- 7 Temmuz 2019
- 2.217
- 1.434
- 83
- 28
Canım sende mi İzmir desinDediğim takımlar genelde çıtçıtlı badi ve şort seklindeler yazın iyi gider bence . Izmirin yazı malum çok kafama takılıyor bu konu :/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sende mi İzmir desinDediğim takımlar genelde çıtçıtlı badi ve şort seklindeler yazın iyi gider bence . Izmirin yazı malum çok kafama takılıyor bu konu :/
Eveeet :)Canım sende mi İzmir desin
Ya beni aramadılar 20+3 oldum bugün ben gidim diyorum sen kaçsın ?Bencede boş verin artık kalp kırmaya hiç gerek yok herkes istediğini konuşabilir ama seviyeli bi şekilde benim fikrim bu artık konuşmamız gereken şeyleri konuşalım bence mesela tetanoz aşısı oldum az önce sizler ne zaman oluyorsunuz?
Beni henüz cagirmadilar 20. Haftayı bekliyorum :)Bencede boş verin artık kalp kırmaya hiç gerek yok herkes istediğini konuşabilir ama seviyeli bi şekilde benim fikrim bu artık konuşmamız gereken şeyleri konuşalım bence mesela tetanoz aşısı oldum az önce sizler ne zaman oluyorsunuz?
Genelde zibin alıyorum ben bikac tane de soğuk olursa diye takım varyazılanları şimdi okudum şoktayım cidden konu nerelere gelmiş. negatiflikten ben de nefret ediyorum bende okuyup çıkıyorum artık nadir cevap veriyorum. doktora sorulması gereken seylerin burada sorulması saçma geliyor. hepimiz bekliyoruz zor dayanıyoruz her kontrolü sabırla bekliyoruz, hepimizin eli yüreğinde kötü bir şey olcaksa zaten olacak ama bunu sürekli burada paylaşmak çok saçma. aldıklarımızdan bahsetmek lazım tecrübelerden bahsetmek lazım.Dorothyy ne güzel yazmışsın her kelimende aydınlandım mesela. ayrıntılıyı merakla bekliyorum çünkü. bize bunlar lazım.
mesela ne giydireceğim bilmiyorum bebişe. sadece zıbın yeterli mi sıcak olacak ya?
Yiğenim martta doğdu yaşadıkları yer karasal iklim onlar kalın aldılar. Benim yaşadığım yer çok sıcak kısa kollu zıbın ile ince battaniye fazlaca alacağım gibi duruyor.yazılanları şimdi okudum şoktayım cidden konu nerelere gelmiş. negatiflikten ben de nefret ediyorum bende okuyup çıkıyorum artık nadir cevap veriyorum. doktora sorulması gereken seylerin burada sorulması saçma geliyor. hepimiz bekliyoruz zor dayanıyoruz her kontrolü sabırla bekliyoruz, hepimizin eli yüreğinde kötü bir şey olcaksa zaten olacak ama bunu sürekli burada paylaşmak çok saçma. aldıklarımızdan bahsetmek lazım tecrübelerden bahsetmek lazım.Dorothyy ne güzel yazmışsın her kelimende aydınlandım mesela. ayrıntılıyı merakla bekliyorum çünkü. bize bunlar lazım.
mesela ne giydireceğim bilmiyorum bebişe. sadece zıbın yeterli mi sıcak olacak ya?
valla ben genelde askılı almaya çalıştım, mutlaka üstüne bişey giydirmemiz gerekicekmis öyle dediler.Neler olmuş burda yaa
Konuyu değiştiriyorum madem:
Haziran bebelerine ne giydirelim diye uzuun uzun inceledim ve carter's diye bi markanın takımlarını kesfettim. Henüz kurcalamayan varsa çok tatlışlar bi bakın derim :)
ben 18+3 te yaptırdım. 18-20 arası diyorlar zaten.Bencede boş verin artık kalp kırmaya hiç gerek yok herkes istediğini konuşabilir ama seviyeli bi şekilde benim fikrim bu artık konuşmamız gereken şeyleri konuşalım bence mesela tetanoz aşısı oldum az önce sizler ne zaman oluyorsunuz?
Trendyoldan falan indirim kovaliyorum ben onun için 3lu takımları oluyo mağazalardan daha ucuz oluyo :)valla ben genelde askılı almaya çalıştım, mutlaka üstüne bişey giydirmemiz gerekicekmis öyle dediler.
carters bana biraz pahalı geldi. e bebek ve soobeden aldım genellikle![]()
Bende baktım arkadaşın dediği markaya modeli falan çok hoş ama bana da pahalı geldi. 300 lira civarında hastane çıkışları. Civilde 120 130 civarında çok tatlı şeyler var. Böyle şeyleri yazmak en güzeli arkadaş yazdı mesela hemen girip baktım markaya.valla ben genelde askılı almaya çalıştım, mutlaka üstüne bişey giydirmemiz gerekicekmis öyle dediler.
carters bana biraz pahalı geldi. e bebek ve soobeden aldım genellikle ☺
Ya benim geçti o zaman size göre 20+3 oldum bugunben 18+3 te yaptırdım. 18-20 arası diyorlar zaten.
Evet işte insanın aklını kurcalayan şey bebis ilk doğduğunda cilt altı yağ dokusu tam oluşmadığı için yine de usuyebiliyormuş. Sıkıntı ilk 2-3 hafta zaten :) kafa karıştırıyor..bir de tulumlar çok lazım oluyomuş bu Arada geçen mayısta doğum yapan arkadaşım mayısın sonunda bebeğini kısa kol giydirmeye başlamıştı ve geçen de de instada arşive baktım nisan da dondurma yemeye başlamışımMayıs feci sıcakmış bu senede öyle olursa çokta kalın şeylerin alınmaması gerektiğini düşünüyorum Temmuz’da kısa kola başlarlar heralde yanlışmıyım ?
Bence sen ara aile hekimini bi unutmuş olmasınlarYa benim geçti o zaman size göre 20+3 oldum bugun
Bi de eda baby hastane çıkışları dikkatimi çekti. O da 230 TL civarında ama kumaşı çok güzeldi :/ hediye alacaklara çıtlatılabilirBende baktım arkadaşın dediği markaya modeli falan çok hoş ama bana da pahalı geldi. 300 lira civarında hastane çıkışları. Civilde 120 130 civarında çok tatlı şeyler var. Böyle şeyleri yazmak en güzeli arkadaş yazdı mesela hemen girip baktım markaya.