- 12 Temmuz 2019
- 247
- 192
- 18
- 32
İlki daha güzel çünkü ne yasayacagını bilmiyorsun ama ikincide basına gelecekleri biliyorsun bazen aklıma geliyo gececek inş diyorumRabbim kolay gecirtsin mecburen cikacak bu bebekleryasayip gorcez insaAllah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlki daha güzel çünkü ne yasayacagını bilmiyorsun ama ikincide basına gelecekleri biliyorsun bazen aklıma geliyo gececek inş diyorumRabbim kolay gecirtsin mecburen cikacak bu bebekleryasayip gorcez insaAllah
Zaten benim korktuğum nokta acı duymak daha önce bende muayene oldum acıdığı için korkuyorum sıkıntı bu sadece bide bazı abartı duyumlar insanı daha çok korkutuyor bu güzel yazın için sağol canımElini bileğine kadar sokmuyo elbette. Abartı değil sadece o çatalda bacak açıpta birinin kontrolüne bırakmak tedirgin ediyo. Ben daha önceki doğumda da, doğumdan sonrada spiral taktırdığımda, vajinal ultrasonla kontrol yaptırdığımda hep şunu düşündüm; bu kişi doktor. Bu iş için okul okumuş. Yıllarını vermiş. Ve hergün bu organın nicesine şahit olmaktan artık onu görmüyor ve işini yapıyor. Bende bu aşamaya kadar geldim ve bunu yaptırmalıyım. Diye kendi kendimi motive etmeye Çalışıyorum. Sende sana iyi gelecek sözleri bul. Kendini en iyi sen tanırsın![]()
Gözün aydın canım güle güle büyüt inşAllah bebişini ❤Herkese çok teşekkür ederim. Çok ama çok zor bi doğum oldu 9 cm hatta 10 cm açılmaya rağmen sadece başı indi. Her doğum kişiye özeldir korkmayın sakın. Sezaryenle kavuştuk güzel de emiyor çokk şükür darısı tüm bekleyenlere![]()
Artık iyice yardıma muhtaç hale geldim Yattigim yerden kalkmak işkence halini aldı,..Bende çok oluyor
Kizlar gunaydin
Bende de aşırı derecede çatı agrisi oluyor
Bide bu iki gundur acayip derecede sırt agrim var carsamba gunu gidicem doktora daha erkene randevuda bulamadim ama hic enerjim yok bu iki gundur nedenini anlamadim ama yemek yapmaya bile gücum olmuyor sizlerde de oluyor mu dogum mu baslicak anlamadim gecen kontrolde asagi inmis demisti doktor
Saglikla ve rahatlikla kucagina alirsin insaAllahmerhaba hanımlar bayadir giremedim bende haber vermek istedim benim sezeryan gunum.belli oldu 4 haziranda 38+2 de sezeryan olacagim ilk dogumum.sezeryan oldugu icin buda sezeryan olacak
Benim de açlık 99 1. Saat 180 2. Saat 151 çıkmıştı ama şimdiye kadar suyu ile ilgili bişey demediler hicDr dan geldim kizlar şeker sonuclarim yüksek malesef açlık 117 1 saat tokluk 190 2. Saat ise 220 Dr şu an için bebegin suyu fazla etkilenmiş görünüyor hemen diyete başlattı diyetisyen e gittim bakalım başladım salı tekrar çağırdı düşmezse insülin baslicak şu an açlık tokluk olcucem .
Kasilmalarin çok oluyor muydu sertlesmenBenim de açlık 99 1. Saat 180 2. Saat 151 çıkmıştı ama şimdiye kadar suyu ile ilgili bişey demediler hic
Geçmiş olsun canım. Sen 24-28 hafta arası şeker taraması yaptırmış mıydın pekiDr dan geldim kizlar şeker sonuclarim yüksek malesef açlık 117 1 saat tokluk 190 2. Saat ise 220 Dr şu an için bebegin suyu fazla etkilenmiş görünüyor hemen diyete başlattı diyetisyen e gittim bakalım başladım salı tekrar çağırdı düşmezse insülin baslicak şu an açlık tokluk olcucem .
Tüh yaDr dan geldim kizlar şeker sonuclarim yüksek malesef açlık 117 1 saat tokluk 190 2. Saat ise 220 Dr şu an için bebegin suyu fazla etkilenmiş görünüyor hemen diyete başlattı diyetisyen e gittim bakalım başladım salı tekrar çağırdı düşmezse insülin baslicak şu an açlık tokluk olcucem .
Suyu fazla diye istedi zaten bu hafta şeker yüklemeyi kilolu bı de o yuzdenmisBenim de açlık 99 1. Saat 180 2. Saat 151 çıkmıştı ama şimdiye kadar suyu ile ilgili bişey demediler hic
Sağol canım hayırlısı olsun inşallah düzene sokabilirim
Malesef yaptirmamisdim canım sagolGeçmiş olsun canım. Sen 24-28 hafta arası şeker taraması yaptırmış mıydın peki
Evet çok fazla oluyorKasilmalarin çok oluyor muydu sertlesmen
Doktor normal demisti agri icin asagi inmis 40 haftayi beklemez demistiArtık iyice yardıma muhtaç hale geldim Yattigim yerden kalkmak işkence halini aldı,..
Bende bundan şikayetçiyim Bunun bir çözümü var mı.. Doya doya yürümek istiyorum Yataktan kimseye bağlı olmadan rahatça kalkabilmek istiyorum Yaa ne kadar zor .. Kanala girdiği için mi oluyormuş Çatı agrisi
Tesadüf sekerimi olcunce öğrendim canım ama sağlık ocağında her kan tahlilinde normal çıkıyordu galiba sonradan çıktıTüh yasonradan mı olmuş yoksa hepmi vardıki
son 1 ay canım neyseki inşallah diyetle düzene girer gerek kalmaz insüline filanTesadüf sekerimi olcunce öğrendim canım ama sağlık ocağında her kan tahlilinde normal çıkıyordu galiba sonradan çıktı