2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Maşallah canım büyümüş bebiş he..her ay 1 kilo almak yeterli olur demişti doktor banada son aylarda belki alırsın almamak da doğru değil çünkü ben yemeğe başladığımdan beri almışım 4 kilo falan inşallah normal doğum yaparız ya bende istiyorum..Sen gördün darısı başımıza artık 😊😊🙏
Normal dogum için pilates yapmalımıyız

Hamilelikle ilgili bir sayfadan aldım. Bu tabiki genel bir tablo bebişler haftasına göre tombiş ya da zayıfta olabilir.

Eklentiler

• Screenshot_20200117-212651.webp
    Screenshot_20200117-212651.webp
    56,8 KB · Görüntüleme: 67
Kızlaaaarrr merhaba ben dün detaylıya girdim her şey iyiydi bişey soracam 20. HaftadYım kilosu 318 gr sizlerin nasıl
Biz daha girmedik salı günü benim kontrol detaylı da 22.hafta daha iyi diyorlar ozaman yaptırcam randevu alıp almadım daha doktor yönlendirir sanırım. Sevindim herşey yolunda olmasına darısı bize🙏😊

Normal dogum için pilates yapmalımıyız
Benim arkadaşım doğum yaptı belinde sıkıntı olduğu halde normal olmaz diyordu doktoruda kilolu doğuma girdi 90 kiloyla hiç bisi yapmadı yemesine içmesine bile dikkat etmedi kızıyorduk ama hastalıkları olmasına rağmen normal doğum yaptı şans işi bence tamamen normal doğum senin acilman vs onlarla ilgili

Biz daha girmedik salı günü benim kontrol detaylı da 22.hafta daha iyi diyorlar ozaman yaptırcam randevu alıp almadım daha doktor yönlendirir sanırım. Sevindim herşey yolunda olmasına darısı bize🙏😊
Teşekkürler canım amin inşallah sizlerin de her şey iyi geçer🙏😍

Kızlar oksPar kullanan var mı aranjzda? Ben bacaktan vurmaya basladım ıkı gundur,sız neredsn tAm olarak neresıne vuruyorsunuz,cok morarıyo ,bacaktan da olabılır demi bir sıkıntı olmaz?
Ben hala karindan yapiyorum bi kere koldan denedim felaket acidi her turlu morariyor zaten bacaktan denemedim henuz ama yapilabiliyor youtube da vardi detayli anlatim

Canim biraz rahatladim keske doktorumda hemen boyle cevap verip rahatlatsaydi , dün mesaj attim görmüş ama cevap vermedi ben bu yuzden degistirmek istiyorum.ama eşim bundan baskasi olmayacak diyip benimle.inatlasiyor hamile olan sen degilsin benim pskolijimi bilemezsin diyorum yok baskasina guvenemeyiz bu tandik diyor🙄
bence eşinizle bu konuda biraz inatlaşmalısınız. doğum bu sonucta en kutsal şey ve bunun içinizin rahat etmediği biri tarafından gerçekleştirilmesi iyi bir şey değil. şuan bir insanın 3 yılda salgıladığı hormonları bir günde salgılıyoruz. doktor en önemli mevzularımızdan biri. cevap vermemesi de çok saçma, belki siz bunu kafaya takıp günlerce uyuyamayacaksınız mesela. bu konuyu enine boyuna iyice konuşmalısınız bence ☺️

bence eşinizle bu konuda biraz inatlaşmalısınız. doğum bu sonucta en kutsal şey ve bunun içinizin rahat etmediği biri tarafından gerçekleştirilmesi iyi bir şey değil. şuan bir insanın 3 yılda salgıladığı hormonları bir günde salgılıyoruz. doktor en önemli mevzularımızdan biri. cevap vermemesi de çok saçma, belki siz bunu kafaya takıp günlerce uyuyamayacaksınız mesela. bu konuyu enine boyuna iyice konuşmalısınız bence ☺
Evet haklisin Canim bu yaotigi ilk degil genelde cevap vermiyor ama yanina gidnce ilgileniyor hal hatır soruyor ama ordan cikinca eskisi gibi ne ses var ne ilgi , esimde farkinsa ama cok doktor degismek iyi degil bunda kalcaz diyor degiscem ama her firsaatta istem3dgmi bilsin artik

Kızlar mrb lar ben 19. Haftadayım birkaç doktora gittim genel olarak çok sorun yok gibi ama bebeğin suyu az dedi doktorlar ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum suyunun az olması kordondan az kan geçtiği anlamına gelebiliyormuş işte iğnenin dozunu yükseltti doktor ama çok tedirgin oldum ya böyle bi durumda olan veya bilgisi olan var mı :-(
Rabbim bol bol şifa versin canım hepimizin farklı farklı sorunları var bende iğne kullanıyorum suyu iyi dedi bana sende başka bı kaç Dr a daha gorunebilirsin bazen daha bilgili Dr lar değişebiliyor soyledikleri

Evet haklisin Canim bu yaotigi ilk degil genelde cevap vermiyor ama yanina gidnce ilgileniyor hal hatır soruyor ama ordan cikinca eskisi gibi ne ses var ne ilgi , esimde farkinsa ama cok doktor degismek iyi degil bunda kalcaz diyor degiscem ama her firsaatta istem3dgmi bilsin artik
evet iyi değil ama son zamanlarda iyi değil aslında. şuan hâla başında sayılabiliriz o yüzden sıkıntı olmaz. zaten 25ten sonra çoğu doktor kabul etmiyormus yeni geleni. bencede görüş, bazen gerçekten insan bişeyler duymaya ihtiyaç duyuyor, mesaja cevap vermemesi çokta ilgili olduğunu düşündürtmedi bana

evet iyi değil ama son zamanlarda iyi değil aslında. şuan hâla başında sayılabiliriz o yüzden sıkıntı olmaz. zaten 25ten sonra çoğu doktor kabul etmiyormus yeni geleni. bencede görüş, bazen gerçekten insan bişeyler duymaya ihtiyaç duyuyor, mesaja cevap vermemesi çokta ilgili olduğunu düşündürtmedi bana
Bak onu bilmiyordum 25 ten sonra ilgilenmediklerini bilmiyordum ben bir an evel başlayayım beynine sokayım istemedigmi😜

Back
X