Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
26 cm. Evet buyume atakları daha sonra oluyor. Mesela benim kızım 35.haftalıkken 2.410 gr di. 4-5 hafta daha dursaydi buyuk ihtimal 4 kg civari doğardi :)) ama dogduktan sonra ilk 40 gün 1.5 kg aldı arayı kapatmış oldu :)Boyu kaçtı canım ,asıl son ay onemlı galıba kılo alması acısından.bu haftalarda hepsi ortalamada gıdıyor,son ay bellı edıyor bıraz dogum kılosunu sanırım
Evet uzun süre aynı pozisyon önerilmiyor, biraz fazla ara verip yürümek gerekir. Onun dışında eğer riskli bir durum yoksa doktorlar bir problem görmüyor.Kizlar 23 haftalik olduk cok şükür. Yolculuk yapmada bi problem olurmu acaba. Normalde 1 aylik iken yapmistim ama simdi 6.aya girdik ya doktoruma soramadim annem dedi ödem olur sadece arada gez yürü dedi
Ben almayı düşünüyorum çünkü evde 3 tane spor sırt çantası var onları kullanırımKizlar anne bebek cantasi aldiniz mi? Cantalara normalde de cok duskunum ve hala tam begenemiyorum bakim cantasiniJokerde kraft in cantalari guzel gibi ama biraz daha bekleyeyim diyorum.
Ben de oyle yapim dedim ama cepleri cok olmadigindan kullanisli olmaz dediler. Bi daha dusuneyim o haldeBen almayı düşünüyorum çünkü evde 3 tane spor sırt çantası var onları kullanırım
Ben zaten doğudayım öyle gezme tozma olmuyor malum aylarca kar kış soğuk o yüzden ihtiyacım olmaz ama senin gezmeye müsaitse şehrin alabilirsinBen de oyle yapim dedim ama cepleri cok olmadigindan kullanisli olmaz dediler. Bi daha dusuneyim o halde![]()
Benim de aslinda ailelerden uzak oldugumuz icin esimle cikip geri geliyoruz. Cok mantikli valla soyledigin ben de almayayim. TesekkurlerBen zaten doğudayım öyle gezme tozma olmuyor malum aylarca kar kış soğuk o yüzden ihtiyacım olmaz ama senin gezmeye müsaitse şehrin alabilirsin
Rica ederimBenim de aslinda ailelerden uzak oldugumuz icin esimle cikip geri geliyoruz. Cok mantikli valla soyledigin ben de almayayim. Tesekkurler![]()
Maşallah kuzucuğaTeyzoşlar bugün kontrole gittik 27 cm 460 gr ız :) sadece yine başımın belası idrar enfeksiyonu çıktı . Bu enfeksiyon yüzünden erken dogurmasam iyi :/
Geçen detaylı için perinataloga gittiğimde enfeksiyonu sordum, her enfeksiyon zararlı değildir dedi ama yinede belli olmaz, en önemlisi ateş yapan enfeksiyonmus. En iyisi tabiki hiç olmaması ama idrar enfeksiyonu çok sık karşılaşılan bişey. Mutlaka bol su icilmeli.Teyzoşlar bugün kontrole gittik 27 cm 460 gr ız :) sadece yine başımın belası idrar enfeksiyonu çıktı . Bu enfeksiyon yüzünden erken dogurmasam iyi :/
Nerden anlıyor canım enfeksıyonu? Kan tahlili mi?Teyzoşlar bugün kontrole gittik 27 cm 460 gr ız :) sadece yine başımın belası idrar enfeksiyonu çıktı . Bu enfeksiyon yüzünden erken dogurmasam iyi :/
İdrar tahlili canımNerden anlıyor canım enfeksıyonu? Kan tahlili mi?
Bana hiç idrar tahlılı yapılmadı canım ,enfeksıyondan şüphelendıgınde mı yapıyor ki , bir belırtı var mıydı enfeksıyonla ılgılı . Akıntı fln mı oluyorİdrar tahlili canım
Belirti olmadan da ilk kontrollerde yapılır aslında, idrarda protein olup olmadığına bakmak ve son dönemlerde gebelik zehirlenmesinde ayirt etmek için falan... bende idrarda hafif yanma, sık idrara çıkma oluyor sadeceBana hiç idrar tahlılı yapılmadı canım ,enfeksıyondan şüphelendıgınde mı yapıyor ki , bir belırtı var mıydı enfeksıyonla ılgılı . Akıntı fln mı oluyor
Allah korusun canim deme öyle bende de enfeksiyon var ben sebamentin genital bölge temizleyicisini aldim iyi geldi baya sende al istersenTeyzoşlar bugün kontrole gittik 27 cm 460 gr ız :) sadece yine başımın belası idrar enfeksiyonu çıktı . Bu enfeksiyon yüzünden erken dogurmasam iyi :/
Acil şifalar canımBelirti olmadan da ilk kontrollerde yapılır aslında, idrarda protein olup olmadığına bakmak ve son dönemlerde gebelik zehirlenmesinde ayirt etmek için falan... bende idrarda hafif yanma, sık idrara çıkma oluyor sadece
benim kizim 2.5 yasinda hic almadim bebek bakim cantasi onceleri hic bir modeli begenemedim sonra ihtiyac duymadim sirt cantasida gayet yeterli oluyor simdi 2. olacak yine almayi dusunmuyorumBen de oyle yapim dedim ama cepleri cok olmadigindan kullanisli olmaz dediler. Bi daha dusuneyim o halde![]()
Çok şükür.Kızlar selam bizim bugün detaylımız vardı herşey yolunda çok şükür ☺ İlk renkli fotomuzu da aldık çok güzel resmen aşk![]()