2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
İnşallah canım bende inanıyorum Allah büyük sadece. Allah verebilir çaresini onu da biliyorum bol bol dua edip kuran okuyorum elimden gelen bu 🙏 ayrıntılı dan başka benden bı de fetal eko istediler pediatrist kardiyolog yapıyormuş sanirim bı 12 13 gün sonra yapılacak çok stresli bı dönem hayirlisiyla bı atlatalim da başka bişey istemiyorum 🙃
Aynen canım bol dua edip güzel düşünelim inşallah bu fetal eko ne oluyormuş nasıl oluyormuş canm

Çok geçmiş olsun gripte yüksek ateş yaşadın mı virüs ilacı kullandın mı canım? Benim de kızım influenza geçirdi bana da geçti diye çok korkuyorum bugün boğazım çok fena acımaya başladı ve öksürüyorum inşallah gribe çevirmez şu an için ateşim yok :KK43:
Ben domuz gribi atlatmıştım çok şükür üstüne bu tuz biber oldu sen de bi an önce atlatırsın umarım geçmiş olsun

Evet canım bende duyuyorum ama şans işte diyorum bende böyle hamilelik geçirsem doğururum arka arkaya benim arkadaşlarım var ikisi arka arkaya doğurdu ama gör testleri bile adam akıllı yaptırmadilar ne kusma ne bisi cok rahat geçirdiler bizde şans yok valla hep bir telaş şüphe araştırma acaba iyi mi iyi olcakmi normal boyle olmamiz napalim ben artik biraktim arastirmiyorum allaha emanet herkes birsey diyor herkes bisi yazıyor keyfini tadını çıkar sende elinden geldiğince🥰😊
hic sitres yapmayin kizlar ilk gebeligimde yasadiklarim okadar zor seylerdiki gebe kaldim ilk aylar bas donmesi mide bulantisi derken gebelik alerjisi oldum heryerim kip kirmizi benek benek oldu o gecti apandistim patliyordu hastanede yattim sukur ameliyatsiz atlattim o bitti kramplar basladi uykudan aglayarak uyaniyordum bu arada plesantam rahim agzindaydi ve kanama ve erken dogum riskim vardi son iki ay gebelik alerjisi katlanarak artti kasinmadan duramiyordum tahliller hastanede yatmalar kortizon igneleri derken 37 haftada plesanta yuzunden sezeryan dogum yaptim tabi bitmedi dogumda belimden spinal takilirken omur iligimi zedelediler 1 hafta basimi kaldiramadim ayaga kaltigim anda basima korkunc bir agri saplaniyordu ama hepsi gecip gidiyor kizim 2 yasinda birdaha asla dogurmam diyordum ama 20 haftalik gebeyim hepsi unutulup gidiyormus evham yapip ne kendinizi ne bebeginizi strese sokmayin sayili gun geciyor bitiyor hepsi

Ay benimde öyle pit pit atıyor hatta geceleri çok tekme atıyor baya hareketliyiz bizde hareket olduğu zaman gerilme olur dedi doktor normal dedi yerleşene rahat pozisyon bulana kadar uyutmuyor beni şimdiden ayırt ediyorum artık tekmeleri de🤭🤣🤣

bizimki biraz erken basladi ama 😬 erkek diye belkide bilmiyorum. Sabit dururken geriye dogru otururken fln hissediyorum bende pit pit atiyor 😀♥️

hic sitres yapmayin kizlar ilk gebeligimde yasadiklarim okadar zor seylerdiki gebe kaldim ilk aylar bas donmesi mide bulantisi derken gebelik alerjisi oldum heryerim kip kirmizi benek benek oldu o gecti apandistim patliyordu hastanede yattim sukur ameliyatsiz atlattim o bitti kramplar basladi uykudan aglayarak uyaniyordum bu arada plesantam rahim agzindaydi ve kanama ve erken dogum riskim vardi son iki ay gebelik alerjisi katlanarak artti kasinmadan duramiyordum tahliller hastanede yatmalar kortizon igneleri derken 37 haftada plesanta yuzunden sezeryan dogum yaptim tabi bitmedi dogumda belimden spinal takilirken omur iligimi zedelediler 1 hafta basimi kaldiramadim ayaga kaltigim anda basima korkunc bir agri saplaniyordu ama hepsi gecip gidiyor kizim 2 yasinda birdaha asla dogurmam diyordum ama 20 haftalik gebeyim hepsi unutulup gidiyormus evham yapip ne kendinizi ne bebeginizi strese sokmayin sayili gun geciyor bitiyor hepsi
Bencede bende öyle diyorum zaten gelip geçicek ay keşke yapmasaydım diyeceksiniz diyorum korkunun ecele faydası yok tabiki biraz da keyfini tadını çıkarmak lazım zaten herkesin gebeliği doğumu çocuğu farklı oluyor boşuna diyorum hiç okumayın zaten her ay gidiyoruz muayene oluyoruz birşey olsa doktor söyler ne yapman gerektiğini boşuna stres yapıyoruz belki gerek yok valla ilk zamanlar vardı şuan keyfini çıkarmaya çalışıyorum hissetmeye de basladim çok mutluyum ben mutlu olursam oda olur çünkü onu düşünüyorum beni mutsuz eden durum ve insanlardan da uzak duruyorum 🙏🤭😊

bizimki biraz erken basladi ama 😬 erkek diye belkide bilmiyorum. Sabit dururken geriye dogru otururken fln hissediyorum bende pit pit atiyor 😀
Bende 18 falandı hissetmeye başladığımda valla net olarak 16da kız dedi iki gün önce gittim erkek dedi kısmet artık herhalde erkek doğrusu baya kuvvetli yani belli ediyor kendini ay yerim🤭😊🥰

Bencede bende öyle diyorum zaten gelip geçicek ay keşke yapmasaydım diyeceksiniz diyorum korkunun ecele faydası yok tabiki biraz da keyfini tadını çıkarmak lazım zaten herkesin gebeliği doğumu çocuğu farklı oluyor boşuna diyorum hiç okumayın zaten her ay gidiyoruz muayene oluyoruz birşey olsa doktor söyler ne yapman gerektiğini boşuna stres yapıyoruz belki gerek yok valla ilk zamanlar vardı şuan keyfini çıkarmaya çalışıyorum hissetmeye de basladim çok mutluyum ben mutlu olursam oda olur çünkü onu düşünüyorum beni mutsuz eden durum ve insanlardan da uzak duruyorum 🙏🤭😊
kötüyü düşününce kötü seni birakmiyor her anın tadini cikarmak lazim gecen zaman geri gelmiyor insan ilk gebelikte tadini cikarmayida bilmiyor ilk bebek buyurken tadini cikarip buyutmeyide hep bir acelesi oluyor once hemen dogsa istiyoruz sonra hemen 40 i ciksa sonra disi ciksa emeklese yuruse konussa derken bir bakiyoruz kocaman olmus bebekliginden birsey anlamadan hep telaşla gecmis bende oyle oldu en azindan bu sefer hemen dogsunda istemiyorum biliyorum son aylar daha zor ve gecmek bilmeyecek doguncada buyusun istemeyecegim 😂 yavas yavas buyusun doyalim o bebek hallerine 😍

kötüyü düşününce kötü seni birakmiyor her anın tadini cikarmak lazim gecen zaman geri gelmiyor insan ilk gebelikte tadini cikarmayida bilmiyor ilk bebek buyurken tadini cikarip buyutmeyide hep bir acelesi oluyor once hemen dogsa istiyoruz sonra hemen 40 i ciksa sonra disi ciksa emeklese yuruse konussa derken bir bakiyoruz kocaman olmus bebekliginden birsey anlamadan hep telaşla gecmis bende oyle oldu en azindan bu sefer hemen dogsunda istemiyorum biliyorum son aylar daha zor ve gecmek bilmeyecek doguncada buyusun istemeyecegim 😂 yavas yavas buyusun doyalim o bebek hallerine 😍
Gerçekten öyle oluyormuş biz nekadar desekte zaman kavramı kalmadı ki bence artık gün demeden hafta ay bitiyor hiç birşey anlamıyorsun sene olmuş zaten zaman akıp gidiyor..
Benim ilk ama çok şükür keyfini çıkarmaya başladım ilk 3 ay kusmalardan sonra ilaçla duruyorum ama olsun çok özel anlar günler yaşıyoruz anılar biriktircez daha çok da hoşuma gidiyor bu halim allah kokusunuda almayı hepimize nasip etsin 🙏🥰🤰🏻

Evet canım bende duyuyorum ama şans işte diyorum bende böyle hamilelik geçirsem doğururum arka arkaya benim arkadaşlarım var ikisi arka arkaya doğurdu ama gör testleri bile adam akıllı yaptırmadilar ne kusma ne bisi cok rahat geçirdiler bizde şans yok valla hep bir telaş şüphe araştırma acaba iyi mi iyi olcakmi normal boyle olmamiz napalim ben artik biraktim arastirmiyorum allaha emanet herkes birsey diyor herkes bisi yazıyor keyfini tadını çıkar sende elinden geldiğince🥰😊
Bence burdakı herkes cok sanslı .hıc hamıle kalamayan var.. hamılelıkte zorluklar onlara vız gelır ,olumlu düşünmrk lazım hep ve tadını cıkarmak lazım agrıların kusmaların bile

Kızlar ya bu kadar evham pimpiriklik bende mi var bir tek siz nasıl içinizi rahat tuta biliyorsunuz ben böyle ne yapıcam bilmiyorum ya :KK43:
valla bende de bir evham başladı 10 günden beri. acaba rahim ağzı uzunluğum iyi mi, bu akıntı değilde bebeğin suyu olabilir mi, acaba hala kalbi atıyo mu? gün içinde sürekli bunları düşünüyorum
ben hareket etmedi mi hemen başlıyorum evhama. suyum geldimi diye kontrol etmeler bende de var. kontrole hala 10 gün var dayanmak öyle zor ki :)

Back
X