2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ben ilk hamileliğimde toplam 10 kg almıştım. Şimdi ise 10 kgyu geçtim bile. Sonumu pek hoş görmüyorum 🙈 aslında abartı porsiyonlarımda yoktur. Ama canım isteyince, karnım acıkınca durdurmuyorum kendimi hiç. Benim kanamalarım yeni bitti. Çok hareketsiz kaldım. Sanırım o yüzden kilo aldım.
Bende hareketsiz kaldigim icin böyle kilo aldim ve aciktigim.zaman durduramiyorum bende kendimi elimde degl

Ozeldemi doğum yapmayi düşünüyosun Devlettemi bide sezeryan mi normal mi düşünüyorsun.
Ben özelde doğum yapmayı düşünüyorum, devlete hiç gitmedim zaten. Eğer bir sorun olmazsa normal doğum istiyorum ama riskli gebe olduğum için sezeryanda olabilir, daha sonra karar verilecek sanırım.

Ben ilk hamileliğimde toplam 10 kg almıştım. Şimdi ise 10 kgyu geçtim bile. Sonumu pek hoş görmüyorum 🙈 aslında abartı porsiyonlarımda yoktur. Ama canım isteyince, karnım acıkınca durdurmuyorum kendimi hiç. Benim kanamalarım yeni bitti. Çok hareketsiz kaldım. Sanırım o yüzden kilo aldım.
Bende iştahım kadar yemiyorum, genellikle doymadan kalkıyorum ama genelde yattığım için sanırım bende kilo alıyorum. Tüm hayatım boyunca kilo sorunum olduğu için yine veririm diyorum napalim 😊

Ben de bu yönde gidiyordum da son 1 haftadır ellerdeki uyuşma huylandirdi beni, aldığım kilo mu yoksa ödem mi (ödemi gebelik zehirlenmesi açısından takip etmek önemli çünkü) ayirt edebilmek için kilo alışımı azaltmaya karar verdim. Yediklerimi kontrol ediyorum artık :)
Yumruk yaptığın zaman sızı varsa, ve hissederek yumruk yapamıyorsan ödem vardır. Benim ilk hamileliğimde son ay olmuştu. Şuan evet karıncalanma oluyo ama üzerine yattığımda, dolaşımı kesicek bi hareket yaptığımda. Tuzlu şeyleri mümkün olduğunca azalt. Yediğin peynirde zeytinde bile dikkat et. Allah yardımcımız olsun. Sağ salim inşallah

Kızlar selam ,yazın hangı gunes kremını kullancaksınız hamıleylen yuzunuze kollarınıza? Sebamed bebekler için olan 50 faktor bugun ebebekte ındırımde,onu alıp kendımıze kullansak olurmukı ,heralde daha az zararsızdır?

Kızlar selam ,yazın hangı gunes kremını kullancaksınız hamıleylen yuzunuze kollarınıza? Sebamed bebekler için olan 50 faktor bugun ebebekte ındırımde,onu alıp kendımıze kullansak olurmukı ,heralde daha az zararsızdır?
Merhaba ben bioderma kullanmıştım yine onu kullanıyorum yaz kış

Ben özelde doğum yapmayı düşünüyorum, devlete hiç gitmedim zaten. Eğer bir sorun olmazsa normal doğum istiyorum ama riskli gebe olduğum için sezeryanda olabilir, daha sonra karar verilecek sanırım.
Anladim canim normal en iyisi bende normal diyorum ama bakalim hayırlısı

Kizlar doktorunuz vitaminlerinizi artırdimi ben regenesis ve maltofer i kullanıyordum zaten ek olarak da Decavit , Magvital ve monovit D3 verdi. Decavit ve magtivali bir gün arayla kullan dedi sadece. Size verdimi merak ettim

Back
X