2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
gecmis olsun benimde ilk gebeligimde ayni oyle olmustu gece uykudan ciglikla aglayarak uyanirdim kramp agrisinden muz ve maden suyu iyi geliyormus ilaclarin yaninda onlarida tuketmeye calisiyordum ben gecmedi doguma kadar ama biraz hafiflemisti
Muz ve mqladen suyu ben de deneyim inslah cok zor yaa

Ay zor tabi ama detaylıyı yaptırmaya çalış canım en önemlisi çünkü bebek için de umarım gidebilirsiniz🙏
Kar olduğu için yollar yolda kalma ihtimalimiz çok yüksek eşimde gerek yok diyor bakalım Van daha yakın gibi orda olan arkadaşlar var mı acaba Vanlı olanlar orda yaptırcaklar

Bide doktor bana perinatoloji bölümü dedi sanki burdakiler farklı demişti orda mı yapılıyor

İyi fikir ama yer neresi. Ben teee silivrideyim. Birimiz Anadolu da. Eşim dolmuşlarla bir yere göndermiyor asla. Arabamız da yok siz buraya gelin ☺
valla canım yer belli değil ama sen bi ucundasın ben bir ucundayım. ortak bir yer belirliycez. kadıköy yada beşiktaş gibi orta noktalar. seninki baya uzak 😔

Selam herkese. Bir sıkıntımı paylaşmak istiyorum sizlerle, benim gibi olan var mı merak ediyorum. Kızlar ben son zamanlarda inanılmaz tahammülsüz, herşeye sinir olan asabi bir insan oldum çıktım. Biraz riskli bir hamilelik geçirdiğim için evde istirahat halindeyim, raporluyum işe gidemiyorum, evdeki işleri yemek bulaşık çamaşır dışında yapamıyorum evi eşim süpürüp siliyor genelde yardımcı Bi kadın tutma durumum da yok şu an o yüzden evdeki her yer bana batıyo ve sanırım bu durum bende gerginlik yaratıyor. 5 yaşında kızım var ona karşı da tahammülüm çok az, ona yansıtmamaya çalışıyorum içimde patlıyorum ama mesela bardaktan yere su bile dökse acayip sinirleniyorum. Böyle olmaktan hiç mutlu değilim ama bir kısır döngünün içinde gibi hissediyorum kendimi. Benim gibi olan var mı sadece ben mi böyleyim geçsin istiyorum bu ruh hali 😔
Ya bende hamilelik hormonlarını bağlıyorum özellikle ilk aylar okulda çocuklara çok çok tahammülsüzleşmiştim çok şükür şimdilerde geçti. Ama çok sık şikayet ses bunlar beni baya geriyordu kızmakta istemiyordum ama bazen sinir olunca kızınca bu defa vicdan azabı çekiyordum. Şimdilerde daha iyiyim çok şükür
Ben eşimin görevi nedeniyle ağrının Doğubeyazıt ilçesindeyim ya ve doktor bugün bana dedi ki ayrıntılı için ya Erzuruma yada vana git bu karda kışta nasıl yollara düşcem bilmiyorum belki bu yüzden yaptıramam da ☹
Oyyy kar kış Allah yardımcınız olsun. D Deryakadir arkadaş van da galiba. Ona sorabilirsin hangi perinatolojiye gittiğini

Valla düşünüyorum bende bi Rowenta makine var hamilelikte kullanılması imkansız sadece kol kasına yarıyor bunu kurarım mis o süpürür. 🤣
Bende de aynısından var hiçbi şekilde süpürge yapamıyorum hamile kaldığından beri. Diğer robottan aldık biz ama eşim almanyadan bir arkadaşına aldırdı orda daha ucuz diye arkadaşı henüz Türkiye ye gelmediği için elimize ulaşmadı. Büyük bir heyecanla kavuşmayı bekliyorum 😍

Ya bende hamilelik hormonlarını bağlıyorum özellikle ilk aylar okulda çocuklara çok çok tahammülsüzleşmiştim çok şükür şimdilerde geçti. Ama çok sık şikayet ses bunlar beni baya geriyordu kızmakta istemiyordum ama bazen sinir olunca kızınca bu defa vicdan azabı çekiyordum. Şimdilerde daha iyiyim çok şükür

Oyyy kar kış Allah yardımcınız olsun. D Deryakadir arkadaş van da galiba. Ona sorabilirsin hangi perinatolojiye gittiğini
Allah razı olsun aynen canım nasıl olcak bilmiyorum

Bende de aynısından var hiçbi şekilde süpürge yapamıyorum hamile kaldığından beri. Diğer robottan aldık biz ama eşim almanyadan bir arkadaşına aldırdı orda daha ucuz diye arkadaşı henüz Türkiye ye gelmediği için elimize ulaşmadı. Büyük bir heyecanla kavuşmayı bekliyorum 😍
Kafa yapımız aynı 🤭 bi alamancı da ben bulayım ah ah. Çinli japon falan da olur. 🤣Benim süpürge yapmama izin vermiyorlar zaten kendisi 100 kg olduğu için eşim yapıyor ben de siliyorum. Beyaz sabun kokulu yer temizleyicisi ile sonra yer temizleyicisi ile aşk yaşıyorum utanmasam yicem

Kafa yapımız aynı 🤭 bi alamancı da ben bulayım ah ah. Çinli japon falan da olur. 🤣Benim süpürge yapmama izin vermiyorlar zaten kendisi 100 kg olduğu için eşim yapıyor ben de siliyorum. Beyaz sabun kokulu yer temizleyicisi ile sonra yer temizleyicisi ile aşk yaşıyorum utanmasam yicem
Evet bazı hamilelerde bazı kokulara düşkünlük oluyormuş annem kardeşime hamileyken el sabununun kokusuna bayılırdı sürekli ellerini sabunlardı şimdi sen söyleyince hatırladım birden 😂

ama o da yenmicek gibi değil hakikaten çok güzel kokuyo. vissmate markasını mı kullanıyosun 😂

Kızlar bizde bugün cinsiyetimizi öğrendik 11+6 da kız denilmişti şimdi kesinleşti oğlum oluyor tam bacak arasını da net gördük ☺️ inşallah hepimiz evlatlarımızı sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız🤲 biz baya şaşırdık erkek deyince 😄😄
Gözün aydın canım Allah kucağımızıda almayı nasip etsin ❤

Kızlar oksPar kullanan var mı aranjzda? Ben bacaktan vurmaya basladım ıkı gundur,sız neredsn tAm olarak neresıne vuruyorsunuz,cok morarıyo ,bacaktan da olabılır demi bir sıkıntı olmaz?
Olabilir canım bacak kol ve göbekten yapılabilir ben de oksapar kullanıyorum ve göbekten yapıyorum en başından beri hep göbekten yaptım

Back
X