2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ben ikeadan almıştım, beyaz sade olan modeli çok kullanisli oldu bizim için uzun süre kullandı kızım :)
ikeadaki de çok rahat demişler yorumlarda, kolay temizlenmesi hafifliği vs ile ama hem 6 aylıkken arkaya doğru hafif yatırılarak kullanılamaması hem de hafifliği nedeniyle düşer mi acaba endişesi ve bir de ayaklar sarkıyormuş galiba çocuk rahat edemeyebiliyormuş vs diye ikilemde kaldım ben de :/

Kızlar selam. Bugün hamileliğimde ilk defa bayıldım. Hiç bişeyim yoktu. Allahtan oturuyordum. Birden soğuk sıcak karışık bi rehavet bastı ve yaklaşık 2 dk baygın kalmışım. Çok şükür yalnız değildim. Biraz kuvvetsiz yemiştim kahvaltımı ondan sanırım

Kızlar selam. Bugün hamileliğimde ilk defa bayıldım. Hiç bişeyim yoktu. Allahtan oturuyordum. Birden soğuk sıcak karışık bi rehavet bastı ve yaklaşık 2 dk baygın kalmışım. Çok şükür yalnız değildim. Biraz kuvvetsiz yemiştim kahvaltımı ondan sanırım
Aa gecmis olsun. Hamilelik cok degisik bir surec ya ne zaman nolcak bilmiyoruz malesef

ikeadaki de çok rahat demişler yorumlarda, kolay temizlenmesi hafifliği vs ile ama hem 6 aylıkken arkaya doğru hafif yatırılarak kullanılamaması hem de hafifliği nedeniyle düşer mi acaba endişesi ve bir de ayaklar sarkıyormuş galiba çocuk rahat edemeyebiliyormuş vs diye ikilemde kaldım ben de :/
Ayakların sarkmasını hic düşünmedim kızımda hic rahatsiz olmadi 3 yaşına kadar kullandı nerdeyse içine sigana kadar :) hicbir tehlike yaşamadık çok şükür. Yemek tablasida istersen çıkabiliyor direk masada da yemek yiyebiliyor. yengem kraftin di galiba bi modelini almıştı şarkı calan, yatak gibi yatip sallanıyordu ama kızı ondan düşmüştü ve alttan cok kolay çıkıyordu. Onlara bakınca benimki çok kullanisli geldi ama tabi herkesin kendi tercihi :)

Banada oyle bi anda sıcak basması oluyor ve göz kararması oluyor arada ayaktayken oldu özellikle. Geçmiş olsun dikkatli olmak lazım herzaman

Çok geçmiş olsun tansiyonunda düşmüş olabilir.

2 hafta önce bende de oldu

ben şimdi e bebekte baya indirim varken alsam mı diye düşünüyorum da :) ne zaman kullanmaya başladın faydası oldu mu ve önerdiğin ya da dikkat edilmesi gereken bir konu var mı ?
Valla canım indirim varsa al derim ben çok anlamam çünkü kendim araştırıp almadım ablamın kızlarınındı 😊o yüzden yardımcı olamayacam varsa bilen arkadaşlar söylesin

Kızlar sizede oluyor mu ?
Hiç karnım acıkmıyor yemesem dururum öyle zaten üstümde tüm kış atamadığım bi grip var
Doktor bebeğin kilo.boyu uyumlu sorun yok diyor ama insanda ki bu yoğun iştahsızlık düşündürüyor.
Bazen de nefesim çok daralıyor.
Bu 2. Gebeligim oglumda hiç böyle değildim

Kızlar selam. Az önce oğlum ağlama krizine girdi bi türlü sakinleştiremedim. Elimde kazak vardı fırlattım çok mu korktu bilmiyorum ama çok vicdan yaptım 😔 hamilelik tahammülsüzlükleridir umarım.
Burada bi arkadaş yazmıştı ona demiştim eşime ve oğluma tahammülüm yerinde demiştim yanılmışım sanırım. sinirlerim bozuldu çok üzgünüm

Kızlar bebek arabası için araştırma yapan var mı?
Canım bizzat kullanıyorum kraft kabin aldım çok memnunum hem pratik hem 5 kilo oğlum kucağımda elimde araba 5 kat çıkıyodum vakti zamanında şimdi kızımda da kullanıcam kısmetse. Tavsiye edip alan arkadaşımda çok memnun

Canım bizzat kullanıyorum kraft kabin aldım çok memnunum hem pratik hem 5 kilo oğlum kucağımda elimde araba 5 kat çıkıyodum vakti zamanında şimdi kızımda da kullanıcam kısmetse. Tavsiye edip alan arkadaşımda çok memnun
Tam ismi neydi modelin? Ben arayınca cok sey cıktı da :)
Doğumdan itibaren miydi ve kaç yaşa kadar kullandınız?

Back
X