• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar sorması ayıp eşinizle birliktelik sonrasi hiç akintinizda değişme oldu mu bugün ilk kez böyle bişey yasadim peceteye çok az pembemsi akıntı geldi az bişey de çok açık belli belirsiz pembemsi akıntı oldu çok korktum bir daha tobe yanasmam bu korku yetti
Enfeksiyona açıksın. Benim gebeliğim tehlikeli olduğundan başından beri yasak. Ama böyle bir durum yaşadıysan muhakkak doktoruna söyle. Çünkü enfeksiyon olabilir.

Kızlar bişey sorucam, ilk 3 ay toplam kaç kilo aldınız? Ben ilk zamanlar bulantı kusmadan kilo veriyordum son 2-3 haftadır bulantim devam etmesine rağmen kilo aldım . Sonraki aylar için korkmaya başladım şimdiden kilo alıyorsam diye ...
Ben hiç kilo almadım 54 kiloydum daha da aynı. Normal mi bilmiyorum. İştahım yok. Canım bir şey çekmiyor. Birkaç lokma bir şeyler yiyorum o kadar

Kızlar çok acil cvp verirmisiniz az önce wcde silince koyu renkli kanlı akıntı geldi ama şimdi yok gibi neden olmuş olabilir tekrarlar sa doktora gidicem
Benim 2 günde bir oluyor canım. Ama daha önce çok kanamam olduğu için birikmiş olan geliyor dedi doktorum. Kırmızı renkte değilse önemseme de dedi. Benim önceki kanamadan kalan kalıntı senin önceden kanaman olmuş muydu?

Bende 1.59 um ama kisaymis benimki 😁 yarin kontrolüm var üstten ultrason la bakip söylerse soracagim bende aynimi değil mi merak ettim alttan bakmak lazim derse yaptirmam
Benimkini üstten ölçtü ama alttan muayene olmak zorunda kaldım çünkü enfeksiyon ancak öyle belli oluyor, spekulum ile bakti 😕 Allahtan bi kaç saniye sürdü

Benim 2 günde bir oluyor canım. Ama daha önce çok kanamam olduğu için birikmiş olan geliyor dedi doktorum. Kırmızı renkte değilse önemseme de dedi. Benim önceki kanamadan kalan kalıntı senin önceden kanaman olmuş muydu?
Hayır hiç olmadı ilk defa bu akşam oldu ama canlı kırmızı renk bi kanama değil köyü kahve bordo gibi akıntıya karisik

Hayır hiç olmadı ilk defa bu akşam oldu ama canlı kırmızı renk bi kanama değil köyü kahve bordo gibi akıntıya karisik
Daha önce kanaman olmuş belli ki atamamışsın. Bugün biraz hareket ettiysen ondan da gelmiş olabilir. Benim 1 aydır devam ediyor. Şu an koyu sarı akıntı şeklinde. Başta su gibi kandı benim. Sonra böyle döndü doktor doktor gezdim. Hepsi bir sorun yok diyor bende.

Kadın doğum aciline gittim bebekte bi sıkıntı yok sukur düşük riski var dedi yatis dedi ama bisi yapmicam dinlenmen gerek dedi sadece progestan kullan dedi yarın sabah kendi doktoruma gitcem bakalım o ne dicek
Geçmiş olsun kanama her zaman risk maalesef 😕 düşük riskim benimde olmuştu dikkat etmek lazim yorma kendini dinlen cnm ben biraz ayakta durayim hemen sancilaniyorum kanama basliycak diye korkuyorum WC de hep tedirginim bebeklerimiz için dinlenecegiz is güç kalsin ben sadece yemek yapi yorum mutfagi topluyorum

Kadın doğum aciline gittim bebekte bi sıkıntı yok sukur düşük riski var dedi yatis dedi ama bisi yapmicam dinlenmen gerek dedi sadece progestan kullan dedi yarın sabah kendi doktoruma gitcem bakalım o ne dicek
Geçmiş olsun, acaba neye dayanarak bunu söyledi??

Benım dr um da aynı seyı soyledı.niftıyı de ıkılıyı de yaptıran aldırmak için yaptırmıyor,hastalıklara haxırlık ve dogumun nerde olcagını belırlemek için dedi

Aynen öyle... İkinci düzey ultrason bir diğer adı 4 boyutlu ultrason için de geçerli bu durum...

Benim eşim en geç 4 te evde oluyor o konuda şanslıyım sanırım ☺ senin eşin neden geç geliyor ki canım işinden dolayı mı
Sanlisin valla ya aslında 8.30 da evde ama işyeri uzak patron olcak bide🤭🤣toplantı oluyor arada geç geliyor çok sıkılıyorum ya korku basıyor arada yalnızlığı seven biri değilim 🙃

Back
X