- 5 Kasım 2019
- 1.059
- 1.395
- 53
- 37
Ben kıyafet hariç çoğu şeyi aldım, yatak araba vs .. indirimliydi kaçırmak istemedimKizlarr bebis icin alisveris yapaniniz oldumu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kıyafet hariç çoğu şeyi aldım, yatak araba vs .. indirimliydi kaçırmak istemedimKizlarr bebis icin alisveris yapaniniz oldumu![]()
Ay bendede bazen oluyor hareket etmeyince korkuyorum bişeyler yiyorum hemen ona hareket ediyor ama ☺
Etti etti sıpaCanım benimde bazen çok hareket ediyor bazen zayıf zayıf hissediyorum daha küçükler ya ondan galiba ben sırt üstü uzanınca daha çok hissediyorum.
benimde çok önemsemedi de sonra fitil vercem dedi benim çok akıntım oluyor ya uzuyor böyle resmen afedersin.
Ben de büyük seylerden basladım daha cpk. Bebek arabası hangisini aldın?Ben kıyafet hariç çoğu şeyi aldım, yatak araba vs .. indirimliydi kaçırmak istemedim![]()
Bende besigini almk istyrum istedigim besik indirimde bayaBen kıyafet hariç çoğu şeyi aldım, yatak araba vs .. indirimliydi kaçırmak istemedim![]()
Çok yol yürürsem ya da yorulursam hareket etmiyor o akşam çok. O da yoruluyor uyuyor sanırım ben ayaklarımı uzatınca hissediyorum genelde. Zaten geç hissettim ben. Son 1haftadır falan net hissediyorum.Bebiişini hissedenler, bugün benim bebiş çok az hareket etti ya. Çok hareket ettim anlamaıdm mı acaba diyorum. 10 etmiştir yine ama normalde çok hareket ediyor tırstım![]()
Demi az once eşimle konuştuk da yorulunca hissetmiyorum cok. Bazen kendimi bitkin hissedince uzanıyorum sürekli o zamanlar birde birşey yeyince maşallah guzel hareket ediyo. Ve ben karnımdan hareketini görüyorum o dokunup giderken falan.Çok yol yürürsem ya da yorulursam hareket etmiyor o akşam çok. O da yoruluyor uyuyor sanırım ben ayaklarımı uzatınca hissediyorum genelde. Zaten geç hissettim ben. Son 1haftadır falan net hissediyorum.
Bazen göbeğimi hoplatıyor ama artık.
Hngisnden aldin canim anne yanimiBeşik pierre cardinaldım süper sağlam. Bebek arabası araştırmasındayım
Bence iyi bende bu hafta içinde gideceğim Dr en son 16+1 de gittim 160 gr tahminen benim ki de o cıvardadır boyunu merak ediyorum amaBoyunu söylemedi ya ben de sormadım bir hafta sonra tekrar gidecem sorarım o zaman, kilosu iyi mi![]()
Evet ya boyuda aslında insan merak ediyor bi kağıt verdiler boyu hangisidir sen biliyor musun ordan bakayımBence iyi bende bu hafta içinde gideceğim Dr en son 16+1 de gittim 160 gr tahminen benim ki de o cıvardadır boyunu merak ediyorum ama![]()
Anne yanı beşiği mi normL beşik mi canım ? Ikı bedık almamız lazım gLıba demi ,anne yanı ve normal olmak uzere ? Bizd linkini atabılır musın marka modelı neBeşik pierre cardinaldım süper sağlam. Bebek arabası araştırmasındayım
Ya eskiden direk ölcüm oluyordu ya onu anlamıyordum ama şimdi bacak ve göbek cevresinin ortalaması alınıyor ya onu anlamıyorum kağıttan ama bana en son gittiğim de 14 cm demişti boyu uzun demişti. Bende uzun doğmuşum şimdi kısayımEvet ya boyuda aslında insan merak ediyor bi kağıt verdiler boyu hangisidir sen biliyor musun ordan bakayım
Doktor magnezyum verdi ban bunlar icinKızlar karın ve kasık ağırlarım oluyor ama duramayacak derecede değil normalde olurdu az az ama şimdi sıklaştı dediğim gibi rahatsız edecek kadar değil siz de de oluyor mu normal mi 19. Haftamdayım bu arada
Sağlıklı olsunlar da bakalım nasıl olacaklar ben de kısayım bana çekse kısa olacakYa eskiden direk ölcüm oluyordu ya onu anlamıyordum ama şimdi bacak ve göbek cevresinin ortalaması alınıyor ya onu anlamıyorum kağıttan ama bana en son gittiğim de 14 cm demişti boyu uzun demişti. Bende uzun doğmuşum şimdi kısayım![]()
Yorgun olunca geriliyor benim kız kafa bir yerde bacaklar bir yerde. Bir de birşey öğrenmiş ayaklarını karnıma dayıyor. Ultrasonda ayak tabanlarını gösterdi bize.Demi az once eşimle konuştuk da yorulunca hissetmiyorum cok. Bazen kendimi bitkin hissedince uzanıyorum sürekli o zamanlar birde birşey yeyince maşallah guzel hareket ediyo. Ve ben karnımdan hareketini görüyorum o dokunup giderken falan.Dün ilk kez farkettim. Cok guzel bi andı.
Yorgun olunca geriliyor benim kız kafa bir yerde bacaklar bir yerde. Bir de birşey öğrenmiş ayaklarını karnıma dayıyor. Ultrasonda ayak tabanlarını gösterdi bize.Demi az once eşimle konuştuk da yorulunca hissetmiyorum cok. Bazen kendimi bitkin hissedince uzanıyorum sürekli o zamanlar birde birşey yeyince maşallah guzel hareket ediyo. Ve ben karnımdan hareketini görüyorum o dokunup giderken falan.Dün ilk kez farkettim. Cok guzel bi andı.
Ay hiç alakası yokSağlıklı olsunlar da bakalım nasıl olacaklar ben de kısayım bana çekse kısa olacak![]()
Aynen sağlıklı olsunSağlıklı olsunlar da bakalım nasıl olacaklar ben de kısayım bana çekse kısa olacak![]()
genelde ayda bir çağırıyorlar canımKızlar ne kadar süreyle kontrole gidiyrosunuz? Ben şehir degistirdim de şimdiye dek olan süreçte de kendim gittim hep farklı farklı yere