- 17 Eylül 2010
- 4.901
- 5.092
- 358
Ben kızımda 3 beşik aldım, ilk sepet beşik aldım görünüş güzeldi ama kullanışı rahat olmadi. Daha sonra ikeadan bir beşik aldım kızım 4 yaşında hala onda yatıyor tabi boyu tam oluyor, 3 yasa kadar çok ideal, çok kullanışlı oldu. 1 tarafıni açıp kendi yatağımin yanına yerleştirdim. Iki farklı yükseklik ayarı vardı. Birde salonda gün içinde kullanmak için elektrikli beşik aldım, onunda çok faydasını gordum. Park yatak sadece tatillerde kullandım boyut olarak daha büyüktü ama yükseklik ayarı var mi bilmiyorum. Çünkü bebeği mesela uyuyorken içine koymak zor oluyordu baya aşağıda kalıyor. Birde hediye bir hamak gelmişti ama onu kullanamadım o daha çok sallamak için ise yarıyordu:)Kızlar selam :) Beşik konusu konuşuldu sanki ama ben bir şey sormak istiyorum. Öyle aşırı bütçe ayırmak istemiyorum şimdiden. İlerde Kendi odasını gönlünce kendi zevkine göre dizeriz diye düşünüyorum ama şu aşamada bir park yatak bir de anne yanı için bir şey almak istiyorum bir yandan da 2 tane yatağı olmasını istemiyorum. Şu babynestler anne yanı olarak kullanılıyor diyorlar ama siz ne düşünüyorsunuz ? Eğer o şekilde rahat kullanılırsa babynest de alırım salonda falan onun içinde durur gece de benim yanımda yatar bir süre... Bilemiyorum işte kafam çok karışık, karar veremiyorum bir türlü. Yoksa sadece park yatak alıp konuyu kapatsam mı :)) Tecrübesizlik çok zor :))