fmf (akdeniz ateşi) hastaligi olan var mi? Dun gece cok kotulestim hastaneye gittik acile. Atagim tuttu bu hastaligin ilaci var kolsisin normalde iki adet kullanırken hamilelik dolayisiyla bir adet kullaniyordum sanirim fayda etmiyor cok agir bir atak geçirdim bebeği de etkilemiştir diye birakmadilar yatirdilar serum verdiler sürekli ama ilacsiz tabiki agrim hafifledi ama geçmedi en azindan şuan dayanabiliyorum bebeğe birşey olacak diye korktum çünkü sancim midemde başladı karnima indi kramp seklinde ve nefes aldirmiyordu sabahladik acilde... Bu hastalıktan arkadaşlar varsa ilaç kullaniyolarmi? Ataklariniz oluyor mu? İlaci 2 ye cikarsam bebek için sikinti olabilir mi bilemiyorumher Dr farklı bi şey söylüyor kafam cok karisti...
Çok sağol Ben hap yutamıyorum ya direk kusuyorum bilmiyorum nasıl yapcamGeçmiş olsun bende aynıyım şuan kustum halsizlik geldi çok fena..birşeyler yiyebilseydin parol iyi gelirdi yada buz koy başına migren var bende öyle yapıyorum geçmezse git ama..
Çok sağol canım inşallahGecmıs olsun yaaAllah yardımcın olsun inşaallah
Sağol cnm kadim dogumcuya kalsa hic kullanmamam lazim ramotoloji doktorum kullanacaksin diyor kullanmazsam ataklarim artacak erken doğuma bile yol açabilir kizimda ataklarim olmamisti hatta ilk 4 ay kullanmamistim sonra bir adetle devam etmiştim ama şuanda sik sik ataklarim olmaya başladı ve şiddetli oluyor nedeni tamamen stres... Kizin cok yaramaz onu zaptedemiyorum hamilelik dolayisiyla çocukla pek ilgilenemiyorum o da hircinlasiyor kardeş istemiyordu zaten esimde cok calisiyor yoğun bir isi var eve haftada iki uç defa gelebiliyor o da cok ilgilenemiyor stres olmasam ataklarimda olmayacak ama iste herkesin hayatin da var bir zorluk ilaci ikiye cikartacagim sanirim yoksa ataklar dolayisiyla hastanede yatmam bile gerekebilir burada benim gibi olan varsa ondan görüş almak istedimÇok geçmiş olsun allah şifa versin canım..etrafımda hiç yok oyuzden bilmiyorum ama en iyi kullanım dozunu falan yine dr söyler oyuzden dr dinle derim sonuçta bizlerden iyi bilirler..
çok geçmiş olsun allah acil şifanı versinİçinizde fmf (akdeniz ateşi) hastaligi olan var mi? Dun gece cok kotulestim hastaneye gittik acile. Atagim tuttu bu hastaligin ilaci var kolsisin normalde iki adet kullanırken hamilelik dolayisiyla bir adet kullaniyordum sanirim fayda etmiyor cok agir bir atak geçirdim bebeği de etkilemiştir diye birakmadilar yatirdilar serum verdiler sürekli ama ilacsiz tabiki agrim hafifledi ama geçmedi en azindan şuan dayanabiliyorum bebeğe birşey olacak diye korktum çünkü sancim midemde başladı karnima indi kramp seklinde ve nefes aldirmiyordu sabahladik acilde... Bu hastalıktan arkadaşlar varsa ilaç kullaniyolarmi? Ataklariniz oluyor mu? İlaci 2 ye cikarsam bebek için sikinti olabilir mi bilemiyorumher Dr farklı bi şey söylüyor kafam cok karisti...
Gitsende hamile olduğun için hicbisey yapmiyorlar yani ilaç vermiyorlar bende dun gece acildeydim iki gündür ishal sanci kramp mahvoldum sivil kaybından dolayı sadece serum verdiler (ilacsiz) icebilirsen parol iç yat sessiz karanlık bi odada parolda pek etkilemiyordu benimde migrenim var geçenlerde benimde tuttuydu başka ilaç da icemiyoruzki hamilelikte napacagiz bilmiyorum Allah şifa versin hepimize hamileyken hasta olmak ayri bir dert gercektenBen dünden beridir çok kötüyüm baş ağrısından ölüyorum resmen parol içmek istedim içemedim yediklerim hepsi çıktı acile gitmeyi düşünüyorum![]()
Sagol cnm insallahçok geçmiş olsun allah acil şifanı versin
AYYY EVET BENDE NUBA GÖRE SÖYLEDM SAĞLKLA GELSN İNŞALLAH =)Demi sende mi nuba baktın. Paralel olunca kız oluyormuş hafif egim varsa erkek. Yine takdiri ilahi. Birde doktor bana cok küçük daha dedi benim önümdeki kıza erkek dedi. Devlet hastaneleri kızı soylemiyorlar genelde biraz gec soyluyorlar. Ama ben ultrasonu tutunca dedim kız bu yumuk elli10 gun sonra özelde kontrolum var belki orası soyler.
Ben hamile kilodu aldımbirşeyler almaya başladınız mı kızlar?
ben hiç bişey almadım :)birşeyler almaya başladınız mı kızlar?
Ben evde bebegime ait bisiler olsun diye biberon aldim kalp atisini duyunca. Simdi de bebek cantasi vakiyorum aradan ciksin o da diyorumbirşeyler almaya başladınız mı kızlar?
Ben 6-7 aya kadar bir şey almam diyordum. Geçen doğumumun olacağı hastaneyle tanışma randevumuz vardı. Oradan bir set hediye ettiler. İçinde yeni doğan emziğinden biberonuna, yeni doğan bezine, kremine kadar herşey verdiler. Şimdi gidip gelip o minik emziğe bakıyorum o kadar küçük ki :) sanırım cinsiyet kesinleşince ben de bir şeyler almaya başlarımbirşeyler almaya başladınız mı kızlar?
Rica ederimÇok sagol canım içim rahatladı![]()
Ben aldım avent biberon takımını birde sterilize makinesini aldım..trenyolda indirim vardi dayanamadım bir erkek bir de kız için kiyafet aldim hiç bisi almamıştımbirşeyler almaya başladınız mı kızlar?