Teşekkür ederimm hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallah :) ilk başta kendi kariyerimiz için geldik. Bu saatten sonra bebek için uzun zaman kalırız herhalde. Ücretsiz, eşit eğitim, sosyal ve sportif olanaklar, dil öğrenme fırsatı derken tabi bizim de alım gücümüz türkiye ye göre arttı euro kazanınca. Daha sık seyahat eder, daha çok farklı ülkeler gezer olduk. Yoruluyorum diye almayayım bu imkanları çocuğun elinden diyorum ama bazen gerçekten tak ediyor. İş, hastane, evdeki en ufak usta işi, devlet dairesindeki işler, alışveriş o bu hep benim üstümde diyebilirim. Eşim çok seyahat ediyor avrupa içinde iş nedeniylr çoğu zaman da yalnızım. Katlanacağım artık :) sizleri bulmuşken azıcık dertleşeyim dedim :)
Canım normal doğum düşünüyorsan kesin git çünkü gerçekten iyiler. Ama ben senin yerinde olsam doğumla vatandaşlık veren bir ülkeye giderim mesela Amerika gibi. Fransa doğumla vatandaşlık vermiyor, ebeveynlerden birinin fransız vatandaşı olma şartı var. Nerde doğduğunun bir önemi yok. Benim eşim vatandaş o yüzden türkiyede de doğursam bebek yine fransa vatandaşlığı alacaktı. Çok mu lazım vatandaşlık dersen ilerde eğitim için falan gider, seyahatlerde vize sorunu olmaz bir de Türkiye’nin durumu stabil değil maalesef

herşey iyi olsa da biz de dönsek artık :)))) ama Amerika biraz pahalı, buradaki gibi ücretsiz değil bildiğim kadarıyla doğum.