• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar muayeneniz kac dk suruyor.dr size ne kadar vakıt ayırıyor?10 dk mı yarım saat mi ?
Benim de anca 10 dakika suruyor. Hatta telefondaki not defterine kaydettigim sorulari sordum sanki cok sormusum gibi hizli hizli cevap verdi. En iyi doktor dediler diye gittim ben. Guler yuzlu memnunum ama cumartesi sabah cok yogun diye galiba boyle oldu. Bilmiyorum degistireyim diyorum ama baskasina da guvenmiyorum. Daha ilgilensinler istiyorum sanki bi ben hamileyim😁😁

Benim de anca 10 dakika suruyor. Hatta telefondaki not defterine kaydettigim sorulari sordum sanki cok sormusum gibi hizli hizli cevap verdi. En iyi doktor dediler diye gittim ben. Guler yuzlu memnunum ama cumartesi sabah cok yogun diye galiba boyle oldu. Bilmiyorum degistireyim diyorum ama baskasina da guvenmiyorum. Daha ilgilensinler istiyorum sanki bi ben hamileyim😁😁
Benım dr da cok yogun .10-15 dk anca suruyo . O da benım uzatmalarım :)) çok iyi bir dr yazıyor hep yorumlarda ,gercı daha ne anlatcak o da haklı .

Bulantı için emedor öyle bisi yazmıştı degistirdim prilam yazdırdım en zararsizi dedi ilk yazdığı için kafam karıştı prilam aldım bende sabahtan beri acim üzülüyorum belki birşey yerim

ben cumartesi gittim, 12+6 idi söylemedi bakalım sana söylecek mi ?
bakalım ben de meraktayım.
Alttan mı bakıyo canı ? Kacıncı haftada baktırabılıuoruz? Daha erken degıl mı ?
hiçbir fikrim yok valla sorcam bakalım :)
Ben teleffonumda not defterıme aklıma geldıkce soruları yazıyorum.dr da cıkarıp okuyom🙈doktor alıstı bana :)) başlıyor ahiret soruları dıyor :)))
ben de nor defterime yazıyorum yoksa herşeyi unutuyorum o heyecanla.

Boy 11 cm, kilo 67 Gr dedi doktorum. Sizin nasıl arkadaşlar bu değerler normal mi. İnternette baktığımda daha az değerler çıkıyor haftama göre
Aramızda 10 gun var benim yavru şu an 5 cm daha. Bana da cok geldi.

İkizler burcuyum ,bir anım bir anıma uymaz,bi cok mutluyumdur 1 saat sonra cok mutsuzumdur:)) etrafa negatıf enejımı de pozıtıf enerjımı de cok verırım. Anne için zor ,eş için ayrı zor :) dengesizlik var biraz ama genelde etraftan sevılırler ,ortamı neselendırırler konuskandırlar ,güzeldirler 😛 çift karakterlidir işte her ortama gore davranır . Geçinmesi zlr bir burctur,baskın katakterdir
Bendensin 🤣bende ikizlerim cnm sanirim bebegim de ikizler olacak 👶🤪

İkizler burcuyum ,bir anım bir anıma uymaz,bi cok mutluyumdur 1 saat sonra cok mutsuzumdur:)) etrafa negatıf enejımı de pozıtıf enerjımı de cok verırım. Anne için zor ,eş için ayrı zor :) dengesizlik var biraz ama genelde etraftan sevılırler ,ortamı neselendırırler konuskandırlar ,güzeldirler 😛 çift karakterlidir işte her ortama gore davranır . Geçinmesi zlr bir burctur,baskın katakterdir
Bende ikizler burcuyum aynı beni anlattın . Bebeğim de inşallah benim gibi 18 haziranda doğar 😄😄😁

Sabah sabah yine elim ayağım titriyor sarı su şeklinde kusuyorum birde bu cıktı yemeden kalkar kalkmaz öyle olan varmı ya çok fena birşey 🤢
Gece yatmadan prilam içince olmuyor canım icmiyorsan dene derim benimde öyleydi hapa başladığımdan beri olmuyor sabahları çok şükür 🤗

Kızlar muayeneniz kac dk suruyor.dr size ne kadar vakıt ayırıyor?10 dk mı yarım saat mi ?
10 _15 dk falan çok aşırı durmuyorum içeri giren yarım saat çıkmıyor ben giriyorum hemen bı de bakıyorum çıkmışım ama sorucam konuşacak konu olmazsa boş boş da durmuyorum galiba 😄

Benide eklermisiniz listeye
Sat 20 Eylül 2019
Beklenen doğum tarihi 26 haziran 2020
Cinsiyet henüz belli değil
Hatay
3.çocuk 😍

Abimlerin evi anne baba çocuklar hep ateş çok zorlanıyorlar, aşina da hiç kolay bir burç değil ama hava grubu biraz dengeler diye dusunuyorum, ateşten daha iyi olur büyük ihtimal :)) tabi kimse çocuğu ezilsin istemez ama koç on planda-yonetici olmayi sever, baska atesler gelirse onlarla catisabilir biraz, zor bu cocuklarla ugrasmak cidden :) abimin kizi koc burcu 13 yasinda, kardeşi 7, hâlâ ablaligi kabul etmiyor, hep bi inatlaşma bi kıyaslama peşinde 🤦‍♀️
Yandim ben o zaman bizim evde öyle olacak kizim ben abla olmicam o benim Abim yada ablam olsun diyor ☺ hatta yemek yemicem buyumicem boyun kisa kalsin o benden uzun olsun diyor o kadar istemiyordu yani 😊 Allah yardimcimiz olsun ne diyim...

Back
X