• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar karnım o kadar büyüdü ki ya gerçekten çok zorlanıyorum hele ayağa kalktığımda o kadar baskı oluyor ki aşağıda çok zor. Bir de gıcık tutarsa öksürük gelirse Allah'ım çok fena 🙈 nefes almak yemek yemek gerçekten çok zor 😔 sağ salim kavuşalım kuzulara inşallah ya kızımda çok rahatmışım doğacağı gün sabahtan kontrole öğleden sonra tahlil göstermeye hep yürüyerek gitmiştim. Şimdi mümkün değil 😔
Allah yardimcin olsun canim az kaldi biraz daha sabır 🙏🥰

Hanımlar benim ellerimin ici deli gibi kaşınıyor böyle abartmıyorum ısırsam öyle geçer kaşıntı normal mu bu ya da benim gibi olan var mi

Korona, doğum ve lohusalık düşüncesi kabusum oldu. Ya 2. Dalga dedikleri şey gelirse diye. Uykularım kaçıyo.

Hanımlar benim ellerimin ici deli gibi kaşınıyor böyle abartmıyorum ısırsam öyle geçer kaşıntı normal mu bu ya da benim gibi olan var mi
Kaşıntı çok önemli bence normal bir kaşıntı da olabilir ama karaciğer enzimleri ile ilgili ise sorun oluyor arkadasım sezaryene alınmıştı. 37+6 da kaşıntı başlamıştı bir değeri yükselmişti. İnşallah kötü bişey yoktur tabi senin sadece ellerinin içi kaşınıyorsa.

Kaşıntı çok önemli bence normal bir kaşıntı da olabilir ama karaciğer enzimleri ile ilgili ise sorun oluyor arkadasım sezaryene alınmıştı. 37+6 da kaşıntı başlamıştı bir değeri yükselmişti. İnşallah kötü bişey yoktur tabi senin sadece ellerinin içi kaşınıyorsa.
2 gecedir var ellerim ve ayak tabanım bugün 10da randevum var soracağım eş geçilmez umarım..

Back
X