• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Canım2-3 litre içmek için zorla kendini.benım de canım pek istemıyor ama zorluyorum,su bebek için cok onemlıymıs
1 litre bile zor içiyorum bulantımi dahada arttırıyor bana 2 3 litre iç dedi içemiyorum ya napcam bilmiyorum içmek lazım bulantılar geçince artık suan çok zorluyorum elimden geleni yapıyorum 😞

1 litre bile zor içiyorum bulantımi dahada arttırıyor bana 2 3 litre iç dedi içemiyorum ya napcam bilmiyorum içmek lazım bulantılar geçince artık suan çok zorluyorum elimden geleni yapıyorum 😞
Ahh ahh ben çok su içmek istiyorum yarama tuz bastınız ama haftalardır su içemiyorum en son serum bağlanmışım onzyd bulantı ilacı kullanmama rağmen midem çok bulanıyor🤦‍♀️ zamanda geçmiyor sanki resmen bunalımdayım kızlar😑

Ahh ahh ben çok su içmek istiyorum yarama tuz bastınız ama haftalardır su içemiyorum en son serum bağlanmışım onzyd bulantı ilacı kullanmama rağmen midem çok bulanıyor🤦‍♀️ zamanda geçmiyor sanki resmen bunalımdayım kızlar😑
Allah yardım etsin çok zor en azından burda birbirimizi anlıyoruz suyu normalde çok severim doya doya içemiyorum..onyzd bir kutu bitirdim sabah prilam yazdırdım aldım bakalım belki bu daha kuvvetlidir sende dene bir😊

Kızlar muayene gırmeden yarımsaat once cıkolata yedım. Hareketlerını gorduk,tatlı yiyip gıdın hareket gormek istıyosanız :))
2 li test için gidicem aç tok farkeder mi bilgin var mı 9 buçuk randevum normalde cikolata hastasiyim ama bu hamileligimde de oğlanın hamileliği gibi çikolata tatlı şeyler canım hiç istemiyor

Allah yardım etsin çok zor en azından burda birbirimizi anlıyoruz suyu normalde çok severim doya doya içemiyorum..onyzd bir kutu bitirdim sabah prilam yazdırdım aldım bakalım belki bu daha kuvvetlidir sende dene bir😊
Amin canım,bende çok severim su içmeyi. prilamı bende merak ettim aslında sana iyi gelirse onzyd den daha etkiliyse bana bildirirmisin belki o ilaç işe yarar

2 li test için gidicem aç tok farkeder mi bilgin var mı 9 buçuk randevum normalde cikolata hastasiyim ama bu hamileligimde de oğlanın hamileliği gibi çikolata tatlı şeyler canım hiç istemiyor
Canım bızım ıkılı test 2-3 hafta sonra .ona ac mı tokmu nasıl gıtces ınan ben de bılmıyorum ,bılen varsa yazarsa ben de sevınırım;)

Canım bızım ıkılı test 2-3 hafta sonra .ona ac mı tokmu nasıl gıtces ınan ben de bılmıyorum ,bılen varsa yazarsa ben de sevınırım:KK66:
Benim randevum sabah olduğu için ben aç gitmiştim ama doktor bana aç ya da tok gel diye bir şey söylememişti. Sanırım farketmiyor :)

Back
X