Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bugun gıttım ,dr benı gorunce 3 hafta dayanabılmeme cok sasırdım dedi :)) gir git bi gor baya fark oluyor 7 ıle 10 arası bebege benzıyo artık goruntusu fln ,yaşa o heyecanı ,12 de yıne gıdersınAnladım. Ben normal kontrole gidiyim yinede malum ozmanı beklersem 7 hafta geçmiş oluyor meraktan ölürüm![]()
Kasık agrım hiç bitmio benim. Dün gece bende boyle rahmim yanıyodu sanki oyle değişik birşey di. Ona uyandım. Elimi karnıma koydum dua ettim. Uyumuşum heralde. Ama yandı sanki ya değişik tiBugün kasik agrim var iki kasigimda birden hic olmuyordu idrarimda birşey yok daha yeni test yapildi stresten olur mu acaba ? Stres yasayinca sizde de boyle şeyler oluyor mu?
O nedir canım ?Kızlar aranızda avidite testi yapan oldu mu
Kesinlikle ben de oyleydim kucukken. Simdi paspala dondum ama babam araba degistirirken bile abimden once bana sorardi.Evlendim bile kim ne alirsa once bana soruyor kiyafetler dahil. Evde bi lider varsa o kocturAyni kizimi anlattin banabenim kiyafetimi begenirse cikar onu ben giyicem diyor hatta bi defasında yazlik elbise giydiydim cikar onu yoksa yirtarim o elbiseyi dedi kiskandi resmen
büyük insan muamelesi görmek istiyor çocuk muamelesi istemiyor guvenin fazla olmasından kaynaklı sanirim yasitlariyla oynamiyo hep büyük cocuklarla... Yada büyük insanlarla oturup sohbet ediyor
Benim de karin agrisi oluyor arada bazen de sanki igne batar gibi agri oluyor alt kisimda. Basta cok taktim ama videolari izledim hep bir de Allah a biraktim artik. Nasip etse insaAllah benimle olacak dedim ve gercekten rahatladim takmamaya calistimBugün kasik agrim var iki kasigimda birden hic olmuyordu idrarimda birşey yok daha yeni test yapildi stresten olur mu acaba ? Stres yasayinca sizde de boyle şeyler oluyor mu?
Çok çok geçmiş olsun canım inan seni çok iyi anlıyorum geçen hafta bı kez hapı içmedim azaltmayı denedim o gün çok çok kotuydum 3 kez istifra ettim başım döndü hiç duramadim eşim de askerdeydi .gercekden çok zor bulantılar ama az daha sabır inşallah 13 den sonra azalır 16 dan sonra nerdeyse hiç kalmıyor inşallah daha rahat geçiririzSağol canım içtim hemen alınca birazcık birşeyler yedim umarım durur çocuk ac kalcak diye ben mahvoldum burda kalkamadim korktum da yemege cikcak diye bugun hiç iyi değilim ya gerçekten..![]()
Hadi ya ciddi misin Erzurum daha soğuk olur diye biliyorum Antep Güney Doğu sıcakEvet guzel antep 1 yldr flan burdaym tayinle mecburyetten geldim yoksa sibirya sogugu erzurumu dunyaya degsmezdim..![]()
Ben 2 litreye yaklaşıyorum ya. Miden mi almıyo ama su onemli bebek içindeKizlar su icebiliyor musunuz ? Ben hiç içemiyorum nerdeyse bı tek hap içerken içiyorum komple çay i da birakdm hiç sıvı alamıyorum sizler icebiliyor musunuz .
Evet bende kendime bakıyorum uzun sürüyomu yanma varmı falan die. Rahim genişliyor o yüzden ben resmen hissediyorum büyüdüğünü cok zayıf oldugum içinKızlar kasık ve karın ağrısı bende de var. Özellikle geçen fenalaştıktan sonra iyice arttı. Ebeyi aradım 14-15. haftada arada gelen kasık ve karın ağrısı kadar normal bir şey olamaz, ağrın şiddetli ve sürekli olursa gel dedi. İçime sinmedi hastaneyi aradım, hastanenin ebesiyle konuştum idrarda yanma var mı ? ağrı sürekli mi? kanama var mı vs vs birkaç soru sordu. Sonra da gayet normal dedi. Artık bir daha aramayacağım doktorlarıher şeye normal diyorlar çünkü :)
Su kokuyorsa içme suyu alıp 1 saat dolapta bekletsen serin gene içersin karadeniz bolgesindeyim yayla suyuna bağlı soğuk gene çok iyi geliyor migdeme dolaba koysan dene şekilde su önemli çünkü idrar yolların iltihap olmasınKizlar su icebiliyor musunuz ? Ben hiç içemiyorum nerdeyse bı tek hap içerken içiyorum komple çay i da birakdm hiç sıvı alamıyorum sizler icebiliyor musunuz .
Maşallah gelişimi önden gidiyor gibi her bebek ayni olamaz zaten anne baba uzunsa yapiliysa bebekde muhtemelen öyle olur anne baba minyonsa bebekde minyon olur mesela ben ufak tefegim boyun 160 kilo şuan 50 ilk kizim gününde doğdu 2500 gr 45 cm di. Muhtemelen bu bebekte ufak olacak daha yeni doktordaydim boyuna 4.3 cm dedi aramizda bir hafta var her çocuğun gelişimi farklı boyle şeylere cok takilmamak lazim gelişim geriliği olsa sikinti olur ama önde olması bence sorun değil belki de erken dollenmedir bilemeyiz önemli olan saglik...
Canim ben de icemiyorum nerdeyse. 1 litreyi midem bulana bulana iciyorum. Ev yapimi sekersiz visne suyu, portakal suyu ve ayranla takviye etmeye calisiyorum. Doktorum da tamam o zaman demisti.Kizlar su icebiliyor musunuz ? Ben hiç içemiyorum nerdeyse bı tek hap içerken içiyorum komple çay i da birakdm hiç sıvı alamıyorum sizler icebiliyor musunuz .
Canım2-3 litre içmek için zorla kendini.benım de canım pek istemıyor ama zorluyorum,su bebek için cok onemlıymısKizlar su icebiliyor musunuz ? Ben hiç içemiyorum nerdeyse bı tek hap içerken içiyorum komple çay i da birakdm hiç sıvı alamıyorum sizler icebiliyor musunuz .
Oy yerim onu tam benim ufak versiyonum merak etme iyidir koçlar ortamda kendilerini sevdirirler arkadas cevresi coktur bende kendimden buyuk insanlarla daha iyi anlasiyorum cunku kafa hizli calisiyorAyni kizimi anlattin banabenim kiyafetimi begenirse cikar onu ben giyicem diyor hatta bi defasında yazlik elbise giydiydim cikar onu yoksa yirtarim o elbiseyi dedi kiskandi resmen
büyük insan muamelesi görmek istiyor çocuk muamelesi istemiyor guvenin fazla olmasından kaynaklı sanirim yasitlariyla oynamiyo hep büyük cocuklarla... Yada büyük insanlarla oturup sohbet ediyor