2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bu arada herkes detaylı nereye gitcek hangi il doktor adı ve fiyatı yazabilirmi fikir olur belki illa perinotolog mu olması lazım araştırıyorum hala birde nekadar sürmesi lazım acaba ???

Bu arada herkes detaylı nereye gitcek hangi il doktor adı ve fiyatı yazabilirmi fikir olur belki illa perinotolog mu olması lazım araştırıyorum hala birde nekadar sürmesi lazım acaba ???
Bu saydada gulhiz karakasi onerdi bi arakads ben de ona randevu aldim 380 tl. Ankarada perinotolog degil galiba. Doktorumyn onerdigi bir doktor vardi o da degildi oyl3 olunca randevuyu aldim

hayırlısıyla güzel haber gelir inşallah 😊 adet tarihi geçti mi kan tahlili fln yaptırdınız mı
Merhabalar :) ben 15 aylık evliyim yaklaşık 10 aydır bebek istiyordum. Evliliğimin ilk 5 ayında aylık korunma iğnesi vuruldum ve iğneyi bıraktıktan sonra adetlerim düzensizleşti. Doktorum inofolic ve glifor verdi 7 ay kullandım adetim düzene binmedi ünsilin direncim felan normale binmişti pco hatasıyım daha sonra doktoru klomen+duphaston başladı 2 kere kullandım 2 tane yumurtam oluşuyordu 22 mm boyutunda ama çatlamıyordu 3. Klomene geçtiğimde duphaston +çatlatma iğnesi ovitrelle verdi 4 ocak günü iğnemi vurdum 26 saat sonra ilişki oldu bir gün ara verdik daha sonra gene oldu toplam 2 kere bugün iğneyi olalı 15. Gün ve adetime 2 gün var dün idrar testi yaptım pozitif çıktı inanamadım erken gebelik testi yaptım ondada pozitif bu sabah gene yaptığımda silik 2. Çizgi vardı aylardır kaç negatif ve kan testi negatif gören biri olarak çok şaşırdım inanamadım haliyle. Bugün acile gidip kasıklarımın ağrıdığını gebelikten şüphelendiğini ilaç içemediğim söyledim doktor hemen kan testi yaptı sonuç betahcg 89,95 yani hamileyim doktorum haftaya cuma tekrar kan vermemi istedi ona göre hareket edicez kızlar inancınızı yitirmeyin ben her ay inanarak yaptım ve başardım Allah isteyen herkese nasip etsin ❤️❤️

Hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza çok güzel duygular bunlar Allah tamamına erdirsin inşallah kucağınıza almayı nasip etsin

Benim bebeğimin suyu az daha önce yazmıştım böyle bi sorun yaşayan veya bilgisi olan var mı. Doktorum havuç suyu iç demişti içiyorum inşallah fayda eder ama ne bilim inşallah bi sıkıntı yoktur.. Oksapar kullanıyorum aynı zamanda

Benim bebeğimin suyu az daha önce yazmıştım böyle bi sorun yaşayan veya bilgisi olan var mı. Doktorum havuç suyu iç demişti içiyorum inşallah fayda eder ama ne bilim inşallah bi sıkıntı yoktur.. Oksapar kullanıyorum aynı zamanda
Benim arkadaşımında aynı sorun vardı suyu azdı ama sağlıklı doğum yaptı 6 aylık şuan bebeği moralini bozma bol bol sıvı tüket

Ben de bişey almadım bebeğime kızlar çünkü ilk bakan doktor %80 erkek demişti kayınvalidemler baya erkek kıyafetleri aldılar fln sonra kız dedi doktorlar ☺️ şuan tedirginim birkaç aydan sonra netleşince başlarım sanırım

geve hiç uyuyamadım kızlar.soluma yattığımda sanırım bir süre sonra bacağım çekiyor gibi oluyor.sanki tüm damarlar ağrıyor acıyor uyutmuyor. sırt üstü yatıyorum ya da sağa sonra vicdan azabından tekrar sola dönüyorum işkence gibi:) gece bacak sızlaması,çekmesi-nasıl tarif etsem bilemedim-yaşayan var mı
bende bende. o haftalarda bende de vardı üzerine bastığımda sanki iğneyle geziyomuşum gibi. şuan o ağrı yok.

Ben İst. Prof Dr cihat şen e gideceğim büyük ihtimal fiyatını bilmiyorum ama

geve hiç uyuyamadım kızlar.soluma yattığımda sanırım bir süre sonra bacağım çekiyor gibi oluyor.sanki tüm damarlar ağrıyor acıyor uyutmuyor. sırt üstü yatıyorum ya da sağa sonra vicdan azabından tekrar sola dönüyorum işkence gibi:) gece bacak sızlaması,çekmesi-nasıl tarif etsem bilemedim-yaşayan var mı
Ben sordum doktora canım 30. haftaya kadar yattığın yer önemli değil dedi. Bebek damarlara bası yapacak kadar büyük değil dedi

Back
X