• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kadın doğum aciline gittim bebekte bi sıkıntı yok sukur düşük riski var dedi yatis dedi ama bisi yapmicam dinlenmen gerek dedi sadece progestan kullan dedi yarın sabah kendi doktoruma gitcem bakalım o ne dicek
Çok geçmiş olsun canım hangi kadın doğum a gittin.

kizlar benim 1saat once agrim oldu, sanki boyle aşaği doğru cekilir gibi, sızıltı gibi. 1 2dakka surdu. oyle saniyelik olmadi. akşamusdu bulaşiklari yikarken de tek bir nokta agriyordu hafif, sanki ciftin yerleştigi yer mi ne, 1nokta yalniz. zonkladi. 1saat onceki o sızıltı da olunca bayaa tedirgin oldum. 10cu haftadan sonra cok iştahliydim, ozellikle sabahlari kendimi mutfağa zor atiyordum açligin verdigi halsizlikden, ama dunden beri de yok o iştahim. bebeğime bişey oldu diye tedirginim. agrilarim oyle dayanilmaz olmadi. ama olmamişti bugunku gibi. her ikisinide bugun ilk defa yaşadim..kasik agrisi adet agrisi gibi degil, zonklama gibi sızıltı. bişey olmuş mudur?😥😥😥 var mi bu haftalarda degişik agrisi olan?
Biyerde okumuştum bebek kordonu tutup çekiyor diye belki ondandır bana da çok oluyor endişeleniyorum bende ama doktor dedi kanama olmadığı sürece korkma..

motivasyonun icin cok tesekkur ederim canim. benim ilk gebelik 10haftasinda kalbi durunca hic bir kanama lekelenme tarzi falan belirti vermemisti. o yuzden pinpirikliyim. servikal 41mm. uzun diye kanama belirtisi vermez falan, kafamda kuruyorum. bazen 1 2saniyelik agrilar girip cikiyor simdi. iyne batmasi gibi adet sancisi kasik agrisi falan olur bazen, ama ne bileyim boyle bunlar gibi olmayinca farkli olunca tedirgin oluyorum. insallah bebe iyidir🙏😖
Canım bu bebegını saglıkla kucagına al ınsallah.diğerının kalbı durma sebebıne ne dedıler,pıhtılasma fln mı baska bişeymi?

Canım skull teorisi aslında herkesin bildiği 'doktor kemik yapısına göre tahmin etti' olayının adı :) benim de hemşire bir arkadaşım var eşimin iş arkadaşının eşi. Ondan öğrendim hepsini. 2 ay önceye kadar nub,skull vs hiç birşey bilmiyordum :)
Canım benimkini de tahmin eder misin görüntüden anlıyorsan☺️

Eklentiler

• IMG-20191218-WA0017.webp
    IMG-20191218-WA0017.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG-20191218-WA0018.webp
    IMG-20191218-WA0018.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 47
Ben de 2 kilo aldım ve endiselendim gereğinden fazla gibi geldi. Ama burada yazan diğer arkadaşlara 3 kg falan normal demiş Dr
Ben de 3 e yakın aldım daha 12. Haftada dayım. Ama ben biraz bünyeme göre az kiloyla hamile kaldığım için kendimi çok zorladım yemek için. Şimdi de yememeye engel olamıyorum😂 sonum ne olur 9. Ayda bi fikrim yok 🙄

Canım skull teorisi aslında herkesin bildiği 'doktor kemik yapısına göre tahmin etti' olayının adı :) benim de hemşire bir arkadaşım var eşimin iş arkadaşının eşi. Ondan öğrendim hepsini. 2 ay önceye kadar nub,skull vs hiç birşey bilmiyordum :)
Bende cinsiyetini cok merak ediyorum canim anliyorsan bakabilirmisin☺️ 12+2 haftalik

Eklentiler

• 20191218_102250.webp
    20191218_102250.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 41
  • 20191218_102242.webp
    20191218_102242.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar ikili test sonucunuz dr umuz sorun yok var gıbı sozel mı soyledı yoksa sizle grafık yada deger fln paylastımı

Kızlar ikili test sonucunuz dr umuz sorun yok var gıbı sozel mı soyledı yoksa sizle grafık yada deger fln paylastımı
Kan sonucumuz daha cikmadi ama ultrasound da baktiginda bi sorunun olmadigini soyledi canim muhtemelen pazartesi gunu kan sonucumuz cikacak insallah ondada bir sorun cikmaz

Merhaba kızlar bu hamilelik beni çok yoruyor ve kendimi çok kötü hissediyorum.çirkin şişko yaşlanmış aynaya bakasım bile yok :KK43: hergün bir yerim ağrıyor insanların en ufak hareketi bana batıyor. Of bir an önce haziran gelse :KK43:
ahhh ahhh aynı durm bendede var midem bulanmıyo kusmuyorum ama psikolojm alt üst herkesn herşeyi gözme batıyo en çokta eşimin...ne yapsa gıcık oluyorum :D

Evet canım, grafik paylaşılıyor kan değerleri için ultrasonda da çıkan ense kalınlığı bilgisini veriyorlar. Sorun yok ya da var diyemiyor kimse bir olasılık programı gibi düşün. Yani bilmem kaç bin de bir ihtimalle olabilir demek bu. Değer ortalamanın altında kalıyorsa kesin değil ama düşük ihtimal gibi görünüyor diyorlar. Bu yüzden 3 ve 4 'lü istenmeyebiliyor İnşallah hepinizin sonucu da öyle çıkar.🙏

Back
X