2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bencede boş verin artık kalp kırmaya hiç gerek yok herkes istediğini konuşabilir ama seviyeli bi şekilde benim fikrim bu artık konuşmamız gereken şeyleri konuşalım bence mesela tetanoz aşısı oldum az önce sizler ne zaman oluyorsunuz?
Ya beni aramadılar 20+3 oldum bugün ben gidim diyorum sen kaçsın ?

Bencede boş verin artık kalp kırmaya hiç gerek yok herkes istediğini konuşabilir ama seviyeli bi şekilde benim fikrim bu artık konuşmamız gereken şeyleri konuşalım bence mesela tetanoz aşısı oldum az önce sizler ne zaman oluyorsunuz?
Beni henüz cagirmadilar 20. Haftayı bekliyorum :)

yazılanları şimdi okudum şoktayım cidden konu nerelere gelmiş. negatiflikten ben de nefret ediyorum bende okuyup çıkıyorum artık nadir cevap veriyorum. doktora sorulması gereken seylerin burada sorulması saçma geliyor. hepimiz bekliyoruz zor dayanıyoruz her kontrolü sabırla bekliyoruz, hepimizin eli yüreğinde kötü bir şey olcaksa zaten olacak ama bunu sürekli burada paylaşmak çok saçma. aldıklarımızdan bahsetmek lazım tecrübelerden bahsetmek lazım.Dorothyy ne güzel yazmışsın her kelimende aydınlandım mesela. ayrıntılıyı merakla bekliyorum çünkü. bize bunlar lazım.
mesela ne giydireceğim bilmiyorum bebişe. sadece zıbın yeterli mi sıcak olacak ya?

yazılanları şimdi okudum şoktayım cidden konu nerelere gelmiş. negatiflikten ben de nefret ediyorum bende okuyup çıkıyorum artık nadir cevap veriyorum. doktora sorulması gereken seylerin burada sorulması saçma geliyor. hepimiz bekliyoruz zor dayanıyoruz her kontrolü sabırla bekliyoruz, hepimizin eli yüreğinde kötü bir şey olcaksa zaten olacak ama bunu sürekli burada paylaşmak çok saçma. aldıklarımızdan bahsetmek lazım tecrübelerden bahsetmek lazım.Dorothyy ne güzel yazmışsın her kelimende aydınlandım mesela. ayrıntılıyı merakla bekliyorum çünkü. bize bunlar lazım.
mesela ne giydireceğim bilmiyorum bebişe. sadece zıbın yeterli mi sıcak olacak ya?
Genelde zibin alıyorum ben bikac tane de soğuk olursa diye takım var

tekrar yazma gereği hissettim ☺️
burada çoğu arkadaşın bizimle aynı fikirde olduğunu görüyorum. özelden de buradan da yazanlar oldu zaten. evet tartışmamız ileri boyutlara taşındı ama bunda arkadaşların da kışkırtması olduğunu göz ardı etmeyelim lütfen. konumuzla hiçbir alakası yokken ben 3 üniversite mezunuyum diye karşıdaki kişi ezmeye çalışıldı. insanları iğneleyip iğneleyip bana mal dedi diyemezsiniz sonuçta herkesin bi sınırı var. ben Y Yeoshhshwgw adına özür diliyorum, kendisi de banlandı ve biz whatsapptan konuşmaya devam ediyoruz.
konumuza dönecek olursak, tekrar edeyim; biz kimseye olumsuz bişey konuşulmasın, sadece beşik konuşalım demedik. parmakla gösterdiklerimiz hariç kimse buraya yazmasın da demedik ki, bu zaten kimsenin haddine değil. sadece birbirimizin ince noktalarını bilmediğimiz için, hangi konudan hangi insanın endişeleceğini bilemeyiz, bundan bahsettik. sadece daha özenli konuşursak, hepimiz için daha faydalı bir başlık olur burası.
tartışma için, verdiğimiz rahatsızlık icin özür dileriz. çoğu kişi bizimle aynı fikirde olduğuna göre konunun burada kapanmasını temenni ederim.

Yiğenim martta doğdu yaşadıkları yer karasal iklim onlar kalın aldılar. Benim yaşadığım yer çok sıcak kısa kollu zıbın ile ince battaniye fazlaca alacağım gibi duruyor.

Ben 2-3 gündür girmiyordum bi gerilere gideyim okuym dedim ama çok mesaj vardı tam hakim değilim konuya fakat bişeyler bağdaştırdım bence kalp kırmaya gerek yok bende hormonların etkisi olduğunu düşünüyorum çok uzatmaya gerek yok gerçi gidenler olmuş sanırım yani gidecek kadar neler yaşandı ? ben burda olmaktan zevk alıyodum arada girsemde , umarım gerçekten birbirimize faydalı olan konularımıza geri döneriz..

Neler olmuş burda yaa 😱
Konuyu değiştiriyorum madem:
Haziran bebelerine ne giydirelim diye uzuun uzun inceledim ve carter's diye bi markanın takımlarını kesfettim. Henüz kurcalamayan varsa çok tatlışlar bi bakın derim :)
valla ben genelde askılı almaya çalıştım, mutlaka üstüne bişey giydirmemiz gerekicekmis öyle dediler.
carters bana biraz pahalı geldi. e bebek ve soobeden aldım genellikle ☺️

Bu arada bu haftasonu bebisi görmeye gittim Dr a. Rahim duvarına ayaklarini dayamış adimliyordu daha 18 haftalık :D Dr biraz büyüdüğünde bunu yaparsa doguruyorum sanabilirsin haberin olsun dedi. Çok ağrı yapıyormuş öyle olunca yandık :D

ben 18+3 te yaptırdım. 18-20 arası diyorlar zaten.

valla ben genelde askılı almaya çalıştım, mutlaka üstüne bişey giydirmemiz gerekicekmis öyle dediler.
carters bana biraz pahalı geldi. e bebek ve soobeden aldım genellikle ☺
Bende baktım arkadaşın dediği markaya modeli falan çok hoş ama bana da pahalı geldi. 300 lira civarında hastane çıkışları. Civilde 120 130 civarında çok tatlı şeyler var. Böyle şeyleri yazmak en güzeli arkadaş yazdı mesela hemen girip baktım markaya.

bir de tulumlar çok lazım oluyomuş bu Arada geçen mayısta doğum yapan arkadaşım mayısın sonunda bebeğini kısa kol giydirmeye başlamıştı ve geçen de de instada arşive baktım nisan da dondurma yemeye başlamışım😂😂 Mayıs feci sıcakmış bu senede öyle olursa çokta kalın şeylerin alınmaması gerektiğini düşünüyorum Temmuz’da kısa kola başlarlar heralde yanlışmıyım ?

bir de tulumlar çok lazım oluyomuş bu Arada geçen mayısta doğum yapan arkadaşım mayısın sonunda bebeğini kısa kol giydirmeye başlamıştı ve geçen de de instada arşive baktım nisan da dondurma yemeye başlamışım😂😂 Mayıs feci sıcakmış bu senede öyle olursa çokta kalın şeylerin alınmaması gerektiğini düşünüyorum Temmuz’da kısa kola başlarlar heralde yanlışmıyım ?
Evet işte insanın aklını kurcalayan şey bebis ilk doğduğunda cilt altı yağ dokusu tam oluşmadığı için yine de usuyebiliyormuş. Sıkıntı ilk 2-3 hafta zaten :) kafa karıştırıyor..

Bende baktım arkadaşın dediği markaya modeli falan çok hoş ama bana da pahalı geldi. 300 lira civarında hastane çıkışları. Civilde 120 130 civarında çok tatlı şeyler var. Böyle şeyleri yazmak en güzeli arkadaş yazdı mesela hemen girip baktım markaya.
Bi de eda baby hastane çıkışları dikkatimi çekti. O da 230 TL civarında ama kumaşı çok güzeldi :/ hediye alacaklara çıtlatılabilir :D

Back
X