- 5 Kasım 2019
- 1.059
- 1.395
- 53
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelenler normal ilk satis fiyat etiketi ile geliyor genelde ama ben çok markaya gore lcw yi daha çok beğeniyorum. Defacto kotondan da aldığım oldu, h&m den de bazı ürünleri iyi cikmadi mesela lcw nerdeyse sorunsuz diyebilirim.Benim boğazım hiç durmuyor ki çok yiyorum ya hep ondan diyorum internette lcv nerdeyse bazen yarı fiyatına oluyor gelenlerin etiketleri daha yüksek fiyat oluyor
Yeterki sağlıklı olsun zamanında olsun kilo hic önemli değil sağlıkla gelirler inşallahMasallah bebisler baya buyumus :) Benimki minnak olacakmış teyzoşları 23+4teyiz 550 gr ız, gerçi ilk zamanlar 1 hafta geç döllenme demişlerdi ama büyümesi düzenli gidiyor neyse ki . Doktorumuz iri bi bebek olmaz dedi kuzuma :)
Sen şuana kadar kaç kilo aldınTeşekkürler teyzesişeker falan çıkmasında inşAllah bakalım
Benim de 24. Haftada 700 gr demişti doktor önden gidiyor dedi senin de maşallah canımMrb kizlar Dr dan geldik çok şükür herşey yolunda kızım gayet sağlıklı elhamdülillahkafasındaki o iki tane koca koca kistler kaybolmuş çok şükür hiç kalmammis
23 +1im bugün ama ölçümler 24+2 dedi 680 Gr olmuş sanırım biraz toplu olacak aldığım 10 kilo ona da yarıyor
E bebekde zibinlar indirimdeydi 5 al 4 öde zıbın aldim küvet filesi anne bakım çantası muslin örtü çorap falan bikac biseyler aldım rabbim sağ salim doğurup giydirmeyi nasip etsin inşallah ❤![]()
Nedeni neydi peki erken doğumların?Yeterki sağlıklı olsun zamanında olsun kilo hic önemli değil sağlıkla gelirler inşallahbenim 2 erken dogumum olduğu icin biraz tedirginim o yuzden kilosu iyi olsun diye içimden geciyor tabi ama yinede hayırlısını Rabbim bilir
![]()
Gözün Aydın canım bişey olmaz inşallah Allah’a emanetlerKızlar acile geldim,ultrasondan da baktı kalp atımını da dınledı,şok sukur sıkıntı yokmus,çok stres yapmıstım ,içim rahatladı ,Allahım onları bıze bagıslasın![]()
Ben 5 yada 6 kilo aldım diye düşünüyorum çünkü hamilelikten önceki kilomu tam hatırlayamıyorum.Sen şuana kadar kaç kilo aldın
Sağlıklı olsunlar da gerisi gelir inşAllah kızlar anne baba yapısından da kilo boy fark edermiş galiba.Ben ayrıntılı ultrasona girdiğim de oradaki uzman bana şey demişti 30 haftaya kadar haftada ortalama 100 gr gibi kilo alır çocuklar 30 haftadan sonra genelde bebeğin iriliğinden yada zayıflığından bahsetmek daha doğru olur dedi
Genel olarak hep kanamalı geçti ıkiside, kızımda 28.haftada su sızıntı olarak gelmeye başladı,35.haftada doğdu, ikinci gebelikte yine kanama vardı 19.hafta da bi anda suyun hepsi geldi ve onu kaybettim. Şimdi kanamam yok çok şükür ama yine riskli gebeyim ve çok agrım var, hep yatıyorumNedeni neydi peki erken doğumların?
Çok geçmiş olsunGenel olarak hep kanamalı geçti ıkiside, kızımda 28.haftada su sızıntı olarak gelmeye başladı,35.haftada doğdu, ikinci gebelikte yine kanama vardı 19.hafta da bi anda suyun hepsi geldi ve onu kaybettim. Şimdi kanamam yok çok şükür ama yine riskli gebeyim ve çok agrım var, hep yatıyorum
Canım nasıl ağrıların oluyo benimde genel olarak ağrılı geçiyo doktora gidiyorum idrar tahlili yağıyo ultrason la bakıyo bişey çıkmıyo çok şükür.Genel olarak hep kanamalı geçti ıkiside, kızımda 28.haftada su sızıntı olarak gelmeye başladı,35.haftada doğdu, ikinci gebelikte yine kanama vardı 19.hafta da bi anda suyun hepsi geldi ve onu kaybettim. Şimdi kanamam yok çok şükür ama yine riskli gebeyim ve çok agrım var, hep yatıyorum
Teşekkürler, Amin cümlemizin inşallahÇok geçmiş olsunAllahım bu defa sağlıkla versin kucağınıza bebeğinizi ..
Bende de şuan sadece yürürken oluyor özellikle sağ kasıkta daha çok bi baskı bi ağrı hissediyorum yürümede zorlanıyorum ama yatınca her hangi bir bisey yok. Daha önce vajinal enfeksiyon yasadim onda yanma gibi acı ağrı oluyordu kasıklarda ve yatınca geçmiyordu, ondan ayırıyorum az çokCanım nasıl ağrıların oluyo benimde genel olarak ağrılı geçiyo doktora gidiyorum idrar tahlili yağıyo ultrason la bakıyo bişey çıkmıyo çok şükür.
Anladım bazen hemen geçiyor benim bazen bi kaç gün sürüyor doktor fitil verdi ama 78 lira dedi eczanede almadım muayene etmeden direk verdi birde.Bende de şuan sadece yürürken oluyor özellikle sağ kasıkta daha çok bi baskı bi ağrı hissediyorum yürümede zorlanıyorum ama yatınca her hangi bir bisey yok. Daha önce vajinal enfeksiyon yasadim onda yanma gibi acı ağrı oluyordu kasıklarda ve yatınca geçmiyordu, ondan ayırıyorum az çok
Ağrı icin endol diye bir fitil vermişti daha once doktor rahatlatıyordu, ödenen ilaçlardan olması lazim. Benimde bi kac gun suruyor sonra geçiyor, yatarken yok ayakta var.Anladım bazen hemen geçiyor benim bazen bi kaç gün sürüyor doktor fitil verdi ama 78 lira dedi eczanede almadım muayene etmeden direk verdi birde.
Bana sordu akıntın var mı diye çünkü her gittiğimde çok akıntım var diyordum. Artık ilaç kullanabilirsin o da MaşAllah öyle bir ilaç yazmış ki ödenmiyor bu.Ağrı icin endol diye bir fitil vermişti daha once doktor rahatlatıyordu, ödenen ilaçlardan olması lazim. Benimde bi kac gun suruyor sonra geçiyor, yatarken yok ayakta var.