Arkadaşlar şubatta doğum yapmış bir anne olarak birkaç tavsiyede bulunmak istiyorum inşallah faydası olur. Sezeryan olacak arkadaşlar spinal sezeryan sonrası şiddeti baş ağrısı çekmemek için bol bol su, neskafe, meyve suyu, çay, bitter çikolata yani kafein tüketin ki ağrı olmasın (doktor önerisi ve ben hiç gram. Ağrı çekmedim)
Bebisinizde gaz olmaması için kimyonlu ılık su tüketmeniz çok faydalı olacaktır bir süre sonra humana rezene çayını da öneririm onda çok işe yarıyor. Gaz damlası için biz biogaia kullandık şükür bebeğimde ne gaz ne kolik olmadı. Göğüs yaraları için gümüş kapak kesinlikle tavsiyem hiç acı çekmedim sayesinde. Süt için de insgramda emzirme danışmanlarıni takip etmenizi öneririm güzel bilgiler veriyorlar özellikle sütü az veya gelmeyen annelere. Şimdiden bebisleriniz hayırlı olsun günler çok çabuk geçiyor bebeğinizle her anın tadını çıkartın lohusaliginizda gereksiz yorumlara kulak tıklayın sizi üzecek yorumlari gerekirse susturun ve çok iş yapmaktan kaçının onlar her zaman olur ama bebislerle geçireceğiniz bu anlar bir daha tekrarlanmaz