• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Haziranda
happy home diye biriymis kullanıcı adı gözüküyo anketin içine girince ama bizim gruptan değil normalde, yanlıslıkla olmus sanırım. heveslenmiştim cünkü hic ikiz yok bizim grupta 🧐
Haziranda doğum yapacak bi arkadş var oda ikiz ilk başlarda yazıyordu da şimdi yok ortada

Haziranda

Haziranda doğum yapacak bi arkadş var oda ikiz ilk başlarda yazıyordu da şimdi yok ortada
olabilir canım ben hatırlayamadım. ilk başta yazan bi kaç kişi kayboldu zaten 2 tanesi hesabını dondurmus. sıkıntılı bir durum yoktur insallah 🤲🏼

Arkadaşlar yanlis anlasilmak istemem ama böyle alıyorsunuz ama bebisler acayip seçici oluyorlar, biberon ağzını yada emzikleri begenmeyebiliyorlar o yüzden bence çok fazla şey almayın, biberon agzina surmeyen çok bebek var çünkü :KK66:
Ben ilk cocugumda wee marka cam biberon aldım çok şükür hiç gerek kalmadı ilk 6 ay anne sütü sonra anne sütü ek gıda şeklinde ilerledik. Eğer emmeseydi ben de avent almayı düşünüyordum emzigi ağzına koyduğum an atiyodu onu da illa alsın diye uğraşıp ne onu ne kendimi yordum. Inşallah bütün bebekler emer de biberonlra gerek kalmaz 😊

Ben ilk cocugumda wee marka cam biberon aldım çok şükür hiç gerek kalmadı ilk 6 ay anne sütü sonra anne sütü ek gıda şeklinde ilerledik. Eğer emmeseydi ben de avent almayı düşünüyordum emzigi ağzına koyduğum an atiyodu onu da illa alsın diye uğraşıp ne onu ne kendimi yordum. Inşallah bütün bebekler emer de biberonlra gerek kalmaz 😊
Insallah emerler ya zaten anneye temas edip emmesi daha güzel bağlanma acısından umarım gelir de emerler kuzucuklar😊

:nazar:
:KK200: 2020 HAZİRAN ANNELERİ :KK200:

:nazar:

ANNEMİZ :anneadayı: YAŞ
SAT
DOĞUM TARİHİ ŞEHİRKAÇINCI ÇOCUK
KİLO
CİNSİYET İSİM
myarenb​
22​
13.09.2019​
19.06.2020​
İSTANBUL
İLK​
94
sekerportakali_m
29​
15.09.201921.06.2020 -
İLK​
57
cicada86
33​
19.09.201925.06.2020İSTANBULİLK58
burcu1533215.09.201921.06.2020İSTANBULİKİNCİ49
mevayigit2719.09.201925.06.2020İSTANBULİLK46
sykapusuz2929.09.201930.06.2020İSTANBULİKİNCİ54
hayalperest072413.09.201920.06.2020 -İLK50
pamukseker113522.09.201929.06.2020 -İLK65
muallimeee902923.09.201929.06.2020 -İLK69
dorothyy2928.08.201907.06.2020YURTDIŞIİLK52
happydays10002814.09.201920.06.2020İSTANBULİLK56
gunayalp2922.09.201928.06.2020KONYAÜÇÜNCÜ57
creed912803.09.201909.06.2020İSTANBULİLK64
sosmivida3118.09.201924.06.2020İSTANBULİKİNCİ80
azadnaz3515.09.201921.06.2020KONYAİLK64
cokoprenses833515.09.201922.06.2020İSTANBULİKİNCİ69
yazgele2814.09.201920.06.2020TRABZONÜÇÜNCÜ70
tugba52343403.09.201909.06.2020İSTANBULİLK66
navle rayab2802.09.201906.06.2020ANKARAİLK62
ceyda13193319.09.201926.06.2020AYDINİKİNCİ74
smgsmr2830.08.201905.06.2020İSTANBULİLK62KIZARYA EVA
gulguzeli20193222.09.201928.06.2020İSTANBULİLK86
esranindunyasi3415.09.201916.06.2020ANKARAİKİNCİ60
floraa122207.09.201913.06.2020İZMİRİLK64

Tabloya göre sadece cinsiyet öğrenen benim galiba 🤭

Sende kendimi gordum bian evimde sadece 2 gün kaldım yanında kimse olmadan çok zorlandım sadece ev toparlaması yaptığım halde yine dayanamadım geldim anneme, eşimde saolsun bişey demiyor bizi dusunuyor sadece. Allah annene ve sana şifa versin, kolaylık versin. Durumun benim içimi acıttı gerçekten, bende eşimde hep diyoruz iyiki annemler var, karşılıksız sonsuz sevgi ile bakıyorlar. Plesanta sorunları yaşayan çok kişi var. Inşallah bi sorun olmadan yukarı giderde sen de rahatlarsın biraz. Benim kızım da o kadar çok kardeş istiyor ki hep dua ediyordu kardeşim olsun diye, birde geçen sene bir kaybim olmuştu, üzülmüştü ona, şimdi o yuzden bana karşı çok hassas Allahtan ama zaten annemde olduğum için bana gerek kalmıyor burda.
Kizimdada asagidaydi plesenta 5 aylik olduğunda yukari cikmisti umarim bunda da öyle olur cnm anneler iyi ki varlar bir tarafin yardimci olması bile insani cok rahatlatiyor yardimci kayinvalideler de vardır elbet ama anneler kizlarina her zaman daha yardimci... Keşke benim kizimda kardeş istese şimdiden cok kiskaniyor krizler başladı maalesef gecen gün babasina o doğunca onu benden cok sevmiyceksin diyor ☺

Kizimdada asagidaydi plesenta 5 aylik olduğunda yukari cikmisti umarim bunda da öyle olur cnm anneler iyi ki varlar bir tarafin yardimci olması bile insani cok rahatlatiyor yardimci kayinvalideler de vardır elbet ama anneler kizlarina her zaman daha yardimci... Keşke benim kizimda kardeş istese şimdiden cok kiskaniyor krizler başladı maalesef gecen gün babasina o doğunca onu benden cok sevmiyceksin diyor ☺
O da kendi açısından haklı napsin ama bi şekilde siz onu yonlendirin sevdirmeye halısın yoksa ilerde de sorun olur. Evet iyiki varlar benim kayinvalidem yok malesef olsada zaten yaşlı olurdu baya. Rabbim önce herkesin kendisine sağlık versin en önemlisi o, kimseye muhtaç etmesin.

Şu anneler iyiki varlar gerçekten onlardan başkası acımıyor ben burda kusuyorum evi bile toplaamıyorum karı üstümde oturuyor ne haldesin demiyor inanın kendi başımayım eşim allahtan yardımcı oluyor çok kötü olursam anneme gidip birkaç gün kalıyorum
Evet çok şükür varlar. Benim kayınvalidem yok. Aynı binada oturan eltim var, saolsun 2 gün evdeydim gün içinde sürekli aradı ihtiyacım olup olmadığını sordu yemek yaptı getirdi bi kaç kere ama işte evde cocuk olunca yinede tek bakılmıyor. Onunda küçük çocuğu var benim kizla anlaşamıyorlar hep kavga ediyorlar yoksa evimde de kalırdım ama bu şekilde çok zor. Saolsun benimde eşim herşeye yardımcı oluyor ama geç geldiği için o da yeterli olmadi. Biraz ayakta fazla kalsam hemen agrım başlıyor. Yine en iyisi annemde kalmak. Eşim haftada bi iki gün geliyor. Bende eve gitsem annemlerle gidiyorum öyle idare ediyoruz işte. Rabbim herkese sağlık nasip etsin, kimseye muhtaç etmesin.

Tabki emzrmyi düşnüyorz yoksa göğüsler şişer patlar mazallah yetrki sütümz olsn 🤣🤣şöyle söylm Özellkle ben çevremden duydugm kadaryla kendm için göğüs ucum olmadgından dolayı sağıp o sütleri kullanmam gerekebilirmiş çünkü uçlarm hiç çıkıntılı değil e bide işin heves tarafı var hepsi alnmşken baştan almak istiyorm

Tabki emzrmyi düşnüyorz yoksa göğüsler şişer patlar mazallah yetrki sütümz olsn 🤣🤣şöyle söylm Özellkle ben çevremden duydugm kadaryla kendm için göğüs ucum olmadgından dolayı sağıp o sütleri kullanmam gerekebilirmiş çünkü uçlarm hiç çıkıntılı değil e bide işin heves tarafı var hepsi alnmşken baştan almak istiyorm
Benim eltimin de göğsü uçları hiç yokdu içindeydi 3 çocuğu var malesef 3 unu de emziremedi ama sütü de olmadı makine falan aldı sahip vermek için ama olmadı

Bende 3 4 tane avent almıştım öyle heveslenip ama onu kabul etmedi benim pek sütüm olmadi, doğumdan sonra 9 gün hastanede kaldım, antibiyotik aldım bebeği emziremedim oyle azaldi sut. Wee marka bende aldım onu sevdi küçükken aventleride çok daha sonra kullandı. Emzige kızım 6.ayında alıştı eşim sayesinde emziği ağzına koyup koyup uyuttu. :)) cok rahatladık emzik harika bisey 👍🏻😊😊

Evet çok şükür varlar. Benim kayınvalidem yok. Aynı binada oturan eltim var, saolsun 2 gün evdeydim gün içinde sürekli aradı ihtiyacım olup olmadığını sordu yemek yaptı getirdi bi kaç kere ama işte evde cocuk olunca yinede tek bakılmıyor. Onunda küçük çocuğu var benim kizla anlaşamıyorlar hep kavga ediyorlar yoksa evimde de kalırdım ama bu şekilde çok zor. Saolsun benimde eşim herşeye yardımcı oluyor ama geç geldiği için o da yeterli olmadi. Biraz ayakta fazla kalsam hemen agrım başlıyor. Yine en iyisi annemde kalmak. Eşim haftada bi iki gün geliyor. Bende eve gitsem annemlerle gidiyorum öyle idare ediyoruz işte. Rabbim herkese sağlık nasip etsin, kimseye muhtaç etmesin.
Amin valla senin de işin zor iyi ne güzel düşünüp gelmesi bile, insan gerçekten tek başına zorlanıyor su halimle düşmanlık görüyorum bende doğunca gelin sevin diycem çok beklerler esim aksam geliyor birsey olsa tekim yani kafama edimki bastan kabul edip geldim iste bilseydim asla yardimci olurlar dedik sans yok bizde ne diyim allah bilsin gerçekten su halde acimayana bende acimiycam tek başıma çektim gostermiycem..allah yardım etsin nerde varsa dua ediyoruz..ınsallah sağ sağlim kucağımiza alırız da bak bak neler neler konuşmuşuz deriz..

Amin valla senin de işin zor iyi ne güzel düşünüp gelmesi bile insan gerçekten tek başına zorlanıyor su halimle düşmanlık görüyorum bende doğunca gelin sevin diycem çok beklerler esim aksam geliyor birsey olsa tekim yani kafama edimki bastan kabul edip geldim iste bilseydim asla yardimci olurlar dedik sans yok bizde ne diyim allah bilsin gerçekten su halde acimayana bende acimiycam tek başıma çektim gostermiycem..allah yardım etsin nerde varsa dua ediyoruz..ınsallah sağ sağlim kucağımiza alırız da bak bak neler neler konuşmuşuz deriz..
Yani insan 7 kat yabanciya bilr yardim eder bu durumda olduğunu bilse ama ne diyeyim Allah herkese hidayet versin akıl fikir versin. Aynen zor gününde yanında yoksa iyi gününde nasıl yüzü olucak gelmeye çok ilginç. Ne diyelim insallah bundan sonrası daha iyi geçer ;)

Back
X