2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar birkaçgundır dişlerım cok agrımaya basladı,2 tanesi curumek uzre😕 hamılelıkte bişey yaptıramıyoruz demi dişle ılgılı.cekcekmıyız bu agrıları
Kadin dogum doktorun izin veriyorsa yapiliyor. Dis işlemleri için en uygun zaman 2.trisemester yani simdi o yüzden mutlaka bir doktoruna danış, aylarca ağrı çekme 😉

Benim de hamileligimin ilk tahlillerinde 106 cikti. Yukleme yapmak istemiyorum ama napcam bilmiyorum. Bu hafta ellerim ayaklarim cok sisti. Sekerden mi bilemedim. Kilo da almadim 2 kilo bile almamisim ama bu sislik nedir anlamadim
Benimde ellerim ayaklarim sismis odemden diye tahmin ediyorum biraz tuzu azaltmam lazım

Bi kere olcturdum 100 çıkmıştı, doktor daha sonra takio edelim dedi, 1 hafta günde 6 defa yemeklerde önce ve 1 saat sonra ölçtüm, not ettim doktora gosterdim. Iyi cikti hepsi ama yinede yemek olarak mümkün olduğunca uzak durmak gerekiyor ama ben az da olsa yiyorum görünce 🙈😊
Benimde yüksek cikiyor arada malesef bende tutamiyorum kendimi ben seker yukleme yapmicam aclik tokluk yapicam

Eklentiler

• 22BCE3C0-502B-4305-9010-3890FA8CB312.webp
    22BCE3C0-502B-4305-9010-3890FA8CB312.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 48
Yükleme yapmamak daha büyük risk aslında doktorların çoğu öneriyor, ben yaptırmayı dusunuyorum
Ben yaptırdım ve yüksek çıktı doktorumla görüşmeyi bekliyorum. zor da geçmedi 75 ilk yaptırdım ilk içmeden kan aldılar sonra içtikten bir saat sonra aldılar sonra bir saat sonra tekrar . İki saat sonrası yüksek çıktı diyet vericek sanırım. Doktorunuzu dinleyin derim. Tabi yine herkesin kendi kararı 🥰

Ben yaptırdım ve yüksek çıktı doktorumla görüşmeyi bekliyorum. zor da geçmedi 75 ilk yaptırdım ilk içmeden kan aldılar sonra içtikten bir saat sonra aldılar sonra bir saat sonra tekrar . İki saat sonrası yüksek çıktı diyet vericek sanırım. Doktorunuzu dinleyin derim. Tabi yine herkesin kendi kararı 🥰
Bende daha önceki gebeligimde 75 lik yaptırmıştım, yüksek cikmadi çok şükür. Bundada evde kendim baktım şuan kadar doktor takip et dedi, tabi zamanı gelince yine yaparım 😉

Şeker yuklemesı toplamda kac saat suruyor,tam gun mu ızın almalıyız
Bazı doktorlar 50 lik yapıyor o zaman 1 saat yetiyor ac karina içmeden kan alınıyor, birde içtikten 1 saat sonra ama 75lik yapılacaksa 1 saat daha gerekiyor toplamada en az 2 saat orda bekliyorsun. Öğlene kadar izin alsan yada çalışma saatine gore 3 saat filan yeterli olur büyük ihtimal

Back
X