2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
kızlar şimdiye kadar saçını sarıya boyatan ya da boyatacak olan var mı doktorlarınız ne diyor ?? beni bunalıma soktu bu saçlar... dipler 5-6 parmak siyah altlar sarı sinir oluyorum :mad: benim doktorum organik boyayla boyayabilirsin dedi ama sarı da açma şart organik olmaz offff bir de sizden fikir alayım dedim..

Ben su da içsem yanıyo ya bana da pek fayda etmedi sütte bi 10-15 dk iyi geliyo sonra yanmaya devam ediyor.
Evet hayattan sogutuyor bu yanma olayi. Doktor bana mide ilaci verdi aslinda ama kullanmadim henuz. Tursu falan yeme bu ara. Gerci sadece yemekle alakali oldugunu dusunmuyorum bi anda basliyor

Evet hayattan sogutuyor bu yanma olayi. Doktor bana mide ilaci verdi aslinda ama kullanmadim henuz. Tursu falan yeme bu ara. Gerci sadece yemekle alakali oldugunu dusunmuyorum bi anda basliyor
Evet çünkü ne yesem yanıyo bencede yemekle alakası yok.Bende bu rennie kullanmadım bayadır ama bugün artık dayanamadım ama pek bi faydası olmadı.

Kızlar yeni bişey öğrendim 😀 28. Haftada kan uyuşmazlığı testi yapılıyormuş bilen varsa aydınlatabilir mi ?

Kızlar yeni bişey öğrendim 😀 28. Haftada kan uyuşmazlığı testi yapılıyormuş bilen varsa aydınlatabilir mi ?
Merhaba, evet ben bugün 27+4’ te iğnemi oldum hatta :) eşimin kan grubu pozitif ben negatifim. 16. Haftalarda benden kan alındı, bebeğin kanına bakıldı. Bebek pozitif çıktı yani babasından almış kanını. Bebek de negatif olsa iğne olmayacaktım ama bebekle kan gruplarımız farklı olduğu için bebeğe karşı vücudum antikor üretmesin diye 28.haftada kalçadan bir iğne yapılıyor. Sonra bebek doğunca da bir iğne daha yapılıyor, açılan damar yolundan vereceklermiş o dozu.
Ama türkiye de sanırım bebeğin kan grubuna bakılmasa da anne ve babada uyuşmazlık varsa 28. Haftada iğne yapılıyormuş. Bebek doğunca kan grubuna bakıp anneyle farklıysa anneye ikinci doz da yapılıyormuş, diğer türlüyse ikinci dozu yapmıyorlarmış.

kizlar seker yuklemesi yaptinzmi ben yaptim yüksek çıktı yükleme yapmadim ac karnina ve tok karnına kan verdim.

Kızlar meraba oje soran bir arkadas vardı ,hamılelıkte onerılen oje ve ojecıkarıcı genelde bu,ben arastırmıstım bunu kullanıyorum bilginize,biraz tuzlu ama😕

Eklentiler

• E4C5246D-B23F-4B21-93FF-63298EA02F73.webp
    E4C5246D-B23F-4B21-93FF-63298EA02F73.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 30
Back
X