2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Mesela hıckımseyıde takmıyorum nasıl bır huyum var bılmem ama 🙈🤭 Biri bisey desın bısey yapsın sorsun hıc takmıyorum umrumda olmuyor bal oğluşum aşkım hahaha diye guluyorum 😄 Gercı bana laf yetıstırecek kaynana gorumce yok herkes benı ıyı tanır. Kımseyle kıyaslayamaz. 😝 Dısardakılerede takılmayın içinizden sarkı soyleyın umursamayın tınlamam bıle ben. Boşverın kızlar. 😉

üzülme çok alınca da çok büyümüş diyorlar:KK70: ortası yok
Hep birşey diyorlar edepsizler yaa 🤣 ben ilk hamile kaldığımda herkes şaşırmıştı düşünmüyordum çünkü ev alınca diyordum evi aldım 3 gün sonra hamile kaldım tek seferde. Millet şey diyor olmuyordu herhalde ondan düşünmüyorum diyordun yazık. 🙄 Bazısı da düşünüyorum demedin kaza ile mi oldu. Daha o dönem başladılar. Kusura bakmasınlar onlara ben korunmasız sevişiyoruz demeden oldu napayım 😬😅

Normaldır canım merak etme anı anına uymaz. Ben mesela hala hareketlerı net hıssetmıyorum arada sol gogus altı pıt pıt atıyor gıbı oluyor. Sonra duruyor. Burda herkes kadar net hıssetmıyorum ben sanırım. ☺️
Ama şükür hiç kötü düşünmuyorum. Obur cuma kontrolumuz var zaten inşallah hersey yolundadır. 🙏
İnşallah canım ya. Yine vuruyor da az asagılara vuruyor normalde göbek üstlerine cıkmıştı. Ben dışardan izliyorum bile. ☺️
dün ben de çok korktum hareket etmedi diye ama bugün eski formunda.sanırıım onlar da yoruluyor:)
Anne balım ya . Yormam daha ben paşamı. Yürümem napim ☺️
Bak ben senden 20 gün ileriyim yaklaşık 3 hafta ben senin vaktinde hiç hissetmemiştim 🤣 öyle düşün. Daha 200 gram falandır çok ufak his için.
Ben 4 haftadır hissediyorum diyorum kimse inanmıyor 🙈☺️

Mesela hıckımseyıde takmıyorum nasıl bır huyum var bılmem ama 🙈🤭 Biri bisey desın bısey yapsın sorsun hıc takmıyorum umrumda olmuyor bal oğluşum aşkım hahaha diye guluyorum 😄 Gercı bana laf yetıstırecek kaynana gorumce yok herkes benı ıyı tanır. Kımseyle kıyaslayamaz. 😝 Dısardakılerede takılmayın içinizden sarkı soyleyın umursamayın tınlamam bıle ben. Boşverın kızlar. 😉
İçinizden şarkı soyleyine cok güldüm. ☺️

İçinizden şarkı soyleyine cok güldüm. ☺
Napıyım tatlım. Bız evlendık 1 yıl oldu ılk 3 ay ıstemedık derken hadı olsun dedık 3ay sonra, eee bebek varmı yapsanızda sevsek vs vs. Valla evlılıgım yenı oturuyor 1 yılı gecmeden dogumam dedım.Neyse olmuyor vs dr gıttım kımsedende saklamam hee pko varmış dedım dr buda engel degıl dedı dedım. Olucagı vwrsa olur artık ıstıyoruz dedım bunlar yok bel sarılıyormuş yok yakı yapıltırılıyormuş.Ben gıtmem dedım eşimde duymasın kızar dedım. Bunlar durmadı ogullarına da dedı oda işi yok dedı oyle seylere de gerek yok dedı olacagiı varsa olur olmuyorsa da karısmayın dedı.
Hatta regl duzensızlıgım oluyordu mevsım gecıslerınde yıne oldu dr gıttım tarlusal verdı ıstersen klomen kullanalım dedi regl olunca gel dedı. Regl oldum gıtmedım dr içimden gelmedı. Derken obur ay geldı cattı regl olamıyorum tarlusal yazdırayım bari gıdeyım dedım dr a. Baktık tahlil ıstedı fılan bıde yumurta kıstin oluşmuş dedı Maasallah bana dedım dr a bıde gordukku 2haftalık hamıleyım. 🥰🥰 Bıgun olur ya dıyordum bunada tum dırdır edenler onu bunu onerenler sahıt olacak dıyordum oldu kendılıgınden şükür. 💙🙏 Hıc cocugum olmaz dıye bıkere bıle sıkıntı etmedim. Ohh ıyı yapmışım. Valla Allah bılır gerısı hikaye.

Napıyım tatlım. Bız evlendık 1 yıl oldu ılk 3 ay ıstemedık derken hadı olsun dedık 3ay sonra, eee bebek varmı yapsanızda sevsek vs vs. Valla evlılıgım yenı oturuyor 1 yılı gecmeden dogumam dedım.Neyse olmuyor vs dr gıttım kımsedende saklamam hee pko varmış dedım dr buda engel degıl dedı dedım. Olucagı vwrsa olur artık ıstıyoruz dedım bunlar yok bel sarılıyormuş yok yakı yapıltırılıyormuş.Ben gıtmem dedım eşimde duymasın kızar dedım. Bunlar durmadı ogullarına da dedı oda işi yok dedı oyle seylere de gerek yok dedı olacagiı varsa olur olmuyorsa da karısmayın dedı.
Hatta regl duzensızlıgım oluyordu mevsım gecıslerınde yıne oldu dr gıttım tarlusal verdı ıstersen klomen kullanalım dedi regl olunca gel dedı. Regl oldum gıtmedım dr içimden gelmedı. Derken obur ay geldı cattı regl olamıyorum tarlusal yazdırayım bari gıdeyım dedım dr a. Baktık tahlil ıstedı fılan bıde yumurta kıstin oluşmuş dedı Maasallah bana dedım dr a bıde gordukku 2haftalık hamıleyım. 🥰🥰 Bıgun olur ya dıyordum bunada tum dırdır edenler onu bunu onerenler sahıt olacak dıyordum oldu kendılıgınden şükür. 💙🙏 Hıc cocugum olmaz dıye bıkere bıle sıkıntı etmedim. Ohh ıyı yapmışım. Valla Allah bılır gerısı hikaye.
Bence de oh iyi yapmışsın. Bizimde 2 sene sonra oldu. Biraz ben sıkıntı yaptım sadece eşim hep rahattı olacak dedi. Klomen kullandım doktor yumurtan çatlamamış kistw dönüşmüş dedi. Lanet olsun dedim daha bu hastaneye adım atmam. Sonraki aya hamile kalmışım. Nasip olacak ya işte. Eş cok onemli. Benim de eşim kimseye konuşturmazdı. Biri sorarsa sakın uzulme olur elbet bizim acelemiz yok keyfimiz yerinde de derdi. 💕Canım kocam ☺️ arada bi nefret geliyo bu donemde bak şu an sevesim geldi 🤣

detayli icin doktorun seni yonlendiriyor canim ragyolog veya perinatolog cekiyor eger bir sorun yoksa gebelikte doktor seni radyologa eger sorun gorup incelenmesini isterse perinatolojiye yonlendiriyor . ben gulhiz karatasa gidecegim ilk gebeligimde de ona gitmistim . birde ali ipek ismini cok duyuyorum oda ankarada baya meshur sanirim
Kızlar Ankara da detaylı için önereceğiniz doktor var mı?

Kızlar şimdi gidip sağlık ocağında testler yaptırabiliyor muyuz?gerek var mı sizce?

Aynen ya benimde hiç yok karnım azıcık belli bile değil. Gidip gelip nasıl 19 haftalık 🙄 o zaman bebek gelişmemiş deyip duruyorlar sinir oluyorum. Doktorum herşey normal bebekte gayet iyi demesine rağmen sinir oluyorum. Hiç kilo almadım daha sen niye beslenmiyorsun falan ay ay herkesin yapısı farklı bir bilseler
Hiç takılma öyle konuşanlara bence agzi olan konuşuyor bu konuda. Birde çok kilo almak sağlıklı değil zaten ben de bu hafta almaya başladım kilo, önemli olan bebeğin gelişimi ve senin değerlerin normalse insanları umursama derim.

Merhaba canım seninle konuşmuştuk detaylı için ege üniversitesin de sadece 5-6 haftalıktan itibaren randevu veriyorlarmış sen nerede yaptırıcaksın?
En baştan takipli olmak mı gerekiyormuş yani? ben ilk gebeliğimde baştan beri orada takip edildiğim için bilmiyordum canım. Bu gebeliğimde yine egeden Perinatolog bir prof a gidiyorum özel muayenehanesine. Detaylıyı da yine kendisi yapacak.

Back
X