• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Merhaba anneler, uzun zamandır buraya yazmıyordum mayıs sonu annesi olmayı beklerken kızım 1 haziranı seçti ve dün sabah itibariyle kollarımda çok şükür. Benim hasretim bitti. Darısı tüm bekleyenlerin başına. Herkesin doğumu benimki kadar kolay olsun inşallah.
Gözün aydın canım darısı biz bekleyenlere 🙏

MaşAllah canım gözün aydın nasıl geceyi normal mi oldu
CAnım 31 inde hastaneye gittim 1 haziran sabaha karşı kızım kollarımdaydı çok şükür. Evet normal doğum ve gayet kolay geçti hiç gözünüzü korkutmayın. Doğum bittiğinde izin verseler yürüyerek eve bile giderdim kucağımda bebişle. Sonrası çok rahat.

Kizlar sabah bende Dr gittim malesef insülin başladık 36. Haftada şekerim düzenli değil diye. Kendi Dr gittim o da dikkat et dedi iki hafta sonra ya çağırdı bu adam beni hep geç çağırıyor hep de bişey çıkıyor sonra ben iki haftaya dogururum dedim sakin doğurma dedi . Napim geleceği varsa içimde mi tutim zorla 😂 bakalım iki hafta durabilecegiz mi hergun yürüyüş diyor Dr bana da ama yürümek işkence resmen nasıl olacak bilmem ..

Kızlar sanki sancım var ya nasıl bişey olduğunuda bilmiyorum gerçi ama normal değil o kesin , bugun çok yürüdüm ondan olabilir mi bayadır evdeydim çünkü
Dün bende yürüyerek sağlık ocağına gittim geldim ayağa kalkınca falan bütün akşam bı baskı oldu hem belimde h karnimda şuan iyiyim ama geçti

Kizlar sabah bende Dr gittim malesef insülin başladık 36. Haftada şekerim düzenli değil diye. Kendi Dr gittim o da dikkat et dedi iki hafta sonra ya çağırdı bu adam beni hep geç çağırıyor hep de bişey çıkıyor sonra ben iki haftaya dogururum dedim sakin doğurma dedi . Napim geleceği varsa içimde mi tutim zorla 😂 bakalım iki hafta durabilecegiz mi hergun yürüyüş diyor Dr bana da ama yürümek işkence resmen nasıl olacak bilmem ..
Demekki sen demeden hiç bakmayacakti bile şekere

ayy valla doğurdummm. Bekle beklee. Ben doktoru beklerken açılma 3 cm olmuş. Yatışını yapıyorum dedi. Suni sancıyla 2 saat sancı. 45 dk doğumhaneden odaya geçişimiz. Rabbiim hepinizi kurtarsın inşallahhh.
Canım merak ettim ultrasonda ki kilosuyla dogum kilosu arasında fark var mi

Merhaba anneler, uzun zamandır buraya yazmıyordum mayıs sonu annesi olmayı beklerken kızım 1 haziranı seçti ve dün sabah itibariyle kollarımda çok şükür. Benim hasretim bitti. Darısı tüm bekleyenlerin başına. Herkesin doğumu benimki kadar kolay olsun inşallah.

Gözünaydin, Allah analı babalı büyütsün 🌸

ayy valla doğurdummm. Bekle beklee. Ben doktoru beklerken açılma 3 cm olmuş. Yatışını yapıyorum dedi. Suni sancıyla 2 saat sancı. 45 dk doğumhaneden odaya geçişimiz. Rabbiim hepinizi kurtarsın inşallahhh.

Gözünaydın canim, Allah analı babalı büyütsün inşallah 🥰

Gozun aydin ne guzel kolay gecmis cok sukur😍

CAnım 31 inde hastaneye gittim 1 haziran sabaha karşı kızım kollarımdaydı çok şükür. Evet normal doğum ve gayet kolay geçti hiç gözünüzü korkutmayın. Doğum bittiğinde izin verseler yürüyerek eve bile giderdim kucağımda bebişle. Sonrası çok rahat.
Dikislerin var miydi peki

Kızlar bende bugün doktora gittim, 10 gun sonraya 38+2 ye sezaryen tarihi verdi, bebiş yine dönmuş ve ters duruyordu. Daha döner mi bilemiyoruz ama günümüzü aldık artık. Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun 💕
Hadi saglikla sihhatle kucagina al canim. Beni de heyecan basti herkes doguruyor😂 kendimi geride kalmis hissettim😁

Back
X