2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
İstanbulda hizmet hastanesinde yaptıracağım ikili test bu kadar pahalıysa kim bilir detaylı ne kadardır teşwkürler cevaplarınız için 12+3 te cinsiyet öğreniniz var mı detaylı da acaba söylerler mi ?
Benim detayli 600tlydi, diğerleri icin özel sigortam vardı o yüzden parasını bilmiyorum ama gecen sene ikili teste 480 tl vermiştim, hastanesine gore değişiyor

devlette yaptırdım ayrıntılıyo cokda güzel herseyi bana anlata anlata gstererek hatta cok özel yakaladıgı bazı anları resmini çekti bi oglanmış kesin öğrendik:)) nası sizin bebişler çok kıpır kıpır tekme ve devamlı hareketlerini hissediyorum::

devlette yaptırdım ayrıntılıyo cokda güzel herseyi bana anlata anlata gstererek hatta cok özel yakaladıgı bazı anları resmini çekti bi oglanmış kesin öğrendik:)) nası sizin bebişler çok kıpır kıpır tekme ve devamlı hareketlerini hissediyorum::
Bende 12+3 te cinsiyeti öğrenir miyim merakı var tabi sağlıklı olsunda önceliğimiz o 🙏☺️

Ben nerdeyse her ay vajinal muayene oluyorun bazen ayda 2 deFa olduguda oldu. Eger doktor bir risk faktörü görürse yada karından belli olmayan bişey olursa yada akıntı vs bisey varsa vajinal muayene mutlaka yapıyor doktor, gayet normal bir şey aslında
Ayda 2 kez mi 😶 hangi durumda gerek oluyor vajinal muayeneye bizim dr da mı sıkıntı var 🤔

Ayda 2 kez mi 😶 hangi durumda gerek oluyor vajinal muayeneye bizim dr da mı sıkıntı var 🤔
Ben riskli gebeyim daha once 2 erken dogumum var, o yüzden arada kontrol ediyor rahim ağzı nasıl, kısalma var mi yada inceliği nasil diye, bir de akintim olmuştu o zamanda baktı enfeksiyon vardı daha oyle arada bakiyor yani, bazen her hafta gidiyorum ben. Eger hic bir sıkıntılı yada riskli bir durum yoksa son haftalara kadar bakmıyorlar genelde

Bende genelde kipir kipir hissediyorum ama sabah öğlen pek hareketli olmuyor, gece kuşu olucak gibi :)

Ben oldum malesef Prof ilk zamanlarda iki kez Altan muayene etti . 12 . Haftaya kadar normal dendi sonra da hiçbirşekilde iZin vermedim ben de merakımdan sizlere soruyorum . Detaylıya girenler beni bilgilendirsin die yazdım hiç alttan muayene olanınız varmı die merak ettim ben ilk kez gideceğim nette de baktım vajinal muayene gerektiğinde oluyormuş yazıyordu .gidenlere sormak istedim
Merhaba ben 24 ncü haftamdayım alttan muayene olmadım. Detaylı nırmal ultrason gibi bakılıyor tek tek değerlere bakıyorlar. Senin durumun farklı olabilir yanlış antibiyotik kullanımı demişsin umarım sıkıntı yoktur geçmiş olsun

İstanbulda hizmet hastanesinde yaptıracağım ikili test bu kadar pahalıysa kim bilir detaylı ne kadardır teşwkürler cevaplarınız için 12+3 te cinsiyet öğreniniz var mı detaylı da acaba söylerler mi ?
Ben ilk doğumumu hizmette yaptım işletmesi memoriala geçmiş ve çok çok memnun kaldım ☺️ Normal doğumdu belki bunda da hizmeti seçicem ya da bahçelievler memorial

Back
X