• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Maşşallah annesi miniğe.🥰 Yok belli olmuyor dediğiniz gibi. Bizde bugun ikili için devlete gittik yatmam la kalkmam bir oldu cok göremedim. Buyuk ihtimal herhangi bir cıkıntı olmadıgı için kız dedi. Daha küçükler ya 4. Ayda dediğiniz gibi netleşiyor.
Canım kendi bebeğinin nublarınla kıyaslamak istiyorsan bu linke bakabilirsin; Confirmed nubs
burada ileriki haftalarda doğruluğu onaylanmış kız erkek nubları var :)

Biberon alan arkadaşlar neden aldınız şimdiden emzirmeyi düşünmüyor musunuz yoksa nolur nolmaz diye mi emen bebeğe biberon 6 aylık olana kadar lazım değil ha emmez süt olmaz mama şart olursa o ayrı ama sanki daha çok erken gibi bana mı öyle geldi iki çocuğumu da iki yaşına kadar emzirdim bı suluk ihtiyacımız oldu sonraları devam maması için almıştım bı tane o da yetmisdi 😄😘😁🤗
Büyük ihtimalle tedbir amaçlıdır her cocuk emmiyor. Siz baya süt yönünden şanslımışsınız 😄

Biberon alan arkadaşlar neden aldınız şimdiden emzirmeyi düşünmüyor musunuz yoksa nolur nolmaz diye mi emen bebeğe biberon 6 aylık olana kadar lazım değil ha emmez süt olmaz mama şart olursa o ayrı ama sanki daha çok erken gibi bana mı öyle geldi iki çocuğumu da iki yaşına kadar emzirdim bı suluk ihtiyacımız oldu sonraları devam maması için almıştım bı tane o da yetmisdi 😄😘😁🤗
Dayanamayip aliyoruz😂saka bi yana ben calisiyorum her halukarda biberona alistirmam gerekecek. Keske sut icse seninkiler kadar masaAllah😍

Ben baktım da hiç bi çocuğu diğerine benzetemedim ya hepsi ayrı sanki 😄😄
Çok genel hatıyla şöyle söyleyeyim; kızların nubu sırta paralel, erkeklerinki azcık yukarı doğru oluyor ya da kız nubu gibi olup üzerinde ekstra bir çıkıntı oluyor.

Çok genel hatıyla şöyle söyleyeyim; kızların nubu sırta paralel, erkeklerinki azcık yukarı doğru oluyor ya da kız nubu gibi olup üzerinde ekstra bir çıkıntı oluyor.
Benimkini de doktor kıza benzetti de artık 16 18 inci haftada söylicem dedi bakalım☺️

Tabki emzrmyi düşnüyorz yoksa göğüsler şişer patlar mazallah yetrki sütümz olsn 🤣🤣şöyle söylm Özellkle ben çevremden duydugm kadaryla kendm için göğüs ucum olmadgından dolayı sağıp o sütleri kullanmam gerekebilirmiş çünkü uçlarm hiç çıkıntılı değil e bide işin heves tarafı var hepsi alnmşken baştan almak istiyorm

benim ilk dogumum sezeryan oldu sütüm 5 gün gelmedi biberon hastanede lazim oldu herkes aynı şansta olamıyor malesef bazen süt sorunu olabiliyor

Back
X