- 11 Ekim 2019
- 4.405
- 21.725
- 228
- 31
Bebem aşırı inatçı hiç sanmam geleceğini..Geliyor mu acaba senin bebis
Sıcak suya gireceğim birazdan
Sadece karnimin sağ üst kısmı ağrıyor ne belde ve kasiklarimda tık yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebem aşırı inatçı hiç sanmam geleceğini..Geliyor mu acaba senin bebis
Hodri meydanBakalım artık canım nasip valla 15 ine kadar çok var daha Dr o zaman çağırdı beni doğar mı ki o zamanabakalım kim doğuracak önce
![]()
Benimki bitti randevular artık git evde ne zaman gelirse gel dediBakalım artık canım nasip valla 15 ine kadar çok var daha Dr o zaman çağırdı beni doğar mı ki o zamanabakalım kim doğuracak önce
![]()
Bence eli kulaginda 2 güne çıkar bebiş oyle hissettimSağ üst karnımdan çıkacak resmen çocuk ben böyle bi kasılma ilkkez yaşıyorum resmen ağrıdan kıvranıyorum ya
Kız hislerin doğru çıkarsa söz sana akrostis yazacağım:)))Bence eli kulaginda 2 güne çıkar bebiş oyle hissettim![]()
Ya benim doktorum cati muayenesi de yapmadi bu iyi bisey mi bilmiyorum bugun kasiklarim cok agri ypiyor ama ara ara olup geciyor sanci degildir heraldeBende en son çarşamba günü gittim doktor açılma yok dedi. Rahim yumuşamamış dedi. Bebek doğum pozisyonunda ama kanala inmemiş dedi. Hayırlısıyla bir anda hemen kanala girse de hızlıca bir avazda doğursak![]()
Evet bırakıyor canım beyaz krem yada sarımsı bi renkte gibiBenimde aynı canım o yüzden sorayım dedim ama lekede bırakıyor degilmi bende öyle çünkü
Ah merdiven inip çıkmaya olsa valla cam merdiven herşeyi yapıyorum tık yokHodri meydanhadi bakalım her an olacakmış gibi ama olmuyorda
şimdi bi aşağı inip merdiven çıkayım bari
![]()
Öykü güzel bence benim oğlumun da ömür olacak ismi ondan güzel göründü gözümeYa ben hala isme karar veremedim, şimdi de liya ve öykü arasındayız![]()
Ya aynen bendede böyle tahta gibi sağ üst kısım resmen kasılıyor ama doğum için alttan kasılmak lazımSağ üst karnımdan çıkacak resmen çocuk ben böyle bi kasılma ilkkez yaşıyorum resmen ağrıdan kıvranıyorum ya
Banyodan sonra geçti:)Ya aynen bendede böyle tahta gibi sağ üst kısım resmen kasılıyor ama doğum için alttan kasılmak lazım![]()
Vallahi yer etti artık bende zıpır zıpır yürüdüm duş aldım bebek insinde geçsin diye iyi geldiBanyodan sonra geçti:)
Uzanıyorum artık ne yapayım
Banyo iyi bir kurtarıcı..Vallahi yer etti artık bende zıpır zıpır yürüdüm duş aldım bebek insinde geçsin diye iyi geldi
Oyku cok guzel ve dolu dolu bir isimYa ben hala isme karar veremedim, şimdi de liya ve öykü arasındayız![]()
Öykü güzel bence benim oğlumun da ömür olacak ismi ondan güzel göründü gözüme![]()
Bence de oyku güzelYa ben hala isme karar veremedim, şimdi de liya ve öykü arasındayız![]()
Öykü çok güzelBen de öyküyğ çok sevdım ,eşim diğerini sevdi sanki ,kimi baz almalıyım:)))