• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Valla camlara gözüm kesmiyor bi türlü sen yapmışsın ne güzel ev yüksek 5 kat aslında birazda korkuyorum galiba sagolsun eşim ben silerim dedide ona kalırsam yandım
Hiç eşine yaptırma emin ol şu hali bile onun yapacağından temizdir 😂😂😂 çok özenli kullandığım cam silme mikro fiber bezimle mutfağın yerlerini sildiğini gördüğüm an olay bitti 😂😂annem geldi de daha fazla cinnet geçirmeden kurtuldum. Son haftalar artık tansiyonum hafif oynuyordu sinirden. Beş gün oldu annem geldi normale döndüm 😅

Aman dikkat et canım benim yükseklik korkum var hiç cikamam o kadar yükseğe . Müstakil bodrum üstü dubleks bazen yukarı kattan bile korkuyorum bende ama Fransız camların korkuluklari var koca gobegimle zorla sigdim🙈🙈😂
Benimde fransız cam cnm olmadı içten silicemgüzelce sopaylada eşime artık

Hiç eşine yaptırma emin ol şu hali bile onun yapacağından temizdir 😂😂😂 çok özenli kullandığım cam silme mikro fiber bezimle mutfağın yerlerini sildiğini gördüğüm an olay bitti 😂😂annem geldi de daha fazla cinnet geçirmeden kurtuldum. Son haftalar artık tansiyonum hafif oynuyordu sinirden. Beş gün oldu annem geldi normale döndüm 😅nasılsın
😂😂😂 Başında durucam cnm o benim huyumu bilir

Aaa tebrik ederim Doğum gerçekleşmiş 👏👏👏 Allah analı,Babalı sağlıklı huzurlu büyütmek nasip etsin inşallah ♥♥♥ sütünde bol olsun.. Normal doğum oldu değil mi .. Ben yorumları kacirmisim
Normal doğum canım. İnşallah, sütümüzü arttırmaya çalışıyoruz ❤️

Kızlar normal dugumu tam gün olarak doktorlar biliyor mu ? Bide benim karnim sanki küçük gibi küçük gözüksede bebek büyüyor mu ? Haftaya gitcem doktora . Merak ettim

Ben ilk gebeligimde 8 ay boyunca yattım, normal doğum yaptim sonra bi zorluğu olmadi, 3 saatte doğum olmuştu
3 saatte dogum nasil oluyor . Cok merak ediyorum korkuuorum biraz ama normal isyiyorum bende . Sezeryandan daha cok korkuyorum . Neler oluyor neler bitiyor sanci baslayinca 🙄😁

Kızlar normal dugumu tam gün olarak doktorlar biliyor mu ? Bide benim karnim sanki küçük gibi küçük gözüksede bebek büyüyor mu ? Haftaya gitcem doktora . Merak ettim
Normal dogumun tarihi bilinmez. Karin kucuklugu de bebekle alakali degil. Doktora gidince kilosundan belli olur anlarsin zaten

Back
X